fbpx

admin has not set their biography yet

Hils på dommerne i Miss Norway 2021

226304730_665789911488468_269148526110678657_n

Den store kroningskvelden til Miss Norway 2021 nærmer seg med stormskritt. I år finner finalen sted på Åpen Scene den 14. august. Sunniva Høiåsen Frigstad fra Vennesla i Agder skal etter sin vellykkede regjeringstid krone sin etterfølger denne dagen. Med finalen så nær, ønsker organisasjonen å avsløre vårt jurypanel for denne kroningskvelden.

Jurypanelet benytter en rekke kriterier for å velge den beste representanten. Først og fremst ses det etter en person som kan være en positiv representant for produkter, tjenester og arrangementer, både kommersielle og ikke-kommersielle. Hun må ha et vinnende vesen med god selvtillit og selvinnsikt. En person som kan ta plass og eie denne plassen på en scene og gi av seg selv til et publikum. Flere av disse utfordringene har alle finalistene stått i siden starten, og hver og en får poeng for aktivitetene de gjennomfører. Juryen baserer derfor valgene sine på aktivitetspoeng, samt utstråling og sceneprestasjon.

Årets jurypanel består av:

Svetlana Jouini

Svetlana Jouini har en lang bakgrunn som hår- og makeup-stylist. Hun har vunnet flere norske og internasjonale konkurranser, samt vært Europa- og verdensmester. I Norge har Svetlana blitt kåret to ganger til årets frisør, og har flere publikasjoner i norske og internasjonale hårmagasiner. I tillegg til hår og styling bransjen har hun også lang erfaring med modellbransjen, og vet hva hun ser etter. Svetlana holder kurs og Hair show, i tillegg til å være eier av Studio S Style.

studiosstyle.no

 

Fred Hamelten

Fred Hamelten er mannen bak den norske øyenbrynsrevolusjonen, som gjorde øyenbryn fra en tilleggstjeneste til en egen fag-gren i skjønnhetsbehandlinger. Han er kåret til en av verdens ti beste skjønnhetsbehandlere av magasinet Costume, og er omtalt som øyenbrynsmagiker, øyenbrynsguru og øyenbrynskonge. Med sin bakgrunn har han satt et solid fotavtrykk i den norske skjønnhetsbransjen, og vet godt hvor viktig et naturlig utseende er. 

øyenbryn.no

 

Linn Nguyen

Linn Nguyen har nærmere tjue års erfaring innen skjønnhetsbransjen. I mange år har hun drevet salong, utført hudpleie og permanent makeup, samt undervist i dermatologi. Hennes siste storsatsing er Utseende.no som satser på K-beauty, revolusjonerende Koreansk hudpleie som på kort tid har blitt ekstremt populært i Norge. Som linergist handler det om å trekke fram personligheten i anatomien, og ikke minst i personen selv.

utseende.no

 

Kaja Caroline Kojan

I år ønsker vi vår tidligere Miss, Kaja Caroline Kojan, velkommen. Kaja er vårt yngste jurymedlem siden grunnleggelsen. Hun vant Miss Norway i 2017, og gikk dermed videre til Miss Universe i Las Vegas. Med ti års bakgrunn som vippestylist, modell og skuespiller vet hun godt hvordan bransjen fungerer, og ikke minst hva som trengs for være forberedt. Som fulltidsstudent og med deltidsjobb i en start up vet hun hvordan det er å sjonglere flere baller i luften samtidig, og holde motivasjonen på topp. Som årets nye dommer er hun på jakt etter sterk og positiv energi, som skiller seg ut i mengden.

 

Finalen den 14. august er et lukket arrangement, hvor gjestene består av familie og venner av finalistene, samt samarbeidspartnere.

Meld deg på Miss Norway 2022 her.

 

  817 Hits
817 Hits

Video fra Miss Norway Beauty Camp 2020

Søndag 7. juni samlet 11 finalister seg på Ibsen Scene i Oslo, for å delta på årets Beauty Camp. Dette er en treningsdag, for å lære koreografi og trene på gange, vendinger og holdning, og ikke minst det å presentere seg på en scene. Se filmen nedenfor.

Miss Norway-konkurransen er sammensatt av mange ulike komponenter, men alle handler om å gå utenfor komfortsonen. Det meste er nytt for mange, og svært krevende, alt fra å finne samarbeidspartnere og delta i presse til å snakke foran et publikum.  

