fbpx

Intervju om finalekjolen

Hei igjen dere. Sene kvelder her nå med mye forberedelser. Den siste tiden har jeg jo samarbeidet tett med kjoledesigneren min Agnieszka Wanag som har sydd aftenkjolen min til finalen. I tidligere blogginnlegg har jeg skrevet mer om tankene bak kjolen og hva som er så spesielt med den. Både Agnieszka og meg er fra Haugalandet og kjolen er inspirert av det. Vil gi nestor takk til snilleste Daniel som har stått på og skrevet flotte artikkelen om meg. Han har virkelig vært til stor hjelp med synlighet av mine ambisjoner og verdier. Det setter jeg utrolig stor pris på at han tar seg tid til å gjøre, virkelig.

Her er link til intervjuet!

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Alle som brenner for noe, fortjener å bli hørt!
Et halvt år med Miss Norway
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på