Veien hit . . .

        Foto: Fredik Hagen

 

Nå skal dere få sjansen til å lese hva som fikk meg til å melde inn på konkurransen og hvorfor.        Jeg har alltid hatt Mona Grudt som mitt store forbilde, ei norsk dame fra lille Norge som blir Miss Universe. Jeg var fast bestemt på å delta i konkurransen da jeg var yngre, men følte meg ikke klar. Hadde det utrolig dårlig før deltakelsen. Det var mye skole og jobb som tok all min tid og motivasjon. Min bakgrunn til deltagelsen er og var for å overbevise meg selv om at alt er mulig bare du følger drømmen og har troen på det du gjør. Jeg visste at jeg måtte ta grep, hvis jeg ville endre noe i livet mitt. 

 

Det handler ikke bare om skjønnhet men også innsats og lidenskap.                                               Jeg angrer ikke et sekund på at jeg meldte meg inn. Føler meg sterkere, tryggere og kan si at jeg er blitt stolt av meg selv. Jeg har lært mye under konkurransen og kommer definitivt til å ta med all lærdom videre.  Fikk i ettertid høre at jeg var en av de siste som meldte seg inn på konkurransen, og da hadde de andre deltakere allerede begynt med poeng samling. Det var en del frister for bilder, men jeg fikk litt ekstra tid. Må si at jeg er utrolig takknemlig for at Miss Norway instruktørene som viste hensyn til meg. Helt til nå har jeg skaffet meg 4 sponsorer. Det vil si at jeg ligger i 3.plass blant 15 jenter på anskaffet sponsor listen. Veldig stolt!

 

Foto: Fredik Hagen

]

Foto: Edmond Yang

  

Foto: Nevruz Ebru Aksu

 

 

Presentasjonvideo:

Vi har fått beskjed om å lage en presentasjonvideo. Jeg var så heldig at jeg fikk god hjelp av Farid Dino Omer (Director&producer) og Gilan Sharafani (gilmakeup) til å produsere dette. Farid er så flink i jobben sin, han var så tålmodig fra starten av meg. Det at han forstod og pushet meg for at jeg skulle være mest mulig naturlig under innspillingen. Han dekket mine forventinger og jeg angrer ikke et sekund for at jeg valgte han.

 

 

 

Jeg fikk også muligheten til å stå modell for Irina Jensen sminkekurs på NRK

 

PRESSEOPPSLAG : 

 

 

Beautycamp:

foto: Knut Yrvin & Armand Dommer

 

    

 

 

 

 

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
654 Hits

presentasjonsvideoen er nå ute og tilgjengelig på youtube!!

Da er presentasjonsvideoen min ute!

Jeg er svært fornøyd og jeg vil herved spesielt takke Farid Dino Omer (director&producer), Gilan sharafani (gilmakeup) og Jevis Akvama (PT). Vi hadde det fantastisk under innspillingen. Farid er så flink i jobben sin. han var så tålmodig fra starten av, han forstod meg, pushet meg og prøvde å få meg til å se naturlig ut som mulig, han dekket mine forventninger og jeg angrer ikke et eneste sekund for at jeg valgte han som regissør. TUSEN TAKK ENDA IGJEN!

Link til videoen min: https://www.youtube.com/watch?v=45XagCWg36Y

 

Gi stjerner til dette innlegget:
904 Hits

Siste innspurt !

Hei :))

Nå har jeg ikke blogget på en stund. Det er fordi jeg har drevet med presentasjons videoen min. Jeg hadde en del photoshoot og masse annet. Jeg må si at jeg har jobbet beinhardt på lang stund nå, men jeg klager ikke. Der er veldig gøy å drive med ting man brenner for. Nå er det en uke til finaleuttaket. Gjett om jeg er nervøs? sommerfugler i magen.. :D Gleder meg til å dele videoen min med dere snart!som jeg nevnte istad så hadde jeg photoshoot på Skøyen. sammen med Nevruz Ebru Aksu (fotografen), Berna Follegg (stylist), Zubeyde Varol Kristoffersen (Makeupartist) og Nilufer Sætrevik som hjalp oss med en del ting under fotograferingen. Det var veldig kaldt og vi hadde shoots i flere timer i kulden, men uansett så hadde jeg det utrolig gøy! Kommer aldri til å glemme den dagen. Jeg har ikke fått inn alle bildene mine, men deler ut noen av dem nå ;)

 

 

Photo: Nevruz Ebru Aksu

Stylist: Berna Follegg

Makeup&Hair: Zubeyde Varol Kristoffersen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
468 Hits

En liten oppdatering :)

Foto Sedef Husevåg

 

Hei dere!

Nå er det en stund siden jeg har vært innom bloggen min. Dere skal få en liten oppdatering på hva jeg har gjort denne uken. Jeg har vært på intervju med en norsk/tyrkisk journalist Nilufer Sætrevik på lørdag. Veldig søt kvinne som som fikk meg til å slappe av siden jeg var så nervøs. Vi dro til Ekeberg restauranten, der har de jo så fint utsikt. Jeg tok med meg stylisten min Berna Follegg og fikk ta mange bilder i samme slengen. Berna er en flott kvinne som kan virkelig om mote/fashion. Veldig fornøyd og føler meg ganske heldig for å samarbeide med henne. Slutten av intervjuet ble vi sulten og tok oss en tur opp til restauranten og spiste oss mett. Artikkelen kommer ut forhåpentligvis neste uke hvis jeg ikke husker feil (hehe) det er så vanskelig å holde styr på dagene nå som timeplanen er fult med møter, intervjuer og skole.... Sist søndag møtte jeg en regissør hvor vi skal lage en kort film om meg. GLEDINGS:)) Han er topp! Vent og se folkens.. 

PS: jeg er ute og reiser til neste uke

t.v Berna Follegg - t.h Nilufer Sætrevik

foto Sedef Husevåg

 

 

 

 

 

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
747 Hits

2.presseoppslag :D

Hei dere :)

jeg har vært på intervju igår for andre gang med Groruddalen avisen sammen med søte Martine Baardseng. Der snakket vi om følelsen vi fikk av å komme videre i semifinalen og hvordan vi hjelper oss hverandre til topps. Jeg har lagt til link for de som vil lese det på nettet. 

http://groruddalen.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=15416

 

 

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
463 Hits

Semifinalen !

 

Kjære mine følgere :)  I går fikk jeg vite at jeg har kommet videre til semifinalen i Miss Universe Norway 2016. Helt utrolig! Det var over 150 påmeldte, og deretter ble jeg en av de utvalgte 40 miss jenter som blant annet fikk ta den obligatoriske kurset. Nå står det igjen 24 jenter i konkurransen og det er så god følelse å vite at jeg er en av de 24 jentene som konkurrer videre. Jeg har full plan fremover og gleder meg ekstremt mye. Jeg takker først og fremst familien min som støttet meg totalt. Jeg hadde ikke klart meg uten dem! Jeg vil også takke alle som støttet meg gjennom sosiale nettverk. Dere må bare forsette  å følge meg gjennom konkurransen

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
498 Hits
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på