Vinneren av UMBRE POWDER TATTOO BY NINA er trukket!

blogg-pmu

Hei fine dere! De siste dagene har jeg fått så mange fine tilbakemeldinger og gratulasjonen. Dette setter jeg utrolig stor pris på, tusen takk!

For en stund siden startet jeg opp med en konkurranse på facebook. I samarbeid med Express Beauty - Sørlandsparken skal jeg å dele ut ett sett med "Umbre Powder Brows" til en verdi av 5000kr!

På videoen under kan du se prosedyren mens jeg ble tatovert. Over en lang periode  nappet jeg brynene mine for mye, som har førte til at brynene mine var ujevne, usymetriske og hadde redusert hårvekst. Jeg er så glad for at jeg tatoverte brynene mine og føler meg mer vell uten sminke. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og kommer garantert til å fortsette med dette!

Videoen er filmet og redigert av Vestgardenphoto.

 
Vinneren ble Amalie Johannessen. Gratulere så mye! Videre kan jeg glede dere med at de fem første som bestiller denne bryns metoden får hele 50% avslag. dvs. kun 2500kr!
 
Timene booker seg fort, så om du er en av de som vil gripe til deg denne sjansen. Kan du online booke her http://www.express-beauty.no/
Du kan også ta kontakt på Tlf.
 
☎️ Kristiansand 483 95 698
☎️ Oslo 483 95 888
 
 
HVORFOR UMBRE POWDER TATTOO BY NINA? 
Dette er en tatoveringsmetode som gir et naturlig resultat av øyenbryn, og det ser ut som om man har pudret brynene. Slik man ser på bildet over. Målet er å se naturlig pen ut på aller tider av døgnet.
 
Personlig liker jeg ofte å gå uten sminke og da er det viktig for meg at brynene ser bra ut, ettersom dette rammer inn ansiktet. Det som er så fint med permanent make up (PMU) er at man kan føle seg vell, uten sminke. Man kan våkne opp til perfekte bryn hver eneste dag i 1-1,5 år! Etter denne perioden, vil alt være vekke.
 
Hva er Umbre Powder Brows:
  • Dots overalt på brynet
  • Gir en super naturlig finish
  • Ingen skorpe under helingsprosessen
  • Tilnærmet ingen blod/sårvæske under prosedyren
  • Passer alle hudtyper
  • Tilnærmet ingen smerter
  • Kan gå på jobb/fest rett etter
  • Etter helingsperioden vil det se ut som du har powder på brynene
  • Semi permanent og varer fra 1-1,5 år

Før og etterbilde.

Følg meg gjerne på Instagram: helene_abildsnes 

Ønsker du et samarbeid med meg som kan være med å øke din virksomhet? Gjerne kontakt meg på mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  698 Hits
698 Hits

Drømmen min er å kunne påvirke andre på en positiv måte

cover-n24

Hei mine fantastiske lesere! Jeg er så spent om dagene at jeg får nesten ikke sove, haha. Tenk 4 dager til finalen! Det er helt sykt, jeg gleder meg så masse. I går var jeg så heldig at N247 ville intervjue meg igjen. Her hadde jeg lyst til å snakke litt om forberedelser til finalen også fikk jeg litt spørsmål utenom dette. Dagene her hjemme går for det meste i catwalk øving og forberedelser. Jeg øver oppimot 1-2 timer om dagen, fordi det må sitte til selve finalen. Dette har jeg da gjort de siste tre ukene til finaledagen kommer. Jeg vil vite at jeg har gjort alt jeg kan før dagen, slik at jeg ikke tenker at det er noe jeg burde gjort annerledes.

Jeg tror jeg kommer til å bare nyte opplevelsen og jeg begynner endelig å føle meg godt forberedt, men man vet jo aldri hvordan nervene kommer til å bli. Tenk vi har hatt 10 måneder på å forberede oss til denne store dagen! Da er det viktig for meg og bare tenke at jeg har gjort mitt beste og jeg kan ikke gjøre mer akkurat nå enn å bare kose meg på scenen. Dette er hva jeg for eksempel sa til meg selv når jeg skulle fremføre fagprøven min, og det gjorde til at jeg kunne slappe litt mer av og vise frem hvor stolt jeg var som faktisk klarte det. Og det er viktig og vite at det er lov å faile, men jeg må selvfølgelig tenke at dette er noe jeg kan klare. Jeg har også med meg venner og familie som vil være gode støttespillere under finalen, dette er jeg veldig glad for! Jeg legger ved noen av noen utklipp av oppslaget, så om du vil lese hele kan du trykke HER!
 
