Er du for liten?

Nadia_DSC5535

Er jeg for liten?

Snart er dagen her. Dagen for semifinaleuttaket. Jeg fortalte dere litt før jul om photoshooten jeg var på og tenkte siden vi er så nærme semifinaleuttaket at jeg skulle dele noen av bildene med dere.

Det var utrolig gøy å være på photoshoot. Jeg følte meg så vakker, og da å stå foran kamera og bare blitt tatt masse bilder av; det var utrolig gøy