2018

God kveld kjære lesere!

Håper dere alle har hatt en kjempehyggelig juleferie og håper alle sammen får et fantastisk år. For meg så tror jeg at 2018 kommer til å bli fint, fordi jeg har så mange planer og mål for året. Har selv mange forventinger og håper det går min vei.

Julen min var hvertfall helt fantastisk! Vi feiret fødselsdagen til mamma, spiste masse god mat, var i fine selskap og mye mer. Jeg fikk også en stor bamse på hele 150 cm fra mamma og pappa i julegave som jeg ble veldig fornøyd med!

På nyttårsaften var jeg først sammen med familien min og spiste kalkun. Der var god stemning med musikk og litt dans. Senere dro jeg ut med venner for å se på fyrverkeri og ferie starten på det nye året, 2018!

 

 

Håper dere alle får en bra start på 2018 og ønsker dere fortsatt godt nyttår!

 

Jeg er ute etter noen sponsorer, om du og din bedrift (firma) vil sponse meg er det bare å ta kontakt på epost for mer informasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.eller sende meg en melding på FB Klikk her

 

- Sandra Afriyie Tito

Gi stjerner til dette innlegget:
Falske konkurranser og svindel
Tema om Sminke!
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på