fbpx

christineb har ikke skrevet noe biografi ennå

Presentasjonsvideo

Hei !  

Dette er mitt siste blogginnlegg  som semifinalist. Jeg er kjempe spent på om jeg kommer videre til finalen.

Jeg var så uheldig å fikk tekniske problemer med PCen min rett før jeg skulle legge ut presentasjonsvideoen. Derfor må jeg heller legge ut fjorårets video. En ting som er sikkert, jeg skal fra nå av alltid legge viktige dokumenter på en minnepenn!. Forhåpentligvis får jeg fikset PCen min i begynnelsen av neste uke og da vil jeg også legge ut videoen.

 I  dag var jeg så heldig å få min første sammarbeidspartner og gleder meg allerede kjempe masse til å se hva vi kan få til sammen. 

Her finner du min presentasjonsvideo:

 

 

 

 

  711 Hits
711 Hits

Photoshoot

Photoshoot

Photoshoot i Kristiansand

Endelig er våren her! Når det er fint vær, synes jeg kristiansand er en flott by som har mye å by på. Har jeg tid tar jeg gjerne en tur på kafe med venner. Selv om mye av tiden min går til studie og trening, prøver jeg også å koble av innimellom.

For en en liten stund siden hadde jeg photoshoot med den fantastiske fotografen, Tom Høgstøl. Vi valgte å ta bilder i Kristiansand både inne på Kilden og ute. Selv om det var noe kaldt, synes jeg vi fikk tatt mange gode bilder. Disse bildene vil jeg også benytte meg av i blogginnleggene fremover. 

Tom vil være min faste fotograf frem til finalen. Jeg ser frem til å samarbeide videre med Tom, han er en veldig dyktig fotograf som jeg trives å jobbe med.

Følg Tom på Instagram: HOGSTOL_COM

 

 

Følg meg gjerne på mine sosiale medier:

Instagram:christinebergee

Facebook: https://www.facebook.com/christineberge.missuniversenorway/

Snapchat: christineberge1

  1037 Hits
1037 Hits

Vår største svakhet er å gi opp. Den sikreste måten å lykkes er alltid å prøve enda en gang

Vår største svakhet er å gi opp. Den sikreste måten å lykkes er alltid å prøve enda en gang

Fotograf: Tom Høgstøl, http://www.hogstol.com/

 

Sponset innlegg

Hei!

Nå er jeg veldig klar til å sette ordentlig i gang. Jeg har tatt meg litt fri fra bloggingen pga. skole. Jeg tar siste året på vgs, og som sikkert de fleste av dere vet så kan det være tøft. Jeg har lyst til å komme inn på medisin studiet etter ett friår. Derfor har jeg valgt å prioritere studiene de siste månedene. Men nå er jeg skikkelig klar for fight. Kjenner konkurranseinstinktet tar litt over :)

Som kanskje noen av dere vet, så var jeg i finalen i fjor. Det tar mye forbredelser før den store dagen. Både mentalt og fysisk. For å forbrede meg mentalt gikk jeg til en coaching time hos Romett. Dette ga med masse positiv energi og hjalp meg mentalt med å forbrede meg til finalen. Coaching som metode handler om å lære å bruke indre motivasjon, samt videreutvikle selvtillit, selvfølelse og mestringstro.

Den første timen i finaleuken uken, hadde vi fokus på selvfølelse. Vi jobbet bare med å få inn positiv energi for å gjøre meg klar til finalen. Vi gjorde flere øvelser. Men min favoritt var den gyldenesirkel. Den siste timen hadde vi mer fokus på å gå tilbake i tid. Jobbet mer med å løse små problemer. Jeg føler jeg har fått kjempe masse ut av disse timene med Tone. Jeg skal absolutt bestille en ny time, hvis jeg er så heldig å kommer til finalen i år også.

Coaching bygger en antagelse at alle mennesker har et ubrukt potensiale, som gjennom coachingen kan dette tas i bruk. Selve prosessen er å spore frem til mer selvforståelse, en form for bevisstgjøring, og at denne innsikten benyttes til å forandre sin egen atferd. Coaching handler om å støtte og hjelpe mennesker til å bevege seg mot det de virkelig ønsker i livet og handler om å støtte mennesker i å utforske og utvikle flere muligheter både i privatlivet og i arbeidslivet. og hjelper deg til å finne nye løsninger gjennom gode samtalerutiner og kommunikasjonsformer. Coaching som metode handler derfor om å støtte mennesker i den endringsprosessen som må til for å oppnå resultatmål eller læringsmål. Coachens "verktøykasse", består av aktiv lytting, forløsende spørsmål, intuisjon, tilbakemelding og NLP.

Tusen takk til Romett som sponset meg i fjor. Romett er er spennende og unikt konsept. De har lært meg mye og har også ordet håret mitt i fjorårets finale. 

