fbpx

Photoshoot og nye bryn!


Heisann, flotte fine!
Nå er jeg tilbake igjen. Det ble litt hektisk å blogge og filme videoblogger hver dag nå i siste innspurt mot Miss International, men her kommer det et litt lengere blogginnlegg hvertfall.

Siden sist har jeg vært på Photoshoot med Bjørn Sagen, hatt noen telefonmøter, booket timer til skjønnhetsbehanlinger, fikset øyenbrynene mine hos Fred Hamelten og slappet av. I dag møtte jeg Fred og Tina Hamelten ved Jan Thomas Studio for å fikse brynene mine og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Fikk også plukket opp gullpinsetten Fred har donert til Miss International konkurransen. I samme sleng var jeg så utrolig heldig å fikk med meg mye fint til brynene som dere kan finne fine bilder av etter hvert på min instagram ''CamillaEllinor''.

 
Så har jeg vært på et hyggelig lunsj møte med Nisse fra Miss Norway org. og der snakket vi en god del om dagene som kommer og tiden fremover som Miss International Norway. I morgen kommer min mor til Oslo for å hjelpe meg med siste finish før avreise. Helledussen, nå nærmer det seg med stormskritt!  

Home sweet home
Takk!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på