fbpx

Takk!

Hei! 
Helt vanvittig hvor mye en får gjort av å ha en helg hjemme i leiligheten. Føler jeg begynner å få ting litt på plass, både her i leiligheten og skole. Blir egentlig litt rastløs av sånne helger som denne, men nå var det bare utrolig godt.
Som jeg nevnte i forrige innlegg hadde jeg lagt ut min deltakelse i Miss Norway ut på facebook, og responsen har vært helt syk. Herregud så mange koselig meldinger jeg har fått. Kan liksom ikke få sagt det nok, hvor gøy det er å gå inn i en sånn konkurranse med så mange "i ryggen". Når ting ikke kommer til å gå min vei, skal jeg virkelig sette meg ned å lese hver og enkelt sin melding en gang til! Det har i hvert fall gitt meg en enorm styrke til å satse endel innen denne konkurransen. Veldig spent selv for å se hvor langt jeg er villig til å jobbe og strekke meg denne gangen. Føler jeg vokser mye av å være med på slike konkurranser. 

Her i Oslo er det jo helt strålende vær i dag også! Deilig med en sånn høst, når sommeren har vært generelt dårlig. Ser faktisk litt frem til å kunne pakke meg inn i skjerf og gode høst jakker! 

Jeg kommer nok ikke til å bruke dette her som en vanlig blogg, men heller en blogg hvor jeg retter den bevisst mot konkurransen. Så når det er noe nytt innen konkurranse fronten, eller ting som er jeg deltar på, kommer jeg til å dele det her inne på bloggen. Dette er jo en lang konkurranse, hvor jeg skal tjene opp poeng for å få en fordel innen unntak til finalen. Finalen vil ikke finne sted før sommeren. Men som sagt, mye gøy som er i vente uansett. 

                                                                                                   ♥

Photoshoot og nye bryn!
En begynnelse
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på