fbpx

Nytt presseoppslag Bygdebladet & Solfaktor tips

bikini @asimmonsphotography

Nytt Presseoppslag Bygdebladet

Hei igjen! Good Mandag ♥

Nå er jeg tilbake hjemme etter en liten avslapningsferie i Suldal. Det var deilig og være borte men det er også deilig å komme hjem igjen!  

For ca en uke siden kom det ut en artikkel om meg i Bygdebladet, her snakker jeg om hvordan det var og komme til finalen og hva som skjer fremover nå. 

Dere kan lese artikkelen i Bygdebladet HER

Ellers ønsker jeg dere en fin dag videre! ♥ Nå skal jeg snart ut og nyte solen! En liten påminnelse til alle sammen er og bruke solfaktor SELV om du er ute i solen i Norge. Huden din kan fremdeles blir skadet av solen selv om den ikke føles så sterk. Selv bruker jeg alltid solfaktor 50 i ansiktet på sommeren, å på regn og overskyet dager bruker jeg alltid solfaktor 30. Dette vil huden din takke deg for om noen år, jeg lover!! ♥


Håper dette falt i smak hos dere ♥ I mellomtiden til neste blogg innlegg følg meg gjerne på mine sosiale medier: Instagram & Facebook

 Ønsker du eller din bedrift og samarbeide med meg? Kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Finalister i Miss Norway 2021
Ikke kast mat
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på