Tusen takk til alle som har støttet meg og fulgt med på reisen mot å bli neste Miss Norway. Det er så urealistisk å tenkte på at jeg er 1 av 8 som kan stå på scenen i Miss Universe. Hvis du liker det du leser og har troa på meg, kan du stemme meg frem ved å sende "MISSU 1" til 1963 (20kr).
 

- Drømmen min er å kunne påvirke andre på en positiv måte

- Alt er mulig når du har tro på det du holder på med, sier Helene Abildsnes. 

Håper dere har en fantastisk dag videre!

Foto/journalist - Jon Aamodt

 
Følg meg gjerne på andre sosiale medier:
Instagram: helene_abildsnes
 
 
Ønsker du et samarbeid med meg som kan være med å øke din virksomhet? Gjerne kontakt meg på mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

  1005 Hits
1005 Hits

Min reise gjennom Miss Norway

milj
Hei mine fantastiske lesere! 8 dager igjen til finalen, og dagene går i ett! Noe som bare er kjempegøy! Jeg elsker hektiske hverdager, men merker det er viktig å sette av kvalitetstid til seg selv. 
 
Dette blogginnlegget handler om fra den dagen jeg meldte meg på Miss Norway til nå. Hva jeg har opplevd, utfordringene og lat det gøye, konstruktiv kritikk og ros om det å være deltaker i Miss Norway. 
 
Det hele begynte med en søknaden hvor jeg tenkte; «det skader vel ikke å prøve». Etter måneder med nervepirrende venting, kom mailen. I spenning åpnet jeg mailen med litt lukkede øyne; jeg var med i første uttaket! Jeg begynte å hyl-grine av glede. Mamma kom bekymret bort og spurte om det var noe galt, men det var det jo slettes ikke.
 
 
//Inneholder annonse//
Fotograf: Vestgardenphoto
 
Dette var begynnelsen av en uforglemmelig reise. En reise som har gitt meg utallige nye opplevelser, utfordringer og å jobbe målrettet for det man ønsker å oppnå. 
 
I konkurransen er det ingen bestemt plan man følger. Jeg fikk mulighet til å kjøre mitt eget løp og bestemme innsatsen jeg selv ville gjøre. Helt fra starten har jeg vært supermotivert og lagt all innsats ned i konkurransen - dette har gjort til at jeg er 1 av 8 finalister!
 
Jeg og finalistene har deltatt på ulike kurs. Det første var introduksjonskurset, hvor hyggelige Knut Yrvin som er en av coachene våres, fortalte oss hva konkurransen gikk ut på og hva vi måtte gjøre fremover. Vi fikk beskjed om at vi måtte jobbe med et trappetrinnssystem - som igjen går ut på blogg, presse, sponsor og veldedighet. Jeg syntes dette virket spennende, og var derfor ikke i tvil om at dette skulle jeg være med på!
 
Ett annet kurs gikk ut på hvordan vi skulle fikse finalekjolen. Her har jeg vært så heldig og fått med meg kjoledesigner Judy Hansen. Hun har designet og skreddersydd finalekjolen min. Videre kommer hun forhåpentligvis til å designe kjolene for meg i internasjonal konkurranse.
Klara Szalai. holdt kurs for oss i catwalk. Det er vanvittig utfordrende og mye vanskeligere enn man skulle tro. Jeg har skrevet blogginnlegg om det HER.
 
