fbpx

Velkommen til min blogg. Her kan du følge med på min reise til Miss Norway. Jeg er 26 år og kommer fra Haugesund. På fritiden liker jeg å trene og drive med mote. Jeg tar et årsstudium i Oslo nå og har fra før en bachelorgrad innen estetiske fag. 

Ja eller nei?

God dag dere. Sola skinner og det er blå himmel her i Vestfold. Det blåser litt og jeg sitter på hjemmekontor. Det nærmer seg finaleuttaket i Miss Norway og det er selvsagt en del forberedelser som må gjøres i forhold til konkurransen. Derfor planlegger jeg litt nå for å få oversikt over de viktigste tingene.

Jeg er for tiden travel med reising, fotoshoots, skole, eksamen og MYE kontorarbeid. Her kan dere få litt innblikk i hva som er på min agenda nå mot 21.mai.

Prioriteringslisten min nå i forhold til konkurransen er:

 

Lage presentasjonsvideo til finaleuttaket

Å lage video hvor jeg presenterer meg selv er på topp i prioritetslisten!

Fotoshoots

Få profesjonelle bilder. Jeg ser frem til at det blir grønnere ute og at blomster begynner å komme! Synes det har så mye å si for bildene at det er fin og fargerik natur.

Sponsorsamarbeid

Jeg skal begynne å sende ut mails og post til potensielle sponsorer. Det er jo på tide nå.

Veldedig arbeid

Nå har jeg endelig Haugesund så smått begynt å åpne igjen! Jeg er for tiden i Tønsberg og gleder meg til å komme hjem igjen å begynne å bidra i lokalsamfunnet.

Media og blogging

Det er såklart avgjørende å være aktiv både på bloggen og i media!

Gå i høye heler og øve scenewalk

Dette er vel egentlig noe av det aller viktigste nå og gå i 12cm+ tynne heler. Jeg har en del sko som jeg holder på å gå inn, slik at de passer føttene bedre.

Jeg hadde tenkt å sette nummer foran alle gjøremålene, men fant raskt ut at listen er dynamisk og at de fleste elementene er like viktige på hver sin måte. Det handler virkelig om å benytte tiden min effektivt fremover.

Å si nei til noe, er å si ja til noe annet.

Så jeg prioriterer dette fremfor å være sosial fremover. Noe som er et relativt logisk valg i mine øyne. Jeg har skole på siden og dette er faktisk min karriere.

Det er nå jeg har denne unike muligheten med missekonkurransen og moteskolen - og disse sammenlagt er min nummer èn. Alt det andre kan jeg ta etter på.

Uansett - tusen hjertelig takk til fotografer, filmskapere, journalister og til dere trofaste lesere. Uten dere hadde jeg ikke kommet hit jeg er idag. Det er virkelig av stor betydning å ha støttespillere på laget mitt. Sammen får vi dette til!


Ha en enn så fin dag videre, så snakkes vi.

Her kan du kontakte meg: E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

  56 Hits
56 Hits

Gladnyhet!

God kveld. Fikk akkurat en skikkelig gladnyhet! Dronevideoen som Urrang Drone Film har filmet av Haugesund og meg er live på Fjorden Bingo i Bingokanalen!

Her kan du se videoen til Urrang Drone Film.

Jeg er så evig takknemlig. Setter så utrolig stor pris på at han vil filme meg og at han vil legge det ut på sin YouTube og at den blir vist på TV. Dronefilmene til Urrang blir jo vist i pausene der fra før så det er en ære å få bli med.

Han er vanvittig flink til å filme med drone, så det er fullt forståelig at media vil vise arbeidet hans i pausene sine.

 

Under ser du skjermbilder tatt av Bingokanalen sin direktesending på Facebook av dronevideoen!

Her er linken til Fjorden Bingo og direktesendingen 21.april 2021!!

Må ærlig innrømme at jeg er helt i 100! Det er skikkelig gøy å bli vist i pausen på Fjorden Bingo, hihi. Veldig artig og uvant å se meg selv i pausen på TV.

Vi har filmet fire forskjellige plasser i Haugesund så langt: Haraldshaugen, Nuten, Hagland og Karmsundet ved Karmøybroen.

