Shine like a star? Huh

3B2CED30-CEB9-4418-865C-4B1AAE040D8B

Hei alle sammen! Vært veldig stille fra meg, grunnet mange andre ting som har okkupert hverdagen. Det nye året har startet med storm(Sikkert for flere av dere) Men her er jeg igjen med mitt 3. Innlegg og fler skal det bli! :) 

Januar er snart over, tiden har gått så innmari fort. Jeg hadde ingen nyttårsforsett, men hadde lovet meg selv å begynne å trene. Men ikke kommet meg til treningssenteret enda... Guilty🤷🏻‍♀️ 

But as they say: «I’ve decided my 2019 will start February 1st. January is a free trial month» Hehe

I dag har jeg bare LATET meg hjemme, er syk, så lite å gjøre da. Men siden jeg er syk og det er vinter i tillegg, tenkte jeg å pleie huden min. Prøvde en ny maske, som visstnok skulle få meg til å skinne som en stjerne, den holdt ikke ord, skuffende... 

Har dere noen gode tips mot vinterhud, så kom med dem! 

PS: Jeg er fremdeles på leting etter samarbeidspartnere, så send meg gjerne en mail, om nettopp du kan være interessert! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på min Facebook-side, hvor jeg skal starte å oppdatere hyppigere ! 

 

https://www.facebook.com/Shehla-Shafi-Veien-til-miss-Norway-2019-267547553942890/

Ha en fortsatt fin onsdag! ❤️❤️ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  438 Hits
438 Hits

Desember er her!

Hei alle sammen! <3 

I dag er det 1. Desember, flere av dere har sikkert åpnet første luken av kalenderen sin i dag og andre pyntet, eller pynter juletreet i dag. Her pyntet vi i går... Dette er siste måneden i året og frem til nå har det vært som en berg-og-dal-bane her, gleder meg allerede til nytt år og nye eventyr! 

Jeg vil si tusen takk for alle fine gratulasjoner og meldinger, bare etter første innlegget mitt. Det gjør meg veldig glad! Har også fått negative reaksjoner og kommentarer, men det tar jeg ikke til meg. 

Det skal veldig mye til å melde seg på en skjønnhetskonkurranse og gå offentlig slik. Bare fordi man har muligheten til å sitte bak en skjerm og skrive det man vil, skal man ikke misbruke den tilgangen. Mener nå jeg... 

Det er ikke store ting som skjer mtp konkurransen enda, fortsetter med å blogge, blitt kontaktet av fotografer, og sminkør, så skal ta noen fine bilder ila neste uke, som jeg kommer til å legge ut her og Instagram+Facebook. 

Lørdagen skal tilbringes sammen med familien, spise god mat, se på film etc... Håper alle har hatt en fin start på dagen og siste måneden i året blir magisk for dere!

God helg ❤️ 

 

 

 

  596 Hits
596 Hits

Første innlegget mitt!

Hei! Dette er mitt første blogginnlegg på miss Norway. 

 

Jeg er en av de heldige jentene som ble valgt ut i uttaket for miss Norway 2019. Det er en magisk følelse og gleder meg til en spennende og lærerik tid videre. 

 

Litt om meg: 

 

Jeg er en norskpakistansk jente, på 26 år. Født i Pakistan, flyttet hit som 2 åring, sammen med min mamma, på familiegjenforening med pappa. Bodd i Oslo hele livet. 

 

På fritiden min liker jeg å være med familien min, jeg er en veldig familiekjær jente. Utenom det er jeg veldig glad i å være med venninnene mine og finne på artige ting sammen, spise god mat, engasjere meg i diskusjoner på nett. Neste år starter jeg på skolen igjen, for å videreutdanne meg. Usikker på hva jeg ønsker å bli, står mellom lærer eller radiograf. 

 

Håper dere vil følge med og støtte meg på reisen. ❤️ 

  1161 Hits
1161 Hits
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på