Koreograf Klara Szalai er Miss Norways faste og stødige sjefsinstruktør. De fleste av finalistene har vært gjennom et catwalk-kurs tidligere i år. Nå handler det om å drille på visninger i casual antrekk, sportsklær, bikini og aftenkjole, før fremføringen under finalen den 19. september. Det å gå på 13-15 cm høye hæler og se så selvsikker og komfortabel ut at publikum og dommere blir overbevist er en kunst som krever mye trening. Szalai instruerer de dyktige finalistene med tydelige og konstruktive, men vennlige ord. Det var en artig og lærerik dag, hvor alle ble litt bedre kjent med hverandre.

Med seg hadde Szalai to medhjelpere, som har deltatt i internasjonale konkurranser, Miss Universe Norway 2019 Helene Abildsnes og Miss International Norway 2019 Henriette J. Hauge.

Finalistene:

Amine Victoria Fjeldberg
Andrea Nicole Nornes Freier 
Atika Hegic
Celestina Andreassen
Christina Auli Westhelle
Donjeta Deli
Ina Kollset
Matilde Lundh Forberg
Natalie Yri
Sunniva Høiåsen Frigstad
Viktoria Christense Skarstein

Filmet og klippet av Christina Waage, Miss Universe Norway 2016
Dronefoto: Aksel Jahre Mustaparta
Foto i artikkelen: Knut Yrvin

Takk til:
Asea Renu 28
Linn Nguyen PMU, Permanent Makeup
Fotograf Daniel Millan

 

 

Påmelding til Miss Norway 2021 er startet, og det vil bli foretatt løpende uttak fra månedsskiftet sept/okt.

Meld deg på i dag!

 

  4212 Hits
4212 Hits

Finaleshowet i Miss Norway 2018


​28. juli gikk finalen med åtte finalister i Miss Norway av stabelen på Åpen Scene i Oslo. En unik opplevelse med kjoler, glitter og show for de spesielt inviterte fra familien, sponsorer og et begrenset antall venner.

Ta gjerne et titt på finaleshowet

Karasjok-jenta Susanne Næss Guttorm gikk rett til topps i Miss Norway og skal som første same representere Norge i Miss Universe. Jubelen stod i taket da Madelen Michelsen fra Bergen ble kåret til Miss World Norway.

Begge vinnerne reiser mot slutten av året til henholdsvis Thailand og Kina for å representere Norge i verdens to største skjønnhetskonkurranser som til sammen har over 3 milliarder TV-seere i rundt 200 land. Vi ønsker våre flinke og flotte internasjonale kandidater masse lykke til!

Husk løpende PÅMELDING, sesong 2018-2019 idag: https://www.missnorway.org/deltakere/register.html 

For de som blir valgt ut til å delta videre blir det arrangert gratis introduksjonskurs på nettet. Datoer, tidspunkter og program blir tilsendt på e-post til de som har komplett profil med tekst og bilder. Kurset er obligatorisk og gjennomføres av vår eminente kursleder, Christina Waage (som vant Miss Norway/ Miss Universe Norway 2016).

Link til viktige forberedelser: https://www.missnorway.org/konkurranse/utovere/introduksjon.html 

Vi minner i tillegg om grunnleggende catwalk-kurs (gratis) med Klara Szalai 16 september i Larvik. For mer info.: https://www.facebook.com/events/2226363234305969/

La ikke den minste tvil ta knekken på dine drømmer - som skjønnhetsutøver i Miss Norway vil du bli med på spennende opplevelser, lære svært mye og få nye venner for livet.

VELKOMMEN!

MVH
missnorway.org
Admin

  2791 Hits
2791 Hits

Video: Full fart på beauty-camp

beauty-camp-2018-all-finalists-miss-norway

Miss Norway er Norges ledende organisasjon innen skjønnhetskonkurranser. På verdensbasis er det et hav av internasjonale missekonkurranser, men Miss Norway retter seg primært inn mot "Grand Slam", som Miss Universe og Miss World, TV-produserte verdensfinaler som til sammen når ut til over 3 milliarder seere i henholdsvis 190 og 230 land.

Hele åtte dyktige kandidater i Miss Norway 2018 trente på finalen 2. juni på Åpen Scene -  inklusive i programmet var også den tradisjonelle og morsomme misseparaden på Karl Johan. Folk og turister flokket seg omkring de dyktige og vakre finalistene ved Grand Cafe Oslo hvor det senere på kvelden ventet en bedre middag.

 

Finale 28. juli

Finalistene har stått på med trening og forberedelser siden august-september i fjor da de meldte seg på. Altså et helt år før finalen som i år er 28. juli på Åpen Scene i Oslo, og vi ønsker alle sammen riktig lykke til!