Er helt fantastisk å få lov å være med på å vise frem min fine hjemby!

Det er første gang denne videoen blir vist på Fjorden Bingo og jeg håper dere andre liker den også!


Håper dere får en fin kveld videre. Kontakt meg på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for samarbeid.

 

  132 Hits
132 Hits

Fotoshoots

Hei dere. Jeg er for tiden i Tønsberg og i går hadde jeg en fotoshoot ute sammen med Kristian. Shooten gikk fort og vi arbeider bra sammen, slik som sist! Han er skikkelig flink til å fotografere, noe som synes godt i bildene han tar.

Gleder meg til å se bildene - og ikke minst å vise dem her på bloggen! Det har jo vært helt nydelig vær de siste dagene så vi var så heldige og fikk litt golden hour til fotografiene.

Ellers sitter jeg å jobber med skole og gjør kontorarbeid. I forhold til Miss Norway konkurransen holder jeg nå på med å sende ut noen pressemeldinger og søknad til sponsorer. Tenker at det virkelig er på tide å komme skikkelig i gang med dette!

Videre har jeg en fotoshoot i Notodden på fredag. Da skal det bli tatt bilder til finaleuttaket. Jeg planlegger også hvordan presentasjonsvideoen min skal bli og hva som skal bli sagt. På lørdag har jeg mulighet å dra på fysisk oppmøte på skolen i Oslo, men jeg ser an hva jeg gjør med tanke på smittevern og så videre.

Tusen takk for at dere stikker innom bloggen min. Så sees vi.

Gjerne kontakt meg på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du lurer på noe.

  118 Hits
118 Hits

Chipandsnip

Hei igjen dere! I samarbeid med Dyrebeskyttelsens avdeling på Haugalandet, hjelper jeg med å informere om #chipandsnip kampanjen! Chip and Snip er en kampanje som oppfordrer alle katteeiere til å kastrere og chippe kattene sine. Budskapet blir spredt over media og sosiale medier. Det er så spennende at de vil jobbe sammen med meg som Miss Norway deltaker denne våren!

Det begynner jo å nærme seg sesong for katter å formere seg, så det er jo bare helt fantastisk at jeg kan bruke min stemme gjennom Miss Norway til å informere om en så viktig sak!

En liten funfact er at katten vår hjemme i Haugesund faktisk heter Snipp og er chippet! Det passer jo helt utmerket i forhold til kampanjen. 

CHIPANDSNIP

Bakgrunnen for kampanjen er at i Norge er det faktisk kjempe mange hjemløse katter. Det er en konsekvens av at katter ikke er kastrert. Det har seg slik at hvis en ukastrert hunnkatt og en ukastrert hannkatt går fritt, vil de kunne få opptil 16 unger i sommer! Neste år kan dette bli til 140 katter! Kastrering forhindrer dette problemet. Ved å kastrere katten, er man også med på å øke kattens status fordi det da vil bli vanskeligere å få tak i en katt – noe som igjen vil gjøre katter mer eksklusive.

Kastrering er den beste og mest effektive måten å redusere hjemløshet blant katter på. Det finnes alt for mange hjemløse katter i Norge som sliter vondt. På grunn av menneskeskapte årsaker lider disse en pinefull død av sult, kulde og sykdommer. Det finnes ikke villkatter i Norge, kun hjemløse katter som en gang hadde en familie og et trygt hjem å bo i.

Dyrebeskyttelsen Norge Haugaland sin side her og Norge sin her

 

Du kan lese alt om chipandsnip her

Her er noen gode grunner til å kastrere katten din:

Kastrering gir flere helsefordeler til katten, som også gir fordeler til deg som eier

  • Hunnkatten slipper blant annet løpetid, som kan være stressende for både katt og eier. Hun slipper også p-piller og risiko for jursvulster.
  • Katten vil slåss mindre og kommer ikke til å parre seg. Det minsker faren for alvorlige virussykdommer.
  • Kattene vil også holde seg mer hjemme og streifer mindre rundt.
  • Hannkatten som er kastrert vil slutte å markere seg i hjemmet og hos naboen.
  • Katten vil slåss mindre, og man slipper da medfølgende veterinærregninger som eier kan bli stilt til ansvar for.

