fbpx

Ny sponsor; Oslo tannlegesenter!

Ny sponsor; Oslo tannlegesenter!

Som jeg nevnte i mitt forrige innlegg var jeg på Oslo Tannlegesenter i Tordenskiolds gt. 6b for noen dager siden for å bleke tennene. I dag har jeg hentet skinnene og er klar for å prøve det ut. Jeg må gjøre det noen ganger før det gir resultater. Men jeg gleder meg som en liten unge til å se hvordan det ender opp!:D 

Hvis man kjøper blekemiddel på nettet og ikke hos tannlegen, anbefales det å gå til tannlegen først for å sjekke hva slags tenner man har og hvilken farge man har som utgangspunkt. Dette er litt vanskelig på egenhånd, og man får det som regel ikke helt riktig. Tannlegen skal da ut i fra fargen anbefale hvor lang tid du skal ha skinnene i munnen om gangen, og over hvor lang tid. Noen skal bare ha det i en time i tre dager, mens andre skal ha det i 2 timer hver dag i fire til fem dager. Dette må du også se ann ut i fra hvor hvite de blir i prosessen. Selvom tannlegen sier du skal bruke de i en uke, kan det hende det holder med tre dager. Bruk fornuften, husk; tannemaljen er noe du kun får en gang, og den blir borte jo mer man bleker tennene. 

Først må tannlegen lage støp av tennene, slik dere så på det forrige blogginnlegget om mitt tannlegebesøk. Da blir det seenes slik ut: 

b2ap3_thumbnail_20130510_232047.jpg

 

Disse er veldig behagelige å ha på faktisk, tro det eller ei:) Når skinnene er i boks må man også ha blekemiddel.

Blekemiddelet fikk jeg i denne pakningen, som ser ut som to sprøyter:

b2ap3_thumbnail_20130510_232008.jpg

Blekemiddelet skal helst ligge i kjøleskapet, og da er det en selvfølge at barn ikke skal være i nærheten av det!:) En sprøyte skal brukes fler ganger, så tuppen du tar av blir til et lite lokk når du vender den. Legg så en bitteliten dråpe i hver tannlomme. Legg det slik at dråpen kommer ytterst på tannen, du vil vel ikke ha hvite tenner der ingen ser de? 

Da går jeg og legger meg. Jeg skal tidlig opp imorgen, skal nemlig på shoot. Alt om shooten kan dere lese om på søndag!:)

Heres My radio interview from Radio prime Fredriks...
Lurer DU på noe?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på