fbpx

Nyttårs gave til deg - Sponsor Giveaway!


Da er vi på vei inn til et nytt år med mange nye muligheter. Jeg takker for tilliten dere har vist meg og gleder meg til å ta tatt på nye utfordringer. Jeg vil også rette en stor takk til mine sponsorer som har hatt troen på meg gjennom konkurransen, og som har hjulpet og vært delaktig!
Hos Alexandra Ritzi kommer det stadig nye kolleksjoner og jeg var heldig nok til å kunne ta bilder i noen av kjolene deres før de blir fløyet av hengerne. Gjennom samarbeid med min dyktige fotograf Anna Schultz har vi oppnådd gode resultater og klart å gjennomføre en vakker vinter-shoot ute i snøen.
Semifinaleuttaket nærmer seg med stormskritt og jeg gleder meg masse til å dele mine opplevelser med dere. Så for å få opp stemningen til nyåret så tenke jeg at det hadde vært gøy om dere som lesere selv deltar i en Nyttårs-konkurranse… En Giveaway fra sponsoren min Alexandra Ritzi!
De feirer nyåret med å gi bort en valgfri veske og smykkesett fra butikken deres!
For å delta så må du like dette innlegget, samt like Facebook siden til Alexandra Ritzi - Facebook.com/alexandraritzi, og min deltaker side -facebook.com/ImenMyrenHabes 
Skriv ‘’Ferdig’’ – navnet ditt og hvordan vi kan nå deg (om det er e-post, telefon nummer eller via facebook). Når du er ferdig så vil vi trekke en vinner og kontakte deg. Konkurransen foregår frem til den 13. januar - semifinaleuttaket for oss i Miss Norway.
Lykke til og ha en fantastisk juleferie og et godt nyttår!

Nyttårsforsettene du burde prøve
Nyttårsforsett og svar på spørsmål
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på