fbpx

Nybegynner på parykker? her er det du må vite før du kjøper!

obs innlegget er ikke sponset

når man skal starte med parykk er det lurt og kjøpe en god kvalitets parykk. Parykken trenger ikke og være det dyreste eller det beste, man kan få gode parykker for gode priser.

Ett eksempel på en bra kvalitets parykk:

  150%/180% 13x4 Lace Indian Hair Bone Straight Human Hair Wig Transparent Lace Frontal Closure Wigs PART Straight Lace Front Human Hair Wigs  

Jeg personlig liker og handle parykker på Ali express, man skulle tro at det ikke er mye bra produkter der... men det er det og man får parykker med menneske hår til en billig penge med masse kuponger! De har god kvalitet på håret men de mister litt hår noen ganger men etter min mening så er det hele verdt det, de mister så lite hår at man ikke kan se det. Parykkene fra Ali express er lett og dra fingerene gjennom og føles som silke. Den jeg har hatt har vart i mer enn 2 år og er like myk og fin. Parykkene er ikke direkte fra Ali express, det er mennesker som lager sine egen parykker og legger det ut på Ali express som er en liten small business. Jeg liker og kjøpe herifra for ikke er det bare billig men man kan støtte black owned businesses.

 Et eksempel på kvalitet parykk fra Ali Express:

Body Wave 360 Frontal Wig 13X6 Lace Front Human Hair Wigs Loose Glueless 30  Inch 13X4 Brazilian Remy 4X4 Closure For Black Women|Human Hair Lace Wigs|  - AliExpress

NÅR MAN SØKER ER DET VIKTIG OG SKRIVE HUMAR HAIR VIS MAN ØSKER MENNESKE HÅR. 

 

Ett eksempel på ikke så god parykk:

fashion training mannequin head with long human hair|mannequin made| mannequin head hairmannequin wig - AliExpress    Dette ser jo ikke så naturlig ut syns jeg...

 

Et annet sted og kjøpe billige parykker på er Amazon. På amazon så kan man få veldig billig parykker for en god penge. Dette stedet har ikke kuponger og det kan hende man må lete litt for og finne menneske hår parykk til god kvalitet men lete tiden er definitivt verdt det. Her kan du få parykker du må jobbe litt på.. kanskje plukke litt på eller bleke lacen.. MEN du får det extra billig.

Amazon.com : HD Transparent Lace Front Wigs Human Hair 180 Density 5X5 Lace  Front Wig Human Hair Pre plucked with Bleached Knots for Woman Glueless  Full End Wig Brazilian Remy Hai (18

 

ElfinHair er ett nettsted med både dyre og billige parykker. Viss du leter etter en parykk som man kan ta rett på ville jeg anbefalt headband parykk, man bruker ikke lim eller noen ting når man skal ta på seg en sånn parykk, (det finnes forskjellige type parykker men det kommer jeg inn på litt legere ned) Jeg ville ikke anbefalt de som koster 3000kr og opp. De ser kanskje fine ut men de er ikke i god kvalitet, de tåler ikke mye. Når man først får den dyre parykken man har bestilt så ser den helt greit ut til man vasker den. DET ER IKKE VERT PENGENE SYNS JEG. Elfin hair er veldig god på og lage lace som er HD eller Transparant.

Her har jeg på en parykk fra elfinhair:

IMG_8783.JPG

Litt info om parykker som er greit og vite. 

Viss du vill ha en parykk som ser ekte ut som jeg tipper de fleste vil så er det viktig og ha en lace. Det er forskjellig type lace som fins på parykker. Det finns full lace parykk som betyr at hele under delen håret sitter på er ett nett. Det finns 360 lace parykk som betyr at nettet håret sitter fast på er bare rundt i en sirkel men på toppen av hodet der hvor en hestehale pleier og sitte er det litt hardere materiale. Ikke misforstå det er hår der også hahah men det er ett tykkere lace som kalles for wig cap eller elastic net, wig cap gjør at parykken strekker seg litt for og passe hodet til den som bruker parykken. Nå kommer vi til noe som heter lace front parykk... denne her er litt annerledes fordi det er elastic net over hele parykken bortsett fra foran og i hår linjen. alle disse typene ser naturlige ut når man har limt det på men lacen og elastic nettet kommer Ann på hvordan man har lyst til og style håret. På front lace så kan du egentlig bare ha håret ned, på 360 lace så kan du ha halvt opp og halvt ned men på full lace så kan du gjøre hva du vill for da er det bare netting og da er ikke håret sydd ned i nettingen men den er på en måte hekla i i nettingen hår stå for hår strå. full lace kan derfor være veldig dyre og gå fra 5000kr og opp.

