fbpx

Denne bloggen vil vise min reise i Miss Norway konkurransen. Jeg, Angelika Dybendal er 28 år og jobber som interaksjonsdesigner. Denne bloggen vil belyse mine hjertesaker og verdier, og håper å kunne vise meg som et menneske verdig en plass i denne konkurransen. Jeg mener at man skal lede med eksempel, og alltid strebe etter å forbedre seg som...

Denne bloggen vil vise min reise i Miss Norway konkurransen. Jeg, Angelika Dybendal er 28 år og jobber som interaksjonsdesigner. Denne bloggen vil belyse mine hjertesaker og verdier, og håper å kunne vise meg som et menneske verdig en plass i denne konkurransen. Jeg mener at man skal lede med eksempel, og alltid strebe etter å forbedre seg som menneske. Man er aldri utlært og det er viktig å belyse at livet er en reise og ikke målet i det fjerne. På instagram prøver jeg å dele små øyeblikk og håper du vil møte meg der @angiecdk

Livet er en samling av små øyeblikk og håper jeg kan lage mange små øyeblikk med dere som ønsker å følge meg. Følg reisen min på her.


Hjertesaker

Bærekraft 

Noe av det som virkelig står i høysete i mitt liv er bærekraft. Å leve et så bærekraftig liv som jeg klarer, er viktig for meg. Bærekraft handler om at vi får det vi trenger uten å skade andre prosesser samtid. Det er en kominasjon av tre faktorer som spiller inn når vi snakker om bærekraft. Klima og miljø, sosiale og økonomiske forhold må alle nytte godt og ikke bli skadet for at det skal være bærekraftig. Hvis alle prosesser i verden hadde vært bærekraftige ville disse kunne pågå til evig tid uten at det ville gå tomt eller skade noe eller noen.

Bærekraftig utvikling er viktig for at vi skal kunne være her, leve godt og ha en fremtid. Uten å gjøre grep i hverdagen ser ikke jeg en mulighet for at menneskeheten skal bestå i overskuelig tid. Det er nok lett for meg å si at vi alle, hvert enkelt menneske i verden må gjøre grep, men man må også handle etter evne og kapasitet. Jeg bor i et av verdens rikeste land, og har muligheter til å gjør valg som er bedre for verden som en hel. Så jeg vil gjøre det jeg kan, da jeg har muligheten til å velge å gjøre en forskjell.

Dysleksi

Lese-og skrivevansker utarter seg forskjellig hos alle, men uansett påvirker det deg i nesten alle aspekter av livet. Fra å lese meny på resturant eller veiskilt, forstå brev fra Nav eller lese nyheter. Håper å kunne dele min historie for å inpirere andre til å ikke la det hindre dem. 

Gjennom samarbeider med Kongsvinger og Skotterud bibliotek setter vi fokus på dysleksi, leseglede og jeg deler mine erfaringer med barn og ungdom. Bli med på arrangment 28.juli på Tyrileden bibliotek.  Sammen med Dysleksi Norge har jeg delt min historie gjennom podkast og repotasje i deres magasin, Mestring. 

Kvinner i tech

Som en kvinne i et stort IT selskap, Bouvet, ser jeg et behov for å inspirere flere kvinner til å ta en teknologisk utdannelse og komme inn i lederstillinger i tekonlogien. Det er teknologi som er fremtiden og det viktig at vi kvinner med på å forme den.

 

More

Tilbake til hverdagen?

1

Instagram@angiecdk FacebookAngie PortifolioAngelikacdk.com

Nå har det gått lenge uten at jeg har skrevet her på denne bloggen, men har trengt litt tid til å slappe av uten sosiale medier ei lita stund. Deilig å komme tilbake og kjenne på nye energi! Hvis du ikke har fått med deg resultatet av Miss Norway 2021, var det Nora Emilie som gikk av med seieren. Jeg fikk plassering som 1st runner-up! Det har vært noen intense måneder med mye jobb, og jeg har lært veldig mye. 

