fbpx

10 ting du kanskje ikke visste om meg.

10 ting du kanskje ikke visste om meg.

Hei og god kveld alle! 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Polen så er enda litt i reisemodus. Var nede med to av mine søstre, bestemor og mamma. Skikkelig kvalitets tid sammen.
Gdansk var virkelig en helt flott by, og jeg anbefaler virkelig ALLE til å reise ned dit. Folkene der nede, hele tilværelsen der var god. Det er ikke alltid en føler seg hjemme eller komfortabel andre plasser, men Gdansk var faktisk et sted som en kunne slappe av og ta livet litt med ro. Slik er det i hvertfall med meg, jeg kan være nok så stressende til tider helt uten grunn. Bare rastløs og føler jeg må gjøre noe hele tiden, haha!
Igjen, Gdansk anbefales! I tillegg så er det jo farlig billig der nede, så ble så klart mye shopping av klær og sminke. Tilbake på noe helt annet. Så har jeg sett at andre jenter her har laget innlegg hvor de skriver ting en kanskje ikke visste om dem. Det syntes jeg virker moro, og er en god måte å bli kjent med en person på. Så hvorfor ikke? Da begynner jeg! 

 

1. Jeg har alltid vært godtroende og tillitsfull. Det er noe som kan være både positivt og negativt. Vil så gjerne at alle skal være gode mot hverandre.. 


2. Jeg er kristen! Det er noe jeg har vært siden jeg var liten. Jeg leser ikke bibelen hver kveld, eller ber hver kveld.
Jeg har bare en sterk tro, og jeg har tro på at en skal være god mot alle. Det er sånn jeg ønsker å være. 3. Jeg synger og spiller teater. Det har jeg gjort siden jeg var ni år, å det vil jeg fortsette med til den dagen jeg ikke lenger kan. Det har utviklet meg så godt, og gjort meg flink til å stå fram muntlig på mange måter. Det er noe jeg tror mange kunne trengt, og hatt godt av. Teater er virkelig en plass for alle ♥

 

4. Jeg var med på IDOL i 2014. Haha, ler litt for meg selv.. 
Kurt Nilsen er jo bare helt suveren. Så han er en stor inspirasjon. Jeg kom gjennom alle pre-castene, og så på tv. Så røk jeg ut. (Pre-cast er en audition før en blir tatt ut til TV). Når jeg tenker på det i ettertid, så må jeg ha sett ganske så komisk ut der jeg stod. Haha! Minner for livet. 

5. Jeg er en sprudlende jente! Kan prate nok så mye til tider, og tar som regel ikke slutt før noen andre får ordet. Stakkar lillesøster har begynt å rekke opp hånden, for nå var det hennes tur til å prate. Haha! 

 

6. Tar livet som det kommer. Lettere ment som at det som skjer, det skjer! At en skal ikke stresse med noe, selv om jeg nettopp skrev at jeg er stressende person. Så stresser jeg ikke med situasjoner som oppstår. Alt har en mening og alt skjer for en grunn. 

 

7. Vi er fire søstre! Jeg kunne ikke vært mer heldig enn det jeg er nå. Har de fineste og snilleste søstrene noen gang. Veldig gøy å bare være jenter, for da kan vi dele sminke, tøy og shoppe sammen. 


Her ser dere meg og min skjønne lillesøster Anette som er den minste i gjengen♥

8. Går lett uten sminke. Sminke var mitt nødvendige behov før. Kjenner ingen trang for at jeg er NØDT til å gå med sminke. Føler meg mer meg selv uten, og jeg er mye tryggere på meg selv. Det er faktisk en egenskap jeg er glad over å ha. 

 

9. Jeg elsker dyr!! Er kanskje en smule rar, men jeg elsker sauer å griser. Vet ikke hvorfor, men det er bare noe med dem som jeg liker. 

 

10. Jeg våger å steppe inn og er direkte!
MANGE GANGER har jeg sett folk bli urettferdig eller dårlig behandlet. Jeg har aldri vært redd for å si ifra om at dette er fullstendig galt. 

 

Det var egentlig det. Er så klart mye mer jeg kunne skrevet, men slik ble det nå og mer får komme siden.

Vi snakkes, tusen takk♥

instagram: mariacelin1 
facebook: https://www.facebook.com/mariacelinmissnorway/?ref=aymt_homepage_panel 

6 ting du kanskje ikke visste om meg
Home sweet home
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på