 
I begynnelsen av juni 2018 var vi på Beautycamp i Oslo. For en opplevelse! Det var veldig luksuriøst, hvor vi hadde dyktige stylister fra Studiosstyle, trent catwalk med Klara Szalai, photoshoot og ellers forberedet oss til finalen. Til slutt gikk alle oss finalister i misseparaden gjennom Karl Johan. Vi fikk fantastisk mat og jeg koste meg virkelig hvert eneste sekund. Vi fikk litt mer smak på hvordan det var å være utøver i konkurransen. Missekonkurransen er mye større i andre land, så det ble mye oppmerksomhet rundt turristene i Oslo. Dette var kjempegøy å oppleve. Her kan du se videoen av Beautycampen.
cover-blogg
Fotograf Knut Yrvin
 
Veldedighet
 
Jeg har alltid brydd meg om dyrs rettigheter og har siden jeg var 16 år engasjert meg i organisasjonen «NOAHs rettigheter». Men som finalist i Miss Norway har jeg endelig fått fremmet min lidenskap enda rundt dette. Jeg har delt ut brosjyrer i Kristiansand for å gi «fakkeltoget mot pels» mer oppmerksomhet. Jeg har brukt bloggen i Miss Norway som en plattform for å fremme organisasjonen NOAH og pelsindustrien. På grunn av stort engasjement er det en glede å formidle at pelsindustrien i Norge vil være ulovlig innen 10 år!
 
 
Videre lagde jeg mitt eget prosjekt om å samle inn penger til «heksebarnene i Nigeria». Jeg ryddet klesskapet, engasjerte venner og familie til å gære det samme - fikk sponset et lokale i gågata i Kristiansand og solgte klærne. Det ble en kjempesuksess, og pengene ble stolt gitt til «dinnoedhjelp». Resten av klærne gikk til Fretex. En organisasjon jeg også har fremmet.
 
 
Jeg har brukt mye tid på organisasjonen «Fremtiden i våres hender». De jobber for etisk handel og åpne leverandører i Norge. Her brukte jeg igjen bloggplattformen for å videreformidle hva som foregår bak skjulte leverandører. På grunn av hver enkelt persons engasjement, skal Stortinget nå se på verdien i det å ha åpne leverandører i Norge. Det er et viktig steg i riktig retning. Å jobbe mot etisk handel i verden - vil gjøre kloden vår til et bedre sted.
 
26132620_1713942678649445_1983604087_o
I juletiden gikk meg og min beste venninne rundt til de eldre i nærområdet for å glede dem litt ekstra rund høytiden. Det var en liten julehilsen fra oss for å vise at det er noen som tenker på dem i jula. Derfor bestemte vi oss for å lage noen koselige hjemmelagde gaver. Da pyntet vi noen kubbelys med fine bånd, fylte noen glass med nøtter, og lagde pepperkaker. Utrolig hvor lite det egentlig skal til for å glede andre.
 
 
Jeg har fått 3 sponsorer og jobbet med markedsføring i forhold til disse. Det har ikke vært annet enn kjempegøy og interessant! Jeg har måttet være kreativ og finne ideer utenom det vanlige. I tillegg til å skrive blogginnlegg, ta bilder og skille seg ut, har jeg  skrevet manus og spilt inn reklamefilm for drive thru kaffebaren «Reboost» i Sørlandsparken. Se video under. Jeg har også tatt utallige bilder og laget promovideo for «Express Beauty» inne på Sørlandssenteret. Sponsorene er fornøyde, noe jeg er veldig glad for. Nå skal jeg straks i gang med ny reklamefilm som skal på større skjermer enn Facebook! Utrolig hva man oppnår ved å engasjere seg og jobbe hardt for det man ønsker. 
 
 
Min største utfordring har dog vært å gå utenfor min egen komfortsone. Før jeg meldte meg på konkurransen ble jeg nervøs bare av å snakke foran folk. Men jeg ville ikke la frykten stoppe drømmen min. Tidligere har jeg alltid unngått situasjoner hvor jeg måtte snakke i forsamlinger eller med tilfeldige folk på gata. Det at jeg har fått mulighet til å utfordre meg selv på disse sidene, har jeg fått mye igjen for den dag i dag. Jeg er mer selvsikker, stolt av den personen jeg er og for første gang; har troa på meg selv. Uansett hva utfallet blir i finalen, er jeg veldig takknemlig for muligheten jeg har fått. Jeg føler meg som et bedre menneske - og det sier de rundt meg også.
 