Etter finalen har livet gått litt stille tilbake til det normale. Det er mange planer for fremtiden, og ser på mulighetene for å kunne detla i en annen international konkurranse enn Miss Universe. Det hadde vært spennede å konkurrere ute i verden, så håper det blir mulig. For det meste siden finalen har jeg strukturer meg litt rundt hva jeg skal gjøre med de forskjellige sponsorene mine. Det er flere messer utover høsten og innspilling av podkast skal også snart starte opp. 

Fashion Night Out

Sist torsdag var det launch for Vouge Scandinavia og som de fashion glade jentene vi er, var Miss Stephay og jeg, der. Så utorlig hyggelig å se henne igjen, da vi ikke fikk snakket så mye som vi ønsket selve finale dagen. Vi skal fortsette å holde kontakten da vi har funnet tonen, og venner får man aldri nok av.

Dette ble bare en liten oppdatering, men det blir mer oppdateringer her fremover. Jeg har jo lovet å komme med min hudpleierutine, så den kommer i løpet av uken! 

- Miss Angie 

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

 

  474 Hits
474 Hits

Disse er med meg i finalen

CoverfotoBlogg-18

Inneholder reklame

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Hvem har jeg med meg i finalen? Jo det er en stor gjeng! Mamma og pappa er selvfølgelig med meg, men også søstera mi og hennes familie kommer. Bestemor har også tatt turen for å se meg i finalen. Hele familien ligger på hotell i Oslo natt til søndag, så det blir en kjempe koselig kveld. Bestevenna mi og typen skal også komme. Hun har drevet litt med misse konkurranser før så gøy at hun vil se hvordan jeg klarer meg. Hun tar også med en venninne! Så kommer selvfølgelig Martin, samboeren min for å se meg i finalen. Søndag morgen skal vi alle spise frokost sammen på hotellet de alle sover på. 

Veldig stas at så mange vil være med å se på meg og de andre jente i finalen. Alle har lagt ned masse jobb for å komme dit vi er nå. Egentlig kunne vi nok hvert enda flere også. For er mange av sponsorene mine som kunne tenke seg å være med å se på showet, men det dessverre ikke muligheter til. Jeg har med meg en samarbeidspartner i finalen. Dagligleder i DekkTeam er med på finaledagen så kanskje det blir bilde med sponsor og Miss Norway 2021 shas på Åpen Scene? Det er jo lov å drømme!! 

 

Cover bildet er tatt av Roger Myrland. 

- Miss Angie 


Stem på meg som Miss Norway 2021

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

  1207 Hits
1207 Hits

Overveldet over pressen

CoverfotoBlogg-22

Inneholder reklame

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

I konkurransen har jeg blitt en offentlig person. Det er nytt for meg å være noen andre kjenner til uten for min nærmeste krets. Det har vært spennende å begi seg ut på denne ferden, og det har gitt mer mer driv til å fortsette å jobbe for det jeg brenner for. Jeg skal også ha mitt egne radio show for Radio Toten gjennom hele 2021. Så hadde jeg vunnet konkurransen, hadde Miss Norway 2021 hatt sitt egne radio show - det klinger veldig bra! Krysser armer og bein! 

For min egen del har jeg prøvd å ha god oversikt over all presse jeg har fått, og tenkte det er gøy å se alt på et sted. Tror nok det er noe som ikke kommer med, da jeg har sett at jeg har fått presse jeg ikke har fått helt med meg - så noe har jeg ikke fått registret. Slik er det bare, men uansett har jeg fått utorlig mye presse og er veldig glad for at så mange vil høre hva jeg har å si.

Aviser

Glåmdalen

De har skrevet om meg flere ganger, og er den største avisa der jeg vokste opp. 

