fbpx

Tilbake i Norge

Tilbake i Norge

b2ap3_thumbnail_IMG_9290.JPG

Endelig er jeg tilbake fra New York og jeg må bare si: New York var virkelig fantastisk. Jeg kjente at jeg trengte litt tid for meg selv, og at det var  på tide å slappe av litt. Nå begynner du sikkert å lure, hvordan kan noen slappe av i en by med så mye mas? Men der er jeg annerledes, jeg slapper av når det er mye mas. Det er en grunn til at jeg jobber på maccern, liksom. 

b2ap3_thumbnail_IMG_8911.jpg

Men altså, byen var fantastisk og jeg elsket meg her. Mange lyder, masse folk og mye som skjer. Alltid. Sånn er New York.

b2ap3_thumbnail_IMG_9239.JPG

Det eneste kjipe når man surrer rundt alene i en så stor by og vil være litt turist og ta bilder er når du må stoppe opp folk for å spørre om de vil ta bilder av deg. Men altså, er man turist så er man turist. 

Selvom jeg elsket New York så skal jeg allikevel innrømme at det var deilig å komme tilbake i Norge. Nå legger jeg fokus på skole og Miss Universe, og jeg har mange spennende prosjekter i vente. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

En, to, tre
Skal man representere Norge, må man ha bein i nesa...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på