 

Bestill time med Tone http://www.romett.no/

 

Følg meg gjerne på mine sosiale medier, hadde satt veldig pris på det <3

Instagram: https://www.instagram.com/christinebergee/

Facebook:https://www.facebook.com/christineberge.missuniversenorway/?fref=ts

Snapchat: christineberge1

 

  871 Hits
871 Hits

Nytt år, nye muligheter

Nytt år, nye muligheter

Hei!

Noen av dere har kanskje sett meg før, men for de av dere som ikke vet hvem jeg er, så heter jeg Christine Berge og jeg er 20 år gammel. Jeg kommer opprinnelig fra Telemark, men har stort sett vokst opp i Kristiansand. Men jeg har også bodd i utlandet noen år.

Jeg var med i Miss Universe Norway i fjor og ble 3rd runner up. Det var kjempe gøy og definitivt veldig læringsrikt, men i år går jeg for gull ;)

Jeg er veldig glad i dyr og i år bestemte jeg meg for å bli vegetarianer. Dette var mitt største nyttårsforsett. Så langt har det gått veldig bra, og jeg er positivt overrasket over hvor enkelt det var å slutte å spise kjøtt. Mitt mål er så klart å bli veganer, dvs. å kutte ut alle produkter som kommer fra dyr. For dere andre som vurdere det samme, er det viktig at dere sørger for å spise variert og får i dere nok mat. Jeg anbefaler på det sterkeste at dere leser mye om dette, slik at dere får den informasjonen som trengs. P.S. det er ikke så vanskelig!

Jeg gleder meg veldig til å komme i gang og dere kommer til å se mye av meg fremover. Dere kan i tillegg til å følge mine blogginnlegg her også følge meg på YouTube. Der vil jeg dele mye med dere som er viktig for meg, men som også andre kan ha nytte av. Røper ikke mer ;)

Jeg vil også delta i forskjellige veldedighetsorganisasjoner, som jeg også kommer til å blogge om. I år har jeg først og fremst lyst til å fokusere på mobbing. Mobbing er noe jeg virkelig avskyr. Et annet tema jeg brenner for er dyr. I fjor jobbet jeg litt med dyrebeskyttelsen i London, men i år har jeg planer om å fokusere enda mer på dette. Jeg har også meldt meg inn i Røde kors, noe som er nytt å spennende. Jeg gleder meg til å komme i gang!

Selv om jeg var med i fjor, er jeg like spent i år. Jeg gleder meg også til å bli bedre kjent med de andre jentene og ønsker de alle lykke til!

 

Her kan du lese alle avisartiklene jeg har hatt til nå:

http://www.krsby.no/nyheter/christine-og-selina-fra-kristiansand-kan-bli-verdens-vakreste-44919

http://www.kristiansandavis.no/?id=1916

http://www.ta.no/kultur/sauherad/miss-universe/kommer-jeg-dit-stiller-jeg-i-bunad/s/5-50-178712

 

Følg meg på:

Facebook:

https://www.facebook.com/christineberge.missuniversenorway/?ref=aymt_homepage_panel

Instagram:

https://www.instagram.com/christinebergee/

 

  806 Hits
806 Hits

Grip sjansen

Grip sjansen

Inneholder reklame

Nå er det bare 5 dager til finalen. Tiden har gått så fort!. Jeg meldte meg på Miss Universe Norway fordi jeg ville prøve noe nytt og utfordre meg selv. Jeg er så glad for at jeg meldte meg på. Å få lov til a delta i Miss Universe Norway har vært kjempe gøy. Jeg har lært kjempe masse og møtt mange fantastiske mennesker. Jeg har hatt ulike ansvar i konkurransen som har gjort meg mere voksen og selvstendig. Jeg er så heldig som har kommet så langt og er veldig takknemlig til de som har hjulpet og støttet meg. Dette har vært en fantastisk livserfaring! 

b2ap3_thumbnail_Christine-15.jpg

I den siste tiden har det også godt med en del tid til å finne den ''perfekte kjolen''. Jeg endte med å velge en kjole som min mor fikk skreddersydd av en skredder i San Francisco. Bare ved å sy den litt inn passet den som hånd i hanske. Jeg har også kjøpt mitt casual antrekk som jeg skal gå med i finalen på en bruktbutikk. Synes det er flott å kunne bruke noen av de klærene vi allerede har og ikke bare kjøpe nye hele tiden. Spesielt i den siste tiden med så mange flyktninger som prøver å komme inn i Europa og som flykter fra krig og fattigdom. Dette har gjort sterkt inntykk på meg.

b2ap3_thumbnail_Christine-10-kopi_20150825-204412_1.jpg

Et av mine største forbilder er min bestemor, Annie. Hun har et hjerte av gull og tenker alltid på alle andre før seg selv. Jeg tror vi alle har noe og lære av de eldre. som en Miss Universe Norway finalist, tror jeg det er viktigere enn noen gang å videreformidle de verdiene som står sterkt i det norske samfunn som toleranse og likeverd. Bare på den måten kan vi gjøre en forskjell.

b2ap3_thumbnail_1050-2_20150825-205145_1.jpg

Fotograf: Budget Photographer.

