Presseoppslag med Budstikka

aa-coverbilde-Miss-n

Hei fine dere! Må si de to siste dagene har vært hektiske i forhold til konkurransen, noe som er veldig gøy. Både i går og i dag har jeg snakket med journalister i Søgne. For dere som ikke vet det, så bor faren min i Søgne og moren min i Kristiansand, så derfor var avisene i Søgne og Songdalen interesserte i å skrive om min deltakelse. Jeg har også gått på Ungdomskole i Søgne og bodd her store deler av livet mitt.

Jeg ble veldig fornøyd med presseoppslaget. Her fikk de frem litt hvorfor jeg er i mot skjulte leverandører, noe jeg er glad for at de tok med. Når pressen tar med slike ting, hjelper det på å nå ut til enda flere. Vi må stå sammen om kampen for at tekstilarbeiderne skal få en leve lønn med hjelp av åpne leverandører. Gjerne gi din signatur her. Husk at hver eneste signatur hjelper! Flere presseoppslag står i vente, så bare å følge med!

 

Her er Noen utklipp fra presseoppslaget og du kan lese hele artikkelen her. For dere som ikke abonnerer, så vil innlegget bli åpent ila dagen.

Håper dere har en fantastisk kveld videre!

Følg meg gjerne på andre sosiale medier:
Instagram: helene_abildsnes
 
Foto: Amanda Møller Didriksen
 
Ønsker du et samarbeid med meg som kan være med å øke din virksomhet? Gjerne kontakt meg på mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Gi stjerner til dette innlegget:
Påskesmil
Glad påsk!
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på