Julesammenkomst

Heisan! Endelig er jeg ferdig med første eksamen! Tanken på at første eksamen er over er helt fantastisk. Eksamen gikk veldig bra, selv om jeg var litt nervøs. 

I helgen hadde jeg besøk av noen gode venner av meg. Det var utrolig koselig å se de igjen! På fredag var det en sammenkomst for samer i Oslo hvor det blant annet var julebord og konsert etterpå. Jeg jobbet som VJ den kvelden for artisten som spilte, og det syns jeg er kjempekult og morsomt! (VJ er en performancekunstner som lager levende visuell kunst, gjerne video, på store skjermer på konserter)

Min første søndag i advent ble tilbrakt med vennene mine. I går var alt søndagsåpent, så vi tok oss en runde i byen. Det var utrolig godt å komme seg ut og få litt frisk luft. Også er det jo gøy og avslappende å bare gå ute og snakke sammen med venner. Her er et lite bildedryss fra søndagskvelden fra Karl Johan sitt herlige julekaos med julelys på alle kanter.

19 dager igjen
Miss Norway tar sterk avstand fra sosial kontroll
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på