fbpx

Klar for nye utfordringer!

IMG_4894
 
Hei hei alle sammen!!

Beskjeden om at jeg var med videre i Miss Norway 2021 kom overraskende på, men gud for en spennende mulighet dette er! 
Før jeg tok avgjørelsen om å bli med på denne reisen, måtte jeg gå noen runder med meg selv; hva ønsker jeg å få ut av dette? Hva kan jeg bidra med? Hva vil dette innebære? Og hva vil jeg sitte igjen med etterpå? Jeg kom fram til at det er bedre å kaste seg ut i det, enn å eventuelt angre på å la være, så nå sier jeg meg klar for nye utfordringer og en tur utenfor komfortsonen min. Noe jeg forøvrig mener er viktig! Jeg ser en spennende mulighet til å lære mye nytt og å møte mange interessante og inspirerende mennesker. Og forhåpentligvis kunne bidra med å spre inspirasjon og nyttig kunnskap om naturvern, noe jeg mener får for lite fokus.

 

 

Mitt navn er Guro Tobiassen og jeg er 20, snart 21 år. 
Sommeren i fjor flyttet jeg fra Harstad til Lillestrøm for å studere sykepleier ved OsloMet. Dette var en retning som falt meg veldig naturlig da jeg ønsker å arbeide i tett kontakt med mennesker i ulike livssituasjoner, i tillegg til at mulighetene etter fullført utdanning er mange. 

Som person er jeg positiv og liker å stupe inn i nye utfordringer.  
Når jeg ikke bruker tiden min på å studere, har jeg gjerne en fjelltur i sikte, ski på beina, henger i en klatrevegg, er sammen med venner, eller på kjøkkenet for å prøve ut nye oppskrifter.

Dette var en liten smakebit på hvem jeg er, og jeg gleder meg til å dele mer av meg og mine tanker med dere.
Dette er starten på en forhåpentligvis lang reise, hvor jeg får utfordret meg selv, samt vokse som person.

 

 

 

Sitter du inne med noen spørsmål eller tanker, så send meg gjerne en melding. 

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Ønsker du å følge meg i min hverdag, så følg meg gjerne på Instagram og Facebook hvor jeg deler mine tanker og ideer med dere. 

Instagram: Her

Facebook: Her 

 

 

Hvordan jeg gjør meg klar til Photoshoot!
Familie er viktig
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på