Når det gjelder billetter til finalen er dette et lukket arrangement - kun inviterte gjester og det er finalistene som inviterer sin familie, venner og sponsorer. Ta derfor kontakt med din finalist i dag for mer informasjon. https://www.missnorway.org/konkurranse/finalister/finalister-2018.html 

Meld deg på

Vi håper du tar en titt på videoen og ser hvor lærerikt og gøy dette er. Påmelding til Miss Norway 2019 er allerede igang. Gratis introduksjonskurs for påmeldte gjennomføres på nettet av tidligere vinnere i september 2018.  https://www.missnorway.org/deltakere/register.html

I Miss Norway jobber kandidatene med reklameoppdrag for både kommersielle og veldedige organisasjoner. Alle gjennomgår kurs i blogging, markedsføring, sosiale medier, presse og etikk. De lager presentasjonsvideo, kontakter lokale medier, blogger om sin deltagelse og sine sponsorer på plattformen til Miss Norway.

La ikke den minste tvil ta knekken på dine drømmer - som skjønnhetsutøver i Miss Norway blir du med på spennende opplevelser, du blir en bedre utgave av deg selv og blir kjent med nye venner for livet. Bli med!

Velkommen!

 

MVH 
Admin
missnorway.org

  17540 Hits
17540 Hits

Viking-gudinne til Miss Universe

Kaja Caroline Kojan i sitt nasjonalkostyme  - Foto: Per Martin Grambo

Norges missehåp Kaja Caroline Kojan ankom Las Vegas i USA i går, hvor hun skal representere Norge i verdens største skjønnhetskonkurranse, Miss Universe 2017. Dette med et nasjonalkostyme som er inspirert av vinter, is og vikingtiden. Der vil Kaja stråle som en “Norwegian Viking Goddess” i finalen den 26. november.

Konkurransen starter om to dager, den 11. november, og i finalen vil 650 millioner seere kunne følge med på Kaja, på TV og nett, ifølge det amerikanske TV-selskapet Fox Television.

 

Foto: Per Martin Grambo
Stylist og make up artist: Jea Holtet

 

Kostymet ser ut som det er dekket av is, med forskjellige mønstre inspirert av den norske bunaden. Prikken over i-en er en utradisjonell vikinghjelm, noe som raskt gjenkjennes av publikum utenfor Norden. 

Det norske gudinnekostymet er designet av Hilde Marie Johansen. Hun sier det er viktig å kjenne til forskjellen mellom en folkedrakt som bunaden er, og et kostyme inspirert av hjemlandet. Publikum som følger Miss Universe-finalen skal kunne gjenkjenne landet Norge, som Kaja representerer, i løpet av få sekunder i en konkurranse med kostymer fra 90 andre nasjoner.

Selv om vi er svært stolte av den norske bunaden, og har brukt den mange ganger i skjønnhetskonkurranser, så er antrekket lite kjent utenfor Norden. Også andre land har antrekk som ligner bunaden, fordi det bygger på en moteretning i Skandinavia og Sentral-Europa på 1700- og 1800-tallet. I Miss Universe gjelder det å sette Norge på kartet, uten at publikum og dommere skal behøve å tenke seg om to ganger før de forstår hvilket land som representeres på scenen. Derfor blir det gudinneinspirerte kostymet med bunadsmønstre og en kreativ vikinghjelm spennende, annerledes og eventyrlig.

Mer om Hilde Marie Johansen, Miss Universe og Miss Norway følger lenger ned i saken.

 

Bildene er tatt i isbaren Magic Ice i Oslo, hvor de store isskulpturene danner en virkelig magisk ramme for fotoshooten. Kaja er skjerpet og klar til kamp i Las Vegas, og det ser ikke ut som det påvirker henne det minste å oppholde seg i et rom som holder -5 grader.

Foto: Per Martin Grambo

 

Foto: privat

 

Kontaktopplysninger:

Designer, Hilde Marie Johansen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller facebook: https://www.facebook.com/hilde.m.johansen
Miss Norway, Kaja Caroline Kojan: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Pressekontakt Miss Norway, Knut Yrvin: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / tlf: 93479561

Fakta om Miss Universe

Miss Universe er verdens ledende skjønnhetskonkurranse. Det er årlig et av verdens mest sette reality-programmer. Bare den direkte-sendte finalen alene blir sett av over 650 millioner TV-seere. Bare Eurovision Song Contest og Miss World kan vise til lignende seertall. https://en.wikipedia.org/wiki/Miss_Universe

Konkurransen varer i over tre uker, der utøvere kommer fra nærmere 90 land. I løpet av de tre konkurranseukene gjennomfører utøverne en rekke aktiviteter med fotoshoots, sponsorarbeid, veldedighet, reklameoppdrag osv. I mange land er skjønnhetskonkurranser minst like populært som de ledende idrettskonkurranser i verden innen sommeridrett.

