19 dager igjen

Hei kjære lesere !

Denne desember måned har gått ganske fort.. vi har allerede kommet oss til 5. Desember og det er kun 19 dager igjen til julaften! Jeg syns at julen er den koseligste tiden i året der man kan slappe av og nyte en god kopp med gløgg foran peisen. Jeg har ikke startet helt med jule forberedelsene men det skjer vel etterhvert. På søndag har vi tenkt til å sette opp juletreet og pynte det så det blir koselig. Jeg har selv ingen julekalender i år, men jeg deltar i julekalenderne som er på internett og følger med på jul i svingen!

Det er såå koselige i pynte til jul!

 

 

 

Q : Er du godt i gang med juleforberedelsene? 

 

Jeg er ute etter noen sponsorer, om du og din bedrift (firma) vil sponse meg er det bare å ta kontakt på epost for mer informasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.eller sende meg en melding på FB Klikk her

 

- Sandra Afriyie Tito

 

Gi stjerner til dette innlegget:
Julen bør bringe frem det beste i oss
Offentlig person: Verdt det ?
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på