fbpx

Mitt navn er Sandra, jeg kommer i fra Steinkjer og er 23 år. Til daglig studere jeg HR og personalledelse og jobber deltid i butikk ved siden av. Jeg har alltid hatt en drøm og å bli med på dette eventyret, og er nå spent på fortsettelsen. 

Facebook: Sandra Steen - veien til Miss Norway 2021

Instagram: sandrasteen_

Hvis du ønsker å...

Mitt navn er Sandra, jeg kommer i fra Steinkjer og er 23 år. Til daglig studere jeg HR og personalledelse og jobber deltid i butikk ved siden av. Jeg har alltid hatt en drøm og å bli med på dette eventyret, og er nå spent på fortsettelsen. 

Facebook: Sandra Steen - veien til Miss Norway 2021

Instagram: sandrasteen_

Hvis du ønsker å samarbeide med meg, ta gjerne kontakt på sandraasteen@hotmail.com

 

More

Det å tørre å være seg selv

IMG_5210-min

Hei dere, jeg tenkte å dele mine tanker rundt det å tørre å være seg selv. Vi blir daglig eksponert for det som blir sett på som det ''idealet'' igjennom sosiale medier, både når det kommer til utseende, karriere, flotte boliger osv. Og når man sitter der og scroller på mobilen og ser på andres sine perfekte liv kan det føles ut som at alle andre har det så fantastisk og flott. Man sitter igjen med en følelse av man ikke strekker til, og higer etter det perfekte. 

Det som er viktig å huske på når man scroller på instagram, er at bildene som blir lagt ut er et bilde. Selv om bildene som blir lagt ut ser såkalt ''perfekt'' ut ligger det ofte mye jobb bak dette bilde. Slik som lyssetting, styling, sminke og riktig vinkler. Når vi scroller på feks instagram er det ikke ofte man ser et lite gjennomført bilde, hvor personen gråter eller har det tilsynelatende dårlig. Vi poster ofte når vi føler oss glade, og vil vise andre hvor bra det går. Bildene viser ikke ofte sidene av oss som ikke er like flotte eller flatterende. Detter er et tema jeg mener et viktig å belyse til de yngre, som føler de ikke strekker til. 

Når jeg var litt yngre (rundt 20 år) bestemte jeg meg for å ta det store valget om å flytte til Oslo for å studere. Jeg var på den tiden litt usikker og hadde ikke helt den største selvtilliten. Jeg var veldig opptatt av å passe inn, og turte ikke å være meg selv fullt ut. Min største frykt da var å ikke passe inn eller å bli sett rart på. Videre hjalp det heller ikke å se på sosiale medier på hvordan man skulle se ut, eller følelsen av å gå glipp av noe ''kult'' som skulle skje. Jeg synes det var vanskelig og strekke til med alt, og ble rett og slett utbrent av det. Nå som jeg har blitt 24 år, har jeg innsett hvor mye unødvendig tid jeg har brukt på å tenke over hva andre tenker om meg og hvem jeg skal være. Til stadighet prøver jeg å gå ut av min komfortsone for å videreutvikle meg videre. Litt etter litt har jeg lært meg det å kunne være meg selv fullt ut, og ikke sammenligne meg selv med andre. Det er ikke bestandig lett, men jeg er så glad for at jeg har turt, prøvd og feilet, det har gjort til at jeg har kommet dit jeg er i dag.

Alle er jo forskjellige, og det er jo super flott <3

Dette var dagens tanke fra meg, håper du har en super dag videre <3

  151 Hits
151 Hits

Jeg tryna

Hei dere <3 Håper dere har hatt en flott helg. 

Jeg tenkte å oppdater dere litt på hva som skjer den siste tiden. Forrige lørdag så var jeg på catwalk kurs som var såå gøy! Jeg fikk endelig møte noen av jentene, som var så hyggelige <3 

Vi fikk lært oss masse nytt om hvordan vi skulle gå på catwalk og hvordan man skulle posere. Jeg hadde øvd litt med mine 12 cm høye hæler hjemme, men det var noe annet å gå med de i så mange timer og på en scene. Jeg fant fort ut på kurset at jeg måtte kjøpe meg nye sko som satt bedre på foten og som var mer stabile å gå i. Det resulterte i et fall første gangen jeg skulle av scenen. Men øving gjør mester, så nå vet jeg hva jeg behøver å øve mer på framover. Jeg synes dette kurset var en flott erfaring og ta med seg videre!

