Julesammenkomst

Heisan! Endelig er jeg ferdig med første eksamen! Tanken på at første eksamen er over er helt fantastisk. Eksamen gikk veldig bra, selv om jeg var litt nervøs. 

I helgen hadde jeg besøk av noen gode venner av meg. Det var utrolig koselig å se de igjen! På fredag var det en sammenkomst for samer i Oslo hvor det blant annet var julebord og konsert etterpå. Jeg jobbet som VJ den kvelden for artisten som spilte, og det syns jeg er kjempekult og morsomt! (VJ er en performancekunstner som lager levende visuell kunst, gjerne video, på store skjermer på konserter)

Min første søndag i advent ble tilbrakt med vennene mine. I går var alt søndagsåpent, så vi tok oss en runde i byen. Det var utrolig godt å komme seg ut og få litt frisk luft. Også er det jo gøy og avslappende å bare gå ute og snakke sammen med venner. Her er et lite bildedryss fra søndagskvelden fra Karl Johan sitt herlige julekaos med julelys på alle kanter.

Gi stjerner til dette innlegget:
Offentlig person: Verdt det ?
Miss Norway tar sterk avstand fra sosial kontroll
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på