fbpx

Min favorittsalong

Heisann!

I løpet av min fantastiske reise mot finalen til Miss Norway 2016 var jeg så heldig å få samarbeide Beauty Solutions Norway! De flotte damene (og mennene) som jobber her har hjulpet meg masse med sminke, styling og diverse forberedelser til Miss Norway finalen. Jeg er utrolig stolt og fornøyd med at jeg landet denne bedriften som sponsorer. 

Beauty Solutions Norway er en mangfoldig salong som tilbyr gel nailer, manikyr, frisørtjenester, makeup og diverse skjønnhetsprodukter. De selger også bl.a. en produktserie ved navn Karaal, som jeg har vært så heldig å få prøve, hvilket gjorde underverker for håret mitt! Dette er en serie jeg definitivt kommer til å kjøpe og bruke videre. Og gjett hvor jeg kommer til å kjøpe den? Beauty Solutions Norway, en av de beste salongene i Rogaland (etter min mening)! Så dersom håret ditt er litt vissent og slitt, eller du bare vil gi det en liten "oppussing" før skolestart, kan du finne Beauty Solutions Norway i Østervåg 41 i Stavanger.

Eller du kan finne dem på www.beautysolutions.no
Salongens daglige leder er Victoria Emberland, og hun arbeider også som frisør. Denne kvinnen har stylet meg til flere av mine shoots, og kan virkelig veien rundt en kam!

 

Foto av Joachim Goa Steinbru
//Sponset innlegg//

Tusen hjertelig takk til Beauty Solutions Norway for et berikende samarbeid.

- Jennifer 

Bilder av vinnere i Miss Norway
Vinnere av Miss Norway 2016
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på