 
Miss Norway har åpnet øynene mine for en helt ny verden og motivasjon. På grunn av dette, har jeg funnet nye interesser jeg vil holde på med og jobbe hardt for. Miss Norway har vist meg at man kan oppnå sine drømmer - men det må jobbes for. Jeg har blitt mer bevisst på miljø, og ønsket om å hjelpe dem som trenger det har vokst. Jeg føler meg som et bedre menneske og jeg lever virkelig som den beste versjonen av meg selv. Det er derfor jeg ønsker å bli neste Miss Norway.
 
Fotograf: Vestgardenphoto
 
Jeg er genuint stolt av det jeg har oppnådd, men veien min mot høyere mål stopper ikke her. 
 
Noe jeg ikke hadde sett for meg da jeg meldte meg på, var hvor mange fine mennesker som faktisk tar seg tid til å komme bort til meg for å slå av en prat. Det er moro å bli gjenkjent på gata og omtalt som Miss Norway (selv om kåringen ikke har vært). Jeg får mange hyggelige kommentarer på at det jeg gjør er bra og at jeg må stå på videre. Det motiverer meg til å fortsette.
 
Tusen takk til alle som har støttet meg og fulgt med på reisen mot å bli neste Miss Norway. Det er så urealistisk å tenkte på at jeg er 1 av 8 som kan stå på scenen i Miss Universe. Hvis du liker det du leste og har troa på meg, kan du stemme meg frem ved å sende "MISSU 1" til 1963 (20kr).
 
Fotograf: Knut Yrvin
 
Videre kan jeg nevne følgende andre opplevelser. Det å lage presentasjonsvideo, hvor jeg måtte ordne med stylister og fotografer, samtidig lage mitt eget manus som måtte innøves med tanke på at engelsk uttalelsen måtte være på topp. Jeg har også måtte funnet fotografer som kunne samarbeide med meg underveis, og har vært på mange gøyale photoshoots i kjølevannet av dette. 
 
Det å gi seg ut til pressen har vært en interessant opplevelse, der har jeg virkelig fått utfordret komfortsonen min. Jeg har  måtte kommet med interessante ting de kan skrive om. Endelig kan jeg si meg komfortabel foran journalister og kameraer! Totalt per dags dato har jeg 6 presseoppslag. Her kan du lese et av mine presseoppslag; https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/pres.htmlHele reisen har bare vært helt fantastisk og jeg klarer ikke vente til finaledagen og vise alt jeg har jobbet for de siste 10 månedene.
 

Håper dere har en fantastisk kveld videre!

 
Følg meg gjerne på andre sosiale medier:
Instagram: helene_abildsnes
 
 
Ønsker du et samarbeid med meg som kan være med å øke din virksomhet? Gjerne kontakt meg på mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
 
  1257 Hits
1257 Hits

Video - Det begynte som en spøk, men her er resultatet!

blogg-reboost-t

WOW! Før jeg meldte meg på konkurransen, hadde jeg aldri trodd jeg skulle vært med på noe slikt. Det var først da jeg satt på stranden i Vietnam med venninnene mine, jeg kom på denne ideen. En ide som jeg egentlig skrev for tull, men som endte opp med å bli en reklamefilm for drive thu kafeen Reboost i Sørlandsparken. Hele prosessen har vært kjempegøy, lærerikt og utfordrende! Etter timer med planlegging, styling, filming og fantastisk redigering fra Vestgardenphoto, er endelig resultatet her. Og vi feirer med en konkurranse. Trykk på linken for å være med, så kommenterer du under videoen som har blitt lagt ut Reboost sin Facebook side.

 
 
Tusen takk til Vestgardenphoto som har gjort en fantastisk jobb med filming og redigering. Tusen takk til hår stylisten Stine Nygren. Sist men ikke minst Tusen takk til Reboost som satser på meg i Miss Norway!
 

Håper dere har en fantastisk kveld videre!