I sommer var jeg på Beautycamp i Oslo. Der møtte jeg alle finalistene og tidligere vinner Sara Nicole Andersen som var vår show-walk coach. Etter hard trening på høye heler gikk vi en misseparde gjennom Karl Johans. Vi avsluttet dagen med en herlig middag på Sabaki i Paleet. 

b2ap3_thumbnail_P1420762-2.JPG

Sjefsdommer, Fred Hamelten!

b2ap3_thumbnail_P1430057.JPG

Alle finalistene.

b2ap3_thumbnail_P1430133.JPG

Middag på Sabaki i Paleet.

b2ap3_thumbnail_P1430393.JPG

Jeg var også så heldig å fikk Romett som sponsor. De har et utrolig flott konsept som ikke bare er en fantastisk frysør, de har også fokus på helse og velvære ved å tilby ulike fantastiske massasjer som jeg anbefaler alle å prøve. I tillegg tilbyt de også personlig coaching som hjelper til med å få frem det beste i deg selv. Romett er ett flott team!

b2ap3_thumbnail_IMG_2147_20150825-205732_1.jpgb2ap3_thumbnail_group-picture3-500x500.png

Når jeg bodde i London tok jeg del i arbeidet til dyrebeskyttelsen. De gjør en fantastisk jobb og det var godt å se hvor bra de tar vare på dyrene som ikke alltid har hatt det så greit.

b2ap3_thumbnail_IMG_3080_2.jpg

Siden jeg startet opp har jeg fått en rekke avisopplag og tilbakemeldingene har bare vært positive. Link til alle min avisoppslag så langt: http://www.ta.no/na-er-christine-blant-landets-vakreste/s/5-50-68257,  http://www.kristiansandavis.no/?id=1151http://www.ta.no/miss-universe/konkurranse/pulsen/christine-fra-gvarv-vil-bli-miss-universe/s/5-50-58372

 

  1261 Hits
1261 Hits

Ta vare på deg selv

Ta vare på deg selv

Sponset innlegg

Nå er det bare 5 dager igjen til finalen. Det er sprøtt hvor fort tiden går! Må si jeg gleder meg kjempe masse. I sommer har jeg vær aktiv, både med trening, ridning og flere utflukter. I dag har jeg vært så heldig å fått en god lymfemassasje av massasjeterapeuten Astrid Marie Indergård hos Romett. Det var veldig avslappende og behagelig. Jeg har prøvd litt forskjellige typer massasjer tidligere, lymfemassasje er definitivt min favoritt så langt. Massasje er en fin måte å koble litt av og ta vare på seg selv. 

De fleste av oss har en sittestillende hverdag, enten det er på kontoret eller på skolebenken. En stillesittende livsstil kan imidlertid føre til svekket lymfefunksjon. I tillegg nå som høsten er her, er det mange som  sliter med forkjølelse. Et dårlig fungerende lymfesystem kan dempe forsvaret og åpne døren for enhver infeksjon av virus eller bakterier. De fleste av oss, kan derfor ha stor nytte av en lymfemassasje med gjevne mellomrom. 

 

b2ap3_thumbnail_IMG_2394.jpg
 

Lymfemassasje er meget populært. Det er fordi den gir så gode resultater. Denne typen massasje er meget effektiv mot ødemer, for avgiftning og immunstimulering. Også ved cellulitte- og slankebehandlinger er Lymfemassasje spesielt viktig siden denne type massasje bidrar til langt bedre resultat med de produkter og øvrige apparater man anvender.    

Lymfemassasje forebygger/minsker plager som cellulitte og væskeansamlinger, bidrar til vektreduksjon, påvirker stoffskifte positivt, og strammer opp hud og underliggende vev. For de som er plaget av fibromyalgi vil denne typen massasje også kunne bidra til mindre smerter og bidra til økt beveglighet. 

Lymfemassasje er massasje av lymfegangene. Metoden bruker lette pulserende trykk med hendene til å stimulere det lymfatiske system.

 

b2ap3_thumbnail_IMG_2397.jpg 

Bestill time hos Romett: http://www.romett.no/

Følg Romett på Facebook: https://www.facebook.com/romettkrs?fref=ts

Hvis du vil at jeg skal vinne :) Send: MISSU 4 til 2160 (7kr per melding) Tusen takk <3

Instagram: https://instagram.com/christinebergee/ 

Facebook: https://www.facebook.com/christineberge.missuniversenorway?ref=aymt_homepage_panel

 

                                                      X Christine

  1103 Hits
1103 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på