fbpx

Videoen fra beauty-campen!

bilde-dryss-6

Hei fine dere! På søndag kom endelig videoen fra Beauty-campen ut. Beauty-campen var i Oslo i begynnelsen av Juni 2018. Jeg skrev et innlegg om dette, som du kan lese her! Nå er forresten påmelding for Miss Norway 2019 i gang. Og jeg har fått noen meldinger om folk som ønsker å melde seg på, men er litt usikre. Om du vil melde deg på, så er mitt beste tips; gjør det! Ikke la usikkerhet, andres meninger eller noen ting stoppe deg.

Hvis man blir kvalifisert som deltaker, kommer man videre til et gratis introduksjonskurs, hvor dere får all informasjon dere trenger. Det går an å trekke seg. Men etter min erfaring angrer jeg ikke et sekund, og er så takknemmelig for at jeg har fått denne muligheten og har satt pris på hvert eneste sekund. Dette er Once in a life time, så kjør på! Håper dere liker videoen; her får dere et lite innblikk av hva vi holder på med.

Å bli neste Miss Universe er min støste drøm! Om du syntes jeg fortjener å få muligheten til å representere Norge i Miss Universe. Kan du sende «MISSU 1» Til 1963 (20kr). Tusen takk for hver eneste stemme.

//Inneholder annonse//

Kjolen du ser på bilde over er designet og kan fås kjøpt av Judy Hansen. Kontakt henne på tlf. 900 85 669 eller gå innom Skippergata 45, 4611 Kristiansand. For å få din skreddersydde drømme kjole!

Håper dere har en fantastisk kveld videre!
 
Følg meg gjerne på andre sosiale medier:
Instagram: helene_abildsnes
 
Fotograf på coverbilde: Vestgardenphoto
 
 
Ønsker du et samarbeid med meg som kan være med å øke din virksomhet? Gjerne kontakt meg på mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Håret er en del av identiteten vår
Video: Full fart på beauty-camp
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på