fbpx

Vår største svakhet er å gi opp. Den sikreste måten å lykkes er alltid å prøve enda en gang

Vår største svakhet er å gi opp. Den sikreste måten å lykkes er alltid å prøve enda en gang

Fotograf: Tom Høgstøl, http://www.hogstol.com/

 

Sponset innlegg

Hei!

Nå er jeg veldig klar til å sette ordentlig i gang. Jeg har tatt meg litt fri fra bloggingen pga. skole. Jeg tar siste året på vgs, og som sikkert de fleste av dere vet så kan det være tøft. Jeg har lyst til å komme inn på medisin studiet etter ett friår. Derfor har jeg valgt å prioritere studiene de siste månedene. Men nå er jeg skikkelig klar for fight. Kjenner konkurranseinstinktet tar litt over :)

Som kanskje noen av dere vet, så var jeg i finalen i fjor. Det tar mye forbredelser før den store dagen. Både mentalt og fysisk. For å forbrede meg mentalt gikk jeg til en coaching time hos Romett. Dette ga med masse positiv energi og hjalp meg mentalt med å forbrede meg til finalen. Coaching som metode handler om å lære å bruke indre motivasjon, samt videreutvikle selvtillit, selvfølelse og mestringstro.

Den første timen i finaleuken uken, hadde vi fokus på selvfølelse. Vi jobbet bare med å få inn positiv energi for å gjøre meg klar til finalen. Vi gjorde flere øvelser. Men min favoritt var den gyldenesirkel. Den siste timen hadde vi mer fokus på å gå tilbake i tid. Jobbet mer med å løse små problemer. Jeg føler jeg har fått kjempe masse ut av disse timene med Tone. Jeg skal absolutt bestille en ny time, hvis jeg er så heldig å kommer til finalen i år også.

Coaching bygger en antagelse at alle mennesker har et ubrukt potensiale, som gjennom coachingen kan dette tas i bruk. Selve prosessen er å spore frem til mer selvforståelse, en form for bevisstgjøring, og at denne innsikten benyttes til å forandre sin egen atferd. Coaching handler om å støtte og hjelpe mennesker til å bevege seg mot det de virkelig ønsker i livet og handler om å støtte mennesker i å utforske og utvikle flere muligheter både i privatlivet og i arbeidslivet. og hjelper deg til å finne nye løsninger gjennom gode samtalerutiner og kommunikasjonsformer. Coaching som metode handler derfor om å støtte mennesker i den endringsprosessen som må til for å oppnå resultatmål eller læringsmål. Coachens "verktøykasse", består av aktiv lytting, forløsende spørsmål, intuisjon, tilbakemelding og NLP.

Tusen takk til Romett som sponset meg i fjor. Romett er er spennende og unikt konsept. De har lært meg mye og har også ordet håret mitt i fjorårets finale. 

 

Bestill time med Tone http://www.romett.no/

 

Følg meg gjerne på mine sosiale medier, hadde satt veldig pris på det <3

Instagram: https://www.instagram.com/christinebergee/

Facebook:https://www.facebook.com/christineberge.missuniversenorway/?fref=ts

Snapchat: christineberge1

 

Spa dag
Magasinfeiring!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på