 

Du lurer kanskje på hvordan du kan hjelpe? Under finner du 3 alternativer!

  • Du kan kastrere katten din eller oppfordre andre til å kastrere sine katter.
  • Du kan melde seg inn i Dyrebeskyttelsen Norge og støtte deres arbeid her
  • Du kan signere underskriftskampanjen om innføring av lovpålagt ID-merking av katt her

Håper at dere som leser kommer til å være med å støtte opp under chipandsnip, enten ved å signere, bli medlem eller dele innlegget! Dette er et så ufattelig viktig tema å belyse fordi dyr og katter fortjener et fullverdig liv i ett trygt hjem.

Alle katter fortjener å ha en eier som er glad i dem og gir dem mat. Og de fortjener og bli chippet og snippet!
Her kan dere støtte Dyrebeskyttelsen Haugaland

Ellers er jeg full i inspirasjon og klar for veien videre i Miss Norway!

Ha en fin kveld videre til dere som støtter meg gjennom denne prosessen.

  156 Hits
156 Hits

On the catwalk

Heisann! Nå går dagene fort fremover og det er mye som skjer i forhold til konkurransen! I helgen gjennomførte jeg et catwalk-kurs i Oslo med Miss Norway semifinalistene, hvor mastercoach Klara Szalai og Henriette lærte oss gange og poseringer. Dette er svært nyttig for oss å kunne for å vise oss fra vår beste side på catwalken. 

Selv synes jeg det var veldig lærerikt og jeg tar med meg koreografien til videre øving hjemme.

Bilde fra trening med svarte sokker i røde sko. Artig med bilder bak kulissene som viser at alt ikke alltid er perfekt.

Noe det heller ikke trenger å være!


På kurset fulgte vi restriksjoner med 2 meters avstand og munnbind, derfor ble det ikke tatt så mange bilder i helgen.


Det er obligatorisk for oss å gå med 12cm+ hæler og dette gjorde vi gjennom det 8 timers lange kurset. Må si at det kjentes i føttene på slutten av dagen! Jeg måtte til og med bruke sokker i open-toe sko, noe som ikke er så fint. Heldigvis var det bare en øvingsdag og var med på å hjelpe mot gnagsår. Så nå er det bare til å øve på å gå i høye hæler videre i de kommende ukene! Kan liksom aldri bli flink nok. Har i tillegg mye å øve på som jeg lærte på kurset.


Tusen takk for at du tittet innom bloggen min!

Her kan du kontakte meg: E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og @turidstromfors på instagram

  185 Hits
185 Hits

Lately and ahead

Hei dere. Det er mye som skjer om dagene. I går var jeg på shoot med Frode Tønnesen. Han var bare helt fantastisk å jobbe med! Det er første gang vi har shoot sammen, men det føltes ut som vi hadde tatt bilder sammen mange ganger før. Han gjør grundig arbeid, får meg til å føle meg komfortabel og et vanvittig bra sans for estetikk.

Gleder meg til å vise dere bildene han har tatt! Setter så utrolig stor pris på at han vil hjelpe meg å ta bilder til finaleuttaket her i Miss Norway. Det betyr virkelig mye.

Ellers har jeg akkurat vært på shoot med Urrang Drone Film. Vi har akkurat begynt å jobbe sammen og jeg er sinnsykt imponert over hvor gøy det er å være på sett med han! Han er kjempe kreativ og har mange kule idèer til lokasjoner som vi kan dra til. Han er god på det han gjør og jeg er virkelig imponert over hvor effektivt han jobber på droneshoot. Videoene han lager er bare helt amazing så gleder meg masse til å vise dere! Vi samarbeider bra og oppmuntrer hverandre til kreative prosjekter.

Nå har jeg undervisning med School of Fashion Industry! skolen varer frem til 21:00 så skal jeg jobbe mer med kontorarbeid etter det!

Imorgen reiser jeg forresten til Tønsberg.

Skal på catwalk-kurs i Oslo på lørdag. holder dere oppdatert så snakkes vi!!

  303 Hits
303 Hits
Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på