1. Nøkternt liv og bærekraft
2. Finaleuttaket
3. Ingen panserdame
4. Talk Show 

MittKongsvinger

Dette er en nettavis på Kongsvinger, og har dekket min deltagelse noe gjennom konkurransen.

1. Startet som modell
2. Fra skogen til Miss

Østlendingen

1. Handler ikke om kropp
2. I finalen (submile)
3. Besøk hjemme hos bestemor

Gjøvik Blad

Gjøvik Blad kom hjem til meg for å gjøre et intervju på gården på Gjøvik. Utrolig hyggelig å få de hjem, da jeg kan vise mye mer av hvem jeg er som person gjennom hjemmet mitt. 

1. Hjemme hos Miss Angie

Toten i Dag

1. Min venn fikk psykose

Hamar Arbeiderblad

1. Et forbilde og ønkser å inpirere andre
2. Står opp for det hun tror på

Hamar Dagbladet

1. Første møte med virkelige verden
2. Nå er det finale

Ekstraavisen

1. Tech-kvinne i Miss Norway
2. Kvinner tjener fortsatt mindre
3. Miss Angie jobber i Forsvaret
4. Sykkeltur med eldre
5. Å miste min storesøster
6. Dropp helgekosen, mat de som sulter
7. Korona vaksine

Semifinale uttak og finale uttak har de også skrevet om jeg her er jo da så klart nevnt, som finalist. 

Xstra 

1. Handler ikke om utseende
2. Snart finale

Oppland Arbeiderblad

1. Sterk tilknyttning Gjøvik
2. Det blir finale
3. Går helst i mors gamle klær

SolungAvisa

Dette er en avis som kun er i papir, så det føles veldig stas når de ønkser å blir sine sider til mine engasjement.

1. Innlandets finalist
2. Frivillig med bestemor

Krigsropet

1. Gjenbruk og sommerutstilling

Vilmer

1. Besøk på omsorgshjem

Jærbladet

1. Vinner av sy-mesterskapet designer finalekjolen

Radio

Radio Toten

Radio Toten og jeg har også gått inn i et samarbeid nå, slik at jeg skal ha mitt helt egne radio show gjennom høsten. Så vinner jeg denne konkurransen blir det Miss Norway som har et radio show - hvor kult hadde ikke det vært? 

1. Gjenbruk og tech
2. I semifinalen
3. På top tre
4. Helt til topps på rangeringen
5. Digitalt søppelaksjon
6. Straks finale

Radio Kongsvinger og Radio iSolør

Jeg har hatt tre forskjellige intervjuer med Radio Kongsvinger og ett intervju med iSolør. iSolør har også sendt noe fra Radio Kongsvinger tidligere, så det har da vært submile. 

1. Første intervju 2. Andre intervju 3. Tredje intervju har ikke kommet ut. Det i iSolør var bare direkte. 

Radio Riks

1. Hva er konkurransen om og hvem er Angie?
2. Straks finale  

Podkast og Magasin

Jeg har vært å spilt inn podkast for Dystleksi Norge, samt skal jeg være med i deres magasin, Mestring. Dette kommer ikke ut før 18.august, men jeg har lydopptaket til podkasten slik at hvis du vil høre det har jeg mulighet til å dele dette med deg. Magazin artikkelen kommer ut straks, men jeg fått lov til å dele deler av artikkelen allerede. 

 

- Miss Angie 


Stem på meg som Miss Norway 2021

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

  509 Hits
509 Hits

Takk alle mine samarbeidspartnere

CoverfotoBlogg-21

Inneholder reklame

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Gjennom denne perioden jeg fått med meg så mange bra bedrifter som har samme verider som meg, og som liker å finne på sprell! Jeg er så glad for at jeg klarte å nå målet mitt som var 15 sponsorer! 

