fbpx

Serie tips på en regnværsdag

Hei alle sammen!

 

I dag er det en riktig så regnfull dag her i Skudeneshavn.

Har tenkt å bruke søndagen på å slappe en del av.

 

Tenkte å komme med noen tips til serier som er gode å se på en dag som dette her.

 

Mine serie tips til dere:

 

One Tree Hill:

Denne serien er kanskje den som betyr mest for meg! Har 9 fantastisk gode sesonger. Den handler i hovedsak om romantikk og ungdomsproblemer. Bringer fram utrolig mye følelser! Anbefales sterkt, spesielt på en dag som dette her.

Poldark:

Denne serien er noe jeg så for første gang veldig nylig. Serien er i tiden slutten av 1700-tallet. Handler om intriger og kjærlighet. Skuespillerne i denne serien er helt fantastiske og jeg får frysninger på hver eneste episode ettersom den er så bra og spennende.

New Girl:

Dette er kose serien min. Setter den alltid på når jeg trenger å le ettersom den er ekstremt morsom! Handler om jenta Jess som flytter inn i et bofelleskap med tre andre gutter og alt det morsomme som skjer i livet deres.

Black Mirror:

Black Mirror må være en av de kuleste seriene jeg vet. Alle episodene har en ny handling. Føles som en serie med flere mini filmer. Episodene handler om forskjellige måter det å utvikle teknologien kan være skremmende og farlig på. Elsker denne serien og anbefaler den så utrolig sterkt!

Project Runway:

Dette er en serie som handler om amatør designere som kan vinne en pengesum og en stor mulighet til å bli en av verdens største desginere om de vinner. Serien starter ofte med mellom 15 og 20 designere. En ryker ut hver episode dersom designet ikke er bra nok. Til slutt er det en vinner.

En av programlederen på Project Runway er også en av mine favoritt topp modeller gjennom tidene. Nemlig tyske Heidi Klum. 

Her er et bildet av henne da hun var yngre. Hun er bare helt nydelig.

Heidi Klum photo gallery - 3424 high quality pics | ThePlace

 

 

 Dette var noen få serie tips fra meg til dere!<3

 

Stemmingen er enda åpen og jeg hadde satt utrolig stor pris på din stemme. Du kan stemme så mange ganger du måtte ønske.

SMS: MISSU 3 til 1963

(20kr pr stemme)

 

Ønsker alle en riktig fin søndagskveld!

 

Klem Andrea Nicole <3

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mob: 90804231

Hva skjer?
Photoshoot i Oslo del 2
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på