Ny by, nye muligheter!

Da har jeg faktisk flyttet til Oslo! Jeg har alltid bare vært her for møter eller ferie, så jeg gleder meg til å bli mer kjent med byen. Nå som jeg først har bestemt meg for å være i Norge en stund fant jeg raskt ut at det beste hadde vært å dratt hit. Det passer selvfølgelig perfekt inn med konkurransen også. Det er flere muligheter her enn i Bodø, og etter å ha gjort mitt beste der kjenner jeg at jeg gleder meg mye til å sette i gang her i Oslo også. Mye å planlegge, og mye å gjøre! Det lønner seg alltid å jobbe hardt. Noen av dere kjenner vel igjen følelsen av å komme til et nytt sted og vite at det er så mye du ikke har opplevd enda? Det er en god følelse. 

Håper alle har det fint!

Er du interessert i å være min sponsor og samarbeide med meg? Ta kontakt på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for tilbud og alle fordeler.

Instagram: martefre

Gi stjerner til dette innlegget:
Jeg var den tøffe jenta da jeg var liten, ikke den...
10 tips for finere, og lenger hår.
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på