Toten Treningssenter

Var min første samarbeidspartner, og virkelig ga meg god følelsen av dette med å gå inn i samarbeid. De har vært engasjerte gjennom hele perioden, og stil meg flotte gaver til giveaways og konkurranser gjennom hele perioden. De har også latt meg få bruke en treningssal til å øve på heler så mye jeg ønsker. Som har hvert helt uvurderlig i denne perioden. Vi skal også ha et arrangment i høst. 

4 Seasons Ferskevarer

4 seasons Ferskevarer er en lokal butikk på Gjøvik som jeg har handlet mesteparten av dagligvarene mine de siste årene. De har alltid mye ferske varer og stort utvalg fra hele verden. I samarbeid med meg skal de lansere sin egen vegan avdeling i butikken nå. Dette er noe jeg gleder meg veldig til å ta del i.

Radio Toten

Dette er lokalradioen på Toten. Er så heldig at jeg slak ha radio show hos dem fremover. Det blir om Miss Norway, bærekraft og en mulighet til å nå ut til unge. Ikke direkte på radioen, men de skal blir podkaster, så da tror jeg virkelig at jeg kan få nådd frem til mange unge.

DekkTeam Skarnes

DekkTeam Skarnes, som er drevet av Thomas Olsberg. Dette er en lokal dekkforhandler som virkelig setter kunden i fokus. De er en totalleverandør av alt av dekk og felger til alt fra sekketralle til de største anleggsmaskinene. De er en avdeling i Dekkteam kjeden som består av over 80 servicepunkter fordelt i hele Norge. Dekkteam Skarnes har også vakttelefon, å er alltid klare til å stille opp om noen skulle være uheldige å trenge hjelp langs veien. Sammen med de har vi tenkt å ha litt forskjellig stand på Kongsvinger. Thomas kommer også på finalen. 

Slobrua Gjestegård

Slobrua gjestegård er jeg så takknemlig for at jeg har fått samarbeid med herlige Tina. Dette er virkelig en hjemmekoslig veikro som har fantastisk god mat. De har egene selskapslokaler og har alt fra barnedåp til bryllup. Å en kakedisk som er til å dø før og de baker alt selv. Selv har jeg sovet på Slobrua en natt, ånde har fantastiske senger og god kaffe. Hva mer kan man ønske seg egentlig? Sammen har vi også planlagt noen arrangementer fremover så blir veldig spennende å bli med på. Deriblant en gallaaften som jeg vet vil bli en stor suksess, da arrangementer er noe Slobura virkelig kan.

Friske Fjes

Friske fjes på Flisa er noe alle burde oppleve. Maken til fantastisk spa opplevelse skal man lete lenge etter. Følte meg 10 år yngre når jeg hadde hatt min første ansiktsbehandling hos dem. Hun som hadde behandlingen var veldig varm og trygg person. Så ble en veldig fin opplevelse. Kjempe dykt og virkelig kan hud og vet hva du vil trenge for at din hud skal kunne yte maks i en travle hverdag.

Biosa Norge

Biosa er en familiebedrift som ligger på disnå i Sør Odal. De har holdt på i mer enn 20 år. Jeg har hvert å laget reklamefilm der sammen med Mattew, å resultat ble veldig bra. Gleder meg til å dele det med dere. Biosa lager naturlig gjørsel som er ufarlig for mennesker og dyr. Man kan faktisk drikke gjødelsn de lager. De driver på en miljøvennlig og økologisk måte for en bærekraftig fremtid. Så dette er en samarbeidspartner som brenner for mye av det samme som meg. De lager også veganske teer med rikelige med antioksidanter. Som er veldig gode og bra for kroppen.

Mstyle Frisør

Mstyle frisør er en dyktig frisør på Kongsvinger som jeg ble anbefalt av min søsters bestevenninne. Hun har selv hvert frisør i mange år, så er veldig takknemlig for å kunne samarbeide med mennesker som virkelig kan gi brenner for det de gjør. Malin på Mstyle har i tillegg til å orden håret mitt til finalen gitt meg masse gode tips til hvordan jeg skal ta vare på håret mitt enda bedre. Jeg er en person som er veldig glad i håret mitt så jeg er litt forsiktig med hvem jeg lar orden med det. Så utrolig stolt og takknemlig for at Malin ville samarbeide og har troen på det vi skal få til sammen.

