fbpx

15 ting du kanskje ikke visste om meg

Hei igjen!

I det siste har jeg skrevet en del blogg innlegg om mere seriøse temaer, ettersom det er noe jeg trives med å gjøre. Jeg synes det er gøy å skrive slike tekster, og jeg føler jeg lærer masse selv når jeg skriver dem! Derimot skjønner jeg at det kan bli litt for saklig i lengden, og ønsker derfor idag og skrive om noe litt lettere! Idag tenkte jeg å gå tilbake til røttene, og dele 15 fakta om meg som du kanskje ikke viste.

1. Da jeg var yngre drev jeg med hest i 3,5 år. Jeg interesserte meg for ridning og hadde en egen hest en gang i uka. Derimot hadde jeg ett par uhell og knuste tåen min en gang under ridning, noe som førte til at jeg sluttet. 

2. Jeg har alltid interessert meg for musikk. Dette førte meg til å ta vokal timer i litt over 4 år, 2 år med gitar, 3 år med piano og 3 år på musikklinjen på VGS hvor jeg lærte alt mulig annet relatert til musikk teori også.

3. Jeg har lese og skrivevansker (noe du kanskje legger merke til om du leser mange nok av innleggene mine)

4. Jeg ble født i Oslo, men flyttet til Kristiansand da jeg var 3 år gammel, men har beholdt Oslo dialekten. Da jeg var 18 flyttet jeg til Oslo igjen, men flyttet tilbake til Kristiansand igjen for ett par måneder siden

5. Jeg er oppkalt etter bestemoren min, Lilly, som dessverre døde 3 måneder før jeg ble født

6. Jeg var speider i 7 år, og deltok på både leirer og konkurransen med troppen min

7. Jeg er allergisk mot Mandler og Hasselnøtter

8. Jeg tok båt lappen iløpet av 4 dager da jeg var 18 år

9. Jeg holdt på med jazz dans i 3,5 år

10. Mitt første "møte" med modell og misseverdene var i 2020 (selvfølgelig under korona), hvor jeg vant Juni konkurransen i Brun & Blid Modell. Jeg kom til semi finalen, og endte opp på 11. plass, 1 plass unna finalen.

11. Da jeg var yngre gikk jeg på sjakk! Men sluttet etter 2 ganger fordi jeg konstant ble overvunnet av 2.klassinger

12. Første og eneste gang jeg har vært utenfor Europa var da jeg reiste til Filippinene for å delta i Miss Earth

13. Favoritt matretten min er kylling sushi!

14. Jeg er front modellen for smykke butikken Dazzling.no, noe som startet freelance modell karrieren min tilbake i 2021!

15.  Jeg jobber som Potetbaker! Jeg reiser rundt med matboden Potetbakern om sommeren til festivaler og arrangementer over hele landet, og selger bakte poteter

Om du eller noen du kjenner kunne vært interessert i å jobbe med meg, eller vil vite mere om meg, ikke nøl med å sende meg en melding! Du kan sende meg en mail på Misslillysoee@gmail.com, eller på mine SOSIALE MEDIER:) 

 Instagram og Tiktok: @Lillysoee

Facebook side med alle oppdateringer fra deltagelsen min: Facebook side

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Sammen mot depresjon & angst
God Påske!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på