 

Har du lyst å stemme meg frem i Miss Norway? Send "MISSU 1" til 1963! 20kr (lov å stemme så mange manger man vil)

 
Følg meg gjerne på andre sosiale medier:
Instagram: helene_abildsnes
 
Fotograf på coverbilde: Vestgardenphoto
 
Ønsker du et samarbeid med meg som kan være med å øke din virksomhet? Gjerne kontakt meg på mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  568 Hits
568 Hits

Jeg svarer på spørsmålsrunde!

spm

Hei fine dere! Da har jeg satt i gang en spørsmålsrunde på Instagram kontoen min, Helene_Abildsnes, og du kan stille akkurat hvilket spørsmål du vil. For å stille spørsmål går du i feeden min, så svarer du under storien jeg har lagt ut. Gjerne følg meg på Instagram! Her legger jeg ut bilder og videoer underveis i konkurransen.

For to uker siden, var jeg på "drive thru Reboost Coffeebar" i Sørlandsparken for å ta noen bilder til bloggen med ei venninne. Mens vi holdt på, kom tilfeldigvis en journalist forbi og ville hjelpe oss med bilder i bytte mot at han kunne skrive om oss på hjemmesiden. Måtte selvfølgelig gripe til meg denne sjansen, så her kan du lese det som ble skrevet. Dette ble skrevet på en side som heter «Humans of Kristiansand» og handler om tilfeldige folk på gata herifra.

There is no doubt that being an one out of eight finalists in the Miss Norway competition has been the greatest and biggest experiences of my life. 

It has always been a childhood dream to stand on stage in the worlds biggest beauty competiton; Miss Universe. I have always thought it was an unrealistic dream – but here I almost am. To some extent, I feel like my dream already came true just by competing in Miss Norway. 

Miss Norway has taught me that anything is possible. You just need to believe in yourself, have faith in your dream and go for it. Stand up for what you believe in and trust your decisions. This may seem like a «cliche», but it is true. 

That is why I am in love with the motto «Society is going to judge you anyway, so do whats right for you».

Håper dere har en fantastisk dag videre!

 

Har du lyst å stemme meg frem i Miss Norway? Send "MISSU 1" til 1963! 20kr (lov å stemme så mange manger man vil)

 
Følg meg gjerne på andre sosiale medier:
Instagram: helene_abildsnes
 
Fotograf på coverbilde: Vestgardenphoto
 
Ønsker du et samarbeid med meg som kan være med å øke din virksomhet? Gjerne kontakt meg på mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kilde: https://www.facebook.com/humansofkristiansand/photos/a.558802800864213.1073741827.555789521165541/1708121782598970/?type=3&theater

 

 

  602 Hits
602 Hits

Videoen fra beauty-campen!

bilde-dryss-6

Hei fine dere! På søndag kom endelig videoen fra Beauty-campen ut. Beauty-campen var i Oslo i begynnelsen av Juni 2018. Jeg skrev et innlegg om dette, som du kan lese her! Nå er forresten påmelding for Miss Norway 2019 i gang. Og jeg har fått noen meldinger om folk som ønsker å melde seg på, men er litt usikre. Om du vil melde deg på, så er mitt beste tips; gjør det! Ikke la usikkerhet, andres meninger eller noen ting stoppe deg.

Hvis man blir kvalifisert som deltaker, kommer man videre til et gratis introduksjonskurs, hvor dere får all informasjon dere trenger. Det går an å trekke seg. Men etter min erfaring angrer jeg ikke et sekund, og er så takknemmelig for at jeg har fått denne muligheten og har satt pris på hvert eneste sekund. Dette er Once in a life time, så kjør på! Håper dere liker videoen; her får dere et lite innblikk av hva vi holder på med.

Å bli neste Miss Universe er min støste drøm! Om du syntes jeg fortjener å få muligheten til å representere Norge i Miss Universe. Kan du sende «MISSU 1» Til 1963 (20kr). Tusen takk for hver eneste stemme.

//Inneholder annonse//

Kjolen du ser på bilde over er designet og kan fås kjøpt av Judy Hansen. Kontakt henne på tlf. 900 85 669 eller gå innom Skippergata 45, 4611 Kristiansand. For å få din skreddersydde drømme kjole!

Håper dere har en fantastisk kveld videre!
 
Følg meg gjerne på andre sosiale medier:
Instagram: helene_abildsnes
 
Fotograf på coverbilde: Vestgardenphoto
 
 
Ønsker du et samarbeid med meg som kan være med å øke din virksomhet? Gjerne kontakt meg på mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  784 Hits
784 Hits
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på