fbpx

Sommeren fortjener et "colgate smil" =D

Sommeren fortjener et "colgate smil" =D

Sommeren er rett rundt hjørnet, og smilet kommer mer og mer frem nå som solen begynner å skinne. Derfor er det på tide å stråle selv. Tok meg derfor turen innom Oslo Tannlegesenter som ligger i Tordenskiolds gt. 6b, rett ved nasjonalteateret. Der ble jeg tatt imot med god service av hyggelige mennesker. 

Da jeg kom dit tenkte jeg bare å bleke tennene, men endte opp med full pakke.  

b2ap3_thumbnail_bilde-4.JPG

Først måtte jeg fjerne tannstein, noe som er innmari viktig for tannhygiene og som fremmer god tannhelse. Dette er noe de fleste får, men som ingen tenker så mye over. Tannstein kommer fra mineraler i spyttet. Fosfat og kalsium binder seg sammen og danner krystaller som fester seg på tennene nært tannkjøttet. Dette anbefales å fjerne hos tannlege. 

Mens jeg var der fjernet jeg missfarge mellom tennene som er vanskelig å fjerne med tannbørste og tanntråd alene. En kjapp prosess som tok under 5 minutter. Dette er en slags peeling for tennene. 

b2ap3_thumbnail_bilde_20130506-183527_1.JPG

Da begynte støpingen av tennene for å lage skinner. Først oppe..

b2ap3_thumbnail_bilde-2_20130506-183543_1.JPG

Deretter nede. Jeg er superfornøyd med behandlingen, og gleder meg til å hente de ferdige skinnene. På fredag skal jeg tilbake for å ta førbilder, så om en ukes tid skal jeg legge ut både før- og etterbilder. Her kan dere selv sjekke ut sidene til Oslo Tannlegesenter. Anbefales på det sterkeste om man er opptatt av god service og et godt resultat! 

Bacio =) 

Lurer du på hvordan jeg har hatt det på kurs i hel...
Walk the walk, talk the talk :)
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på