hva er forskjellen på en 4x4 lace og 13x4 lace, 13x6 lace

disse tallene er da størrelser og hvordan en parykk er lagd! 4x4 er små nokk og gode til å lukke installasjonen eller dekke litt mindre grunn av hodet, denne type lace passer til litt mindre hode størlese. En 13x4 lace front parykk er en halv parykk som ofte

ydd inn i parykken, lacen går ofte til øre til øre standardstørrelsen på en lace er 13 tommer lang og 4 tommer bred. 13x4 lacen fronten kan sammenlignes med en parykk som dekker hele hår festet, 13x4 lar deg dele håret ditt som du vil og blir det mest allsidige valget. 13x4 parykker er veldig fleksible og man kan prøve flere frisyrer. Med 13x4 kan du prøve frisyrer som hestehaler enkelt eller en fin bun messy eller ikke. 13x6 lace front parykk ligner på 13x4 lace front parykken den eneste forskjellen er at størrelsen på 13x6 lace front parykken er 13 tommer på tvers og 6 tommer bak, disse parykkene er ofte lagd med en maskin og håret de bruker er 100% menneske hår.

Bilde på 4x4:                                                       Bilde på 13x4 lace:

Body Wave 4x4 Lace Closure Wig 180-250 Density -SuperNova Hair                       Nabeauty Glueless Full Lace Wig Straight 13x4 Lace Front Human Hair Wigs  Brazilian Remy Hair Pre Plucked For Black Women 150% - AliExpress Hair  Extensions & Wigs             

Bilde på 13x6:                                                360 lace vs full lace og hvordan det ser ut:

What Is A 13x6 Lace Front Wig? | DSoar Hair                      360 lace wig and full lace wig - Which one is the best choice?

 

En god lace er veldig viktig det har mye og si for hele parykken. Det finns HD lace, Transparent lace, swiss lace, brown og black lace for de som er mørkere i huden.

Her får du noen eksempeler:                                 Nedenfor ser du en swiss lace:

HD Lace Frontal Pre Plucked 13x4 Lace Frontal Closure Peruvian Body Wave  Transparent Lace Frontal Bleached Knots HD Closure - AliExpress Hair  Extensions & Wigs         swiss lace wigs wholesale for Sale OFF 61%

Transparant lace:                                                brown og black lace for mørkhudet mennesker:

100% Human Hair 13x6 Transparent Lace Frontal Wig Body Wave image 1                  Ekte hår 4X13 Lukking Parykk Midtdel stil Brasiliansk hår Naturlig rett Naturlig Parykk 150% 180% Hair Tetthet Myk Fest Lett å bære Dame comfy Dame Kort Blondeparykker med menneskehår Lightinthebox

hva er normal prisen på en parykk spørs du?

En parykk kan koste fra 500kr opp til 30 000kr en parykk som koster 30 000kr er ofte veldig god kvalitet og veldig sjelden og få tak i, det er som og prøve og kjøpe en bil som det bare finns 5 av i verden! men når man kommer ned til virkligheten (ingen normale mennesker er så rike ahahaha) de vanligste nettsider så er den dyreste parykken man kan få tak i maks 6000 eller 7000kr og da er ofte disse 100% menneske hår med bleket lace og pre plucked hår. I tillegg så tar disse parykkene lang tid og lage og tas 7 business dager og bli sendt. En god parykk som er BILLIG koster en grei 1000 til 2500. Headband parykk koster 500kr til 1000kr.

Viss du skal bestille en parykk så på du gå på engelske nettsider fordi det ikke selger på norske sider. Når du da har fått en parykk så kan du få en som jobber med og installere parykker til og installere din parykk og det er ikke billig men heller ikke dyrt, og få en parykk installert kan koste 1000kr til 5000kr men heldigvis så går det Ann og lære dette selv..

I NESTE BLOGG POST SÅ KOMMER JEG TIL OG SNAKKE MERE OM HVORDAN MAN INSTALERER EN PARYKK OG HVILKE PRODUKTER JEG BRUKER OG JEG KOMMER TIL OG SNAKKE OM TEKNIKKTER. 

 

 

 

 

 

 

3506 Hits
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på