fbpx

Vi lever bare en gang på denne jorden!

ReduceImageSize.net_500kb_4107

Vi lever bare en gang på denne jorden! 

Noe av det mest dyrebare vi har er vår egen tid. Tiden vår er begrenset, og fordi den er begrenset er det veldig viktig å anvende tiden på de rette tingene. Hvilke ting liker du å bruke tiden din på? Kanskje du liker å bruke tiden din med familie, venner, din kjæreste, dine barn, på treningssenter, på kjøkkenet, på jobb, se på serier eller være med dine dyr? Eller kanskje du liker å anvende tiden din på andre ting enn det nevnte? 

Jeg selv velger å anvende tiden min på blant annet jobb, Miss Norway og mennesker som alltid vil andre mennesker godt, samt alltid vil andres beste <3

 

Ønsker du å være min sponsor eller har du behov for en modell, gjerne ta kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Miss Norway fortsetter å advare mot svindlere og p...
send en varm klem
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på