Det krever årevise forberedelser for å representere sitt land i internasjonale skjønnhetskonkurranser. F.eks. deltok Pia Wurtzbach tre år i Miss Filippinene før hun vant - for så å representere landet sitt i Miss Universe 2015, hvor hun stakk av med seieren. Dette etter en mye omtalt feilkroning av TV-vert og programleder Steve Harvey. https://en.wikipedia.org/wiki/Pia_Wurtzbach

For Norges del har vi kun en vinner av Miss Universe, nemlig Mona Grudt i 1990. Kathrine Sørland nådde en ellevte plass i 2004 og Helene Tråsavik en trettende plass i 2005.

Fakta om kostymedesigner Hilde Marie Johansen

Hilde Marie har laget kostymer for artister som Alexandra Joner, Tokyo Diva og Natalie Glebova (som gikk til topps i Miss Universe 2005). Hun startet sin karriere på design- og tekstil på Gloppe VGS. Siden har hun bodd 10 år i Bangkok, Thailand, hvor hun studerte Mote og Design på Kalawin International Fashion School.

Reisen til Asia skjedde etter anbefaling av Nils-Christian Ihlen fra Esmod Oslo, der han foreslo Asia som et godt marked som ville passe Hilde Marie godt. Her fikk hun også stor fremgang som makeup-artist og stylist. Hun har en sterk signatur for sine kreative kostymer og fargerike makeup, som er godt kjent i hele skjønnhetsbransjen.

De siste fire årene har hun sammen med to skandinaviske partnere undervist i skjønnhet og fantasi på Scandinavian Makeup Academy, hvor elever flyr inn fra hele verden for å lære. Tilsammen har Hilde startet tre skoler i Bangkok, Thailand - Yangon, Myanmar og Pune, India - og flere er under planlegging.

Kontakt gjerne Hilde Marie Johansen på Facebook:
https://www.facebook.com/hilde.m.johansen

Presseoppslag i Pakistani Vogue: 
http://pakistaninvogue.com/category/INTERVIEW/Exclusive-Interview-with-Hilde-Marie-Johansen-132

Fakta om Miss Norway

Miss Norway er en årlig missekonkurranse, hvor vinneren representerer Norge i Miss Universe. Vi kårer også representanter til Miss World og Miss International.

I Miss Norway jobber deltakerne med reklameoppdrag for både kommersielle og veldedige organisasjoner. Alle må gjennom et kurs i blogging, markedsføring, sosiale medier, pressehåndtering og etikk. De lager presentasjonsvideo, kontakter sin lokale presse og blogger om sin deltakelse og sine sponsorer. Aktivitetene gir poeng i konkurransen.

Miss Norway handler om skjønnhet, synlighet og prestasjoner. Hensikten med kvalifiseringssystemet, som pågår over 9-10 måneder, er å finne ut om deltakerne takler det å være i søkelyset, samt å kunne levere på avtaler. Under finalen vil en jury vurdere deltakernes egnethet i form av utstråling, catwalk og sceneopptreden.

Det er selskapet Motivaction AS som drifter og arrangerer konkurransen og finalen.

 

 

  7452 Hits
7452 Hits

Life is unfair

22752144_1527974480581960_1098893872_n

 

Hvert barn er en mulighet 

 

hei folkens!

Mandag-tirsdag-onsdag-torsdag og til fredag, jobber jeg i barnehage. Dette er noe jeg liker, fordi jeg trives rundt barn. Den gleden du ser i en unge, når du kommer på jobb og får det store smilet imot deg, du kan til og med få en stor klem. Den gode følelsen du sitter med etter en jobb dag, og har vært omkring flere unger, lært de noe nytt, spennende og gir de omsorg. Men alle har det jo faktisk ikke sånn. Jeg vil utdanne meg videre med barn/ungdommer, mitt neste år blir sannsynligvis i bolig med unger som har spesielle behov, der jeg får tråkket en ekstra fot inn og får den følelsen inni meg at «barnet» der trenger meg.

11.10.2017 bestemte jeg meg for å gjøre noe. i dag har jeg gjort en god veldedighet, for de ungene som mangler det lille ekstra. De som blir rammet av krig og ikke har/får skolegang og den gleden og opplæringen de skulle ha fått som et barn. Flere unger står nå uten utdanning, så derfor vil Tv-aksjonen 2017 gi utdanning til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og sør-Sudan. Og jeg har gått og samlet inn penger for de i dag, så nå vet jeg at flere barn får en mulighet.

https://blimed.no/om-tv-aksjonen-2017/

 

  1321 Hits
1321 Hits
Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på