Badstova

Dette er en bærekraftig bedrif på Gjøvik som lager badstuer du kan ha hjemme. Er så utrolig glad for dette sammarbeidet da jeg elsker badstue. Jeg skal få en badstue til odel og eie, så dette gleder jeg meg til. Badstova og jeg skal sammen stå på flere messer i høst, og på Totens Tøffeste! 

Bernt Gundersen graveservice AS

Bernt Gundersen graveservice a/s er naboen til bestemor og pappas bestevenn fra barndommen. Så glad for å ha med noen på laget som alltid har hvert en kjent person å som gjør mye bra i lokalsamfunnet på Flisa i tillegg til å drive bedrift.

Centrum Tekstil

Centrum tektil er kanskje en av innlandets mest koselige,men samtidige lukseriøse klesbutikk. Her har de virkelig alt du kan drømme om av klær og de er kjempe hjelpsomme og trivelige de som jobber der. De har også stilt med casual outfit til finalen. Å jeg kunne ikke hvert mer fornøyd.

Valdalen Gård

Valdalen gård drives av min tante, Lena og henne samboer Martin. Gården ligger ikke langt fra Drevsjø, like ved grensen til sverige. Her er det muligheter for å leie hytte på et veldig koselig sted med fantastisk natur. De har masse dyr på gården, deriblant påfugler. God hjemmelaget mat, god stemning og fine mennesker som brenner for gården sin. Flott turmuligheter både sommer som vinter i noe av Norges fineste natur.

Brudehuset Hamar

Brudehuset på Hamar er en veldig lukseriøse brudebutikk og det er der min søster kjøpte brudekjolen sin da hun giftet seg i 2010. Jeg har hvert så heldig å få låne den så jeg har tatt noen bilder i den som du kan se her. Hver gang jeg har hvert innom salongen har jeg følt meg som en dronning. Å de er en av to brudeforrtninger i Norge som har Randi Fanoli kjoler. Forsatt helt utrolig at jeg har hatt på meg en kjole han har designet til over førti tusen. Å skulle jeg være så heldig at jeg vinne Miss Norway har jeg alt kjole til Miss Univers. Det er jo en drøm å kunne få bruke en sånn kjole. De har også spesial designet øredobber til finale kjolen. 

Saray steakhouse

Saray Steakhouse er en av de finere spisestedene på Gjøvik. I samarbeider skal jeg markedsføre dem, men jeg skal også hjelpe de å utvikle dere vegetar og vegan tilbud. Jeg spiser ikke kjøtt, så det var viktig at de var klar over at jeg vil kun jobbe med vegetar-tilbudet. De gleder seg til å få hjelpt til dette. Jeg har jo 12 år erfaring fra bransjen, så mye kunnskap å dele.

Snapfood

SnapFood, er en matkiosk på Gjøvik. Jeg har kjent han som driver der i noen år, da jeg bodde rett over der i en periode. De har alltid være så flinke til å lage gode vegetar-kebaber, og det er aldri feil.

 

For en reise dette har vært og jeg gleder meg til å jobbe med videre med alle sponsorene. Det blir en super høst, og flere av avtalene var langt inn i neste år. 

 

- Miss Angie

  412 Hits
Emneord:
412 Hits

The Angie Show og håret på plass

1

Inneholder reklame

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Det nærmer seg finale med stormskritt, så det er fult opp med de siste forberedelsene. Så i dag var jeg vært innom Mstyle på Kongsvinger og fått fikset håret hos fantastiske, Malin. Vi har planlagt hva vi ville oppnå og hva vi tenkte bil passe meg. Vi har selvfølgelig også hatt antrekkene jeg skal bruke i finalene med når vi har planlagt farge og klipp. Dette er Malin ekspert på så hun fikk frie tøyler til hva hun ville gjøre og hva hun tenkte ville gi det beste resultatet.

Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Håret mitt både ser og føles friskere ut, det har også fått kjempefin glans. Det er betryggende å ha så flink folk med på laget. Så jeg vet jeg er i gode hender videre om jeg skulle være så heldig å dra seieren i land.

Videre har jeg har også fått med meg gode produkter som er bra for meg og mitt hår. Dette er noe du kan høre med din frisør om også så får du den beste hjelpen til hva ditt hår trenger.

The Angie Show

Videre i dag kom det en gledelig nyhet. Som dere sikkert har fått med dere har jeg hvert på Radio Toten flere ganger gjennom reisen min i Miss Norway. Jeg har forelsket meg helt i lokalradio! Jeg har blitt en sånnen nå som vil høre på skravlinga på radio, heller enn musikken. Og nå skal jeg få skravle på lufta på "The Angie Show".

Nå har Radio Toten bestemt at de ønsker å være samarbeidspartner med meg, så da skal jeg ha mitt egen radio show. Hvor morsomt er ikke det? Gleder meg så veldig til å starte med å planlegge innhold og gjester. Dette er en stor mulighet som vil kunne gi masse positivt rundt det jeg brenner for. Videre er det en god plattfor for å kunne vise frem mine andre samarbeidspartnere og dele med verden deres kunnskap. Vinner jeg hele konkurransen kommer Miss Norway 2021 til å ha sitt egne radio show, det hadde vært så gøy!  

For 2 mnd siden hadde jeg aldri trodd at jeg skulle sitte her med en kontrakt i hånda som sier at jeg skal lage radio show! Mitt helt egne radio show!

- Miss Angie 


Stem på meg som Miss Norway 2021

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

  654 Hits
654 Hits

Det handler om å hjelpe

CoverfotoBlogg-19

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Jeg har alltid like å jobbe frivillig og drive med veldedighet, slik at jeg har virkelig kos meg med alle samarbeidene jeg har gjort. Det har blitt en del, men det har vært så gøy. Flere av organisasjonene har jeg jobbet for før, men konkurransen har virkelig skarket i gang en flamme for å gjøre enda mer. 

Latin Amerikansk forening

Latin Amerikansk forening har jeg jobbet med hele perioden, da jeg har sykklet eldre på tur nesten hver tirsdag i sommer. Vi har hatt opplæring, sommerfest og god stemming med de eldre.  Vi har gjort andre ting sammen også, men det har vært størst fokus på prosjektet "Sykkelglede".

NOAH

NOAH har jeg jobbet med gjennom perioden for hjelpe de å nå ut til flere. Jeg har lagt ut flyers, snakket om dem og prøvd å verve andre til å bli medlemer. Skrevet om de på blogg og sosiale medier. 

Stiftelsen Organdonasjon

Stiftelsen Organdonasjon samerbeider jeg med for å spre budskapet - fo du må bare si det for å bli det. Jeg har også fått lagt donor kort hos mine sponsorer, og på jobben. Og jeg har klart å verre flere, for det handler om å snakke om det! 

Sagene frivilligsentral

Sagene frivilligsentral er jeg ringevenn. Ellers har jeg jobbet frivillig der på Sankthans Aften. Det var utrolig koselig! Jeg prøvd å inspirere andre til å bli frivillige også, en journalist i Glåmdalen ble så inspirert at hu nå også er ringevenn.

VilMer

VilMer har jeg være på besøk hos omsorgshjem på Gjøvik. Videre bruker de meg til promotering da jeg er med i Miss Norway.  

Othildes bruktbutikk

Othildes bruktbutikk (Frelsesarmenen) har jeg jobbet frivillig i og har hvert å laget sommer utstilling i vinduene til butikken med mine sommer favoritter. Vi fikk også til at pressen ville skrive om arrangementet.

MS secondhand

MS secondhand jobber jeg frivillig for i deres butikk. 

Marita stiftelsen Gjøvik

Marita stiftelsen Gjøvik er et fantastisk sted som gir mennesker som sliter med rus eller har slitt et sted å høre til. Dette er også et tilbud pårørende. Jeg arbeidet som frivillig hos dem en dag, hvor pressen også kom å skrev en sak om stiftelsen og mitt møte med å leve med noen som slet med rus. Gleder meg til å komme tilbake til dem senere i august. 

ViVilViKan

VivilVikan har jeg jobbet sammen med en hel dag i Eidskog. Vi plukket mye søpel, mest rundt Magnor. Glomdalen har også skrevet en sak om dette, men den kommer dessverre ikke ut før etter finalen.

#SUPmotkref

SUPmotkreft har jeg hvert med å padlet Sup til innsamling for kreft aksjonen. Dette gjorde jeg sammen med lederen i Latinamerikansk forening, Karen. Hun er helt fantastisk. 

Dysleksi Norge

Dysleksi Norge har jeg hvert å spilt inn podkast med, som kommer ut den 18 august, du kan høre den nå om du tar kontakt med meg da jeg har fått lov til å dele den med dere. Her snakker jeg om min opplevelse av dysleksien og hva som har hjulpet meg. Videre er det en samtale rundt rettigheter og hva det er viktig at du passer på selv at du får, når du sliter med lese og skrive vansker. Jeg skal også være en del av deres magasin, Mestring.

Goodify

Goodify er en app som lar deg hjelp med det du kan. På oppdrag for dem jobber jeg med promotering og gjør så klart jobber i applikasjonen. 

Klimabrølet

Klimabrølet kontaktet meg og ønsket at jeg skulle samarbeide med dem for å promotere deres kampanje. Og så klart brøle!! 

Plan Norge

Plan Norge har jeg avholdt en stand og laget et lotteri rundt det. Med flotte premier levet av samarbeidspartnere. For å vinne må man søtte med minst 10 kr som da virker som et lodd.

Sos-barnebyer

For Sos-barnebyer har jeg blitt må på deres Solsikkeaksjonen. Det er så fint å kunne hjelpe med å spre glede - og der søstra mi sin blomst!

Åsnes Frivilligsentral

Frivilligsentralen Åsnes har jeg jobbet en dag sammen med bestemor. Hun er frivillig der til vanlig. SolungAvisa var også der og intervjuet oss.

Bibliotek

Biblioteket på Eidskog har hatt et stort talkshow arrangement sammen om dysleksi med hvor pressen var til stede. Å vi laserte et egen bok konseptet som heter venneles.

Bibliotek på Kongsvinger har filmet kortfilmer hvor jeg svarer på spørsmål om Dysleksi og min personlige reise til leseglede. Og hvor vi tar opp rettigheter og muligheter du har som dyslektike. 
Video 1 : Hvem er jeg?  Video 2: Slik er dysleksi for megVideo 3: DiagnosenVideo 4: Leseglede  Video 5: Et godt tips  Video 6: Mine beste tips

Søppelaksjon for kommuner

Gjennom hele sommeren har jeg engasjert meg i forsøpling. I alle kommunene jeg har hatt samarbeid med har jeg plukket søppel og hatt søppel aksjonen. Jeg gjør hvert heldig nok til å klare å få nok blest om prosjektet så det har blitt en del som har deltatt i aksjonen min. Vi har ryddet ca annen hver søndag gjennom hele perioden, og vi stopper ikke her. Aksjonen forsetter utover høsten! 

- Miss Angie 


Stem på meg som Miss Norway 2021

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

  398 Hits
Emneord:
398 Hits
Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på