fbpx

2 Nye sponsore på en dag yes =)

2 Nye sponsore på en dag yes =)

Hei alle vakre mennesker=)

b2ap3_thumbnail_16655-016.jpg

Jeg håper dere alle sammen har fått en fin start på dagen .Dagen min startet med trening fra kl 06.30 der jeg har vært ute å løpt meg en lang tur med lille Rihanna som er familie hunden vår . Etter en lang løpe tur så er det alltid deilig med frisk smoothie som inneholder frosene bær ,Smootien er veldig forfriskende og deilig etter en lang løpe tur,Så hørte jeg på radio prime fredrikstad Kl08.00 der intervjuet som jeg hadde for litt siden var på radion  .Jeg ringte max factor norge for å møte de i dag men det passet ikke så vi ble enig om at jeg skal møte max factor norge i morgen kl 11.00 .Mine to nye sponsore i dag er Solaray og Depend norge .Jeg er kjempe stolt for å Ha solaray og Depend norge videre på min reise i miss universe norway 2013.I dag har jeg også meldt meg inn I  redd barna som frivillig fordi Jeg først og fremst vil være en hjelpene hånd i andre menneskers liv . Jeg vil være med å Gi barn og unge en bedre fram tid .Jeg synes det er flott at arrangørene av Miss Universe Norge bevisst bruker Miss Universe Norge konkurransen til å skape oppmerksomhet rundt organisasjonen Redd Barnas viktige arbeid . Jeg ønsker å gjøre en innsats og vil bidra til å sette søkelys på arbeidet Redd Barna utfører for å sikre verdens barn en bedre framtid.

Solaray skal stå for kosttilskudd biten der jeg blir sponset med produkter som Vitaminer,Mineraler ,Sink,Betakaroten for å bevare brunfargen lengere .tusen takk til solaray for at dere har valgt å støtte meg videre i Miss universe norway 2013 .

Depend Norge stå for negler ,vipper ,lakker ,og produkter som de har .Jeg vil også takke depend for at de har valgt å støtte meg i i Miss Universe Norway 2013 .

Jeg vil takke alle mine fantastiske sammarbeids & sponsore som støtter meg videre i denne konkurransen I Miss universe Norway 2013 .

 

b2ap3_thumbnail_bilde74.JPG

 

 


Ønsker alle sammen en fin dag videre

Smil til verden - og verden smiler til deg

b2ap3_thumbnail_16655-158_20130513-132615_1.jpg
Med vennlig hilsen

Arita =)

 

Min frisør og sponsor Linda Olufsen! ;)
Hva slags forberedelser gjør jeg før en photoshoot...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på