Tema om Sminke!

9C4A5713-1999-45B1-97F5-81B9B72C7294


Hei dere

 

jeg føler meg ganske klar for Miss Norway 2018! Det jeg egentlig vil snakke om nå er sminke! Jeg kan til noen dager bruke veldig lite sminke til masse sminke eller gå helt uten! Kommer litt ann på dagene om man skal bli hjemme hele dagen til å gå på fest. 

Og jeg er en type som elsker gull,rødt og brunt i sminken, litt lettere forklart den varme fargen, det får liksom fram fargen i ansiktet og glansen syns jeg da.

jeg har fått en del kommentarer på at jeg kan bruke for mye sminke, jeg kan vel bare svare at ja! Noen dager kan jeg bare sitte og sminke meg i mange timer fordi jeg ser det på en hobby! Ikke en som vil konkurrere om noe som helst, det er noe jeg syns er morsomt. 

Og noen mener også på at alle kan se like fine ut med en haug med sminke, det kan også i noen tilfeller være sant men naturlig look er vel det fineste! I min mening da:) 

Noen har ikke tro på at jeg kan gå uten sminke eller legge ut bilder av meg 100% naturlig, jeg kan også svare på det at, jo det hadde jeg turt å gjøre og det skal jeg også gjøre en dag og bevise for de som ikke tror meg haha!

Håper dere har ett fint år så langt! Det har hvertfall jeg :) 

Gi stjerner til dette innlegget:
2018
Første hilsen i år
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på