fbpx

Photoshoot og nye bryn!


Heisann, flotte fine!
Nå er jeg tilbake igjen. Det ble litt hektisk å blogge og filme videoblogger hver dag nå i siste innspurt mot Miss International, men her kommer det et litt lengere blogginnlegg hvertfall.

Siden sist har jeg vært på Photoshoot med Bjørn Sagen, hatt noen telefonmøter, booket timer til skjønnhetsbehanlinger, fikset øyenbrynene mine hos Fred Hamelten og slappet av. I dag møtte jeg Fred og Tina Hamelten ved Jan Thomas Studio for å fikse brynene mine og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Fikk også plukket opp gullpinsetten Fred har donert til Miss International konkurransen. I samme sleng var jeg så utrolig heldig å fikk med meg mye fint til brynene som dere kan finne fine bilder av etter hvert på min instagram ''CamillaEllinor''.

 
Så har jeg vært på et hyggelig lunsj møte med Nisse fra Miss Norway org. og der snakket vi en god del om dagene som kommer og tiden fremover som Miss International Norway. I morgen kommer min mor til Oslo for å hjelpe meg med siste finish før avreise. Helledussen, nå nærmer det seg med stormskritt!  

Home sweet home
Takk!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på