Den siste tiden har det gått mye tid på bachelor skriving og eksamenslesing, som vanlig. Framover blir det en spennde tid med å ta bilder til finale uttaket. Jeg gleder meg masse!

 

  99 Hits
99 Hits

Slik sminker jeg mine bryn

Hei dere <3 I dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg sminker brynene mine hver dag. Når jeg har denne rutinen holder de seg på samme plass hele dagen!

Produktene jeg skal bruke i dag er disse:

* Brow Soap fra Makeup Mekka (uten farge)

*Jan Thomas Fixing spray (men kan fint bruke face mist i stede)

* Lang losting brow tint fra Makup Mekka i fargen ash blonde

*Bryns børste

Det første jeg gjør er å spraye litt fixing spray på brow soapen, videre tar jeg ganske mye produkt på bryns børsten og jobber det inn i brynene.  

Videre fyller jeg inn brynen med brynspenselen for å få litt mer fylde. 

Etter jeg har fylt inn brynene, er fremdeles brynene lette og arbeide med så da tar jeg brynsbørsten og kammer hårene i ønsket retning. Videre bruker fingrene for å presse de ned, slik at de holder fasong hele dagen. 

Sånn ble det ferdig resultatet, håper dere har en flott dag videre <3

 

 

  185 Hits
185 Hits

Hektisk periode

Hei alle sammen, håper dere har en flott dag <3

Dagen i dag har jeg brukt på bachelor skriving, og tatt meg en joggetur ute i finværet. Det er mye hjemmeskole for tiden, derfor er det så fint å få bevegd seg litt før man setter seg ned med skole. Har nå kun en eksamen igjen, også bachelor oppgaven før jeg er helt ferdig med studiet mitt. Jeg synes tre år på studier har gått veldig fort. I dag fikk jeg to pakker som jeg har bestilt i posten. Har bestilt meg noen klær som jeg skal bruke på bildetaking frammover, så var eldig fornøyde med de. 

Klem <3

 

 

  80 Hits
Emneord:
80 Hits

Min påske

Hei! Håper dere har hatt en fin påske <3

Jeg har nå kommet hjem etter en etterlengtet påskeferie hjemme til foreldrene mine. Det var kjempe koselig og se de igjen, og det er mange måneder siden sist jeg så de. Vi har gått mange turer i det fine været og baket en del. Selv om jeg hadde en liten ferie, satt jeg mye med skolearbeid ettersom det nærmer seg bachelor innlevering og eksamen. Det er nå en krevende tid for oss alle, og en ensom tid for oss studenter som har hatt mange måneder med hjemmeskole og lite kontakt med medstudenter. Jeg tror det er mange studenter som føler det samme som meg akuratt nå. Men med gode rutiner og planlegging av studiehverdagen, gjør jeg mitt beste for å holde studie motivasjonen oppe.

Det er nærmer seg nå catwalk kurset, noe jeg gleder meg veldig til! 


Gjensynsglede <3 er mange måneder siden jeg har sett foreldrene mine sin hund Lizzi

Her baket jeg cookies med sjokoladebiter. 

 

Håper dere har en flott dag videre <3

Klem 

  121 Hits
121 Hits

My birthday

Hei dere!

Jeg ønsker dere alle en god påske. Jeg ville bare komme med en oppdatering til dere. Jeg fyller 24 år i dag på selveste aprilsnarr dagen 1.april. Grunnet korona så blir det dessverre ingen stor feiring av bursdagen min, men det kommer til å bli hyggelig uansett. Jeg har desseverre ikke vært så aktiv på bloggen forrige uke grunnet eksamensperiode, bachelor skriving og jobb. Men nå er jeg tilbake <3

Jeg gleder meg masse til catwalk kurs som kun er om noen uker! Så nå er det for meg å fortsette å øve i 12 cm hæler. 

Ønske dere en strålende dag videre <3

Klem 

 

 

  294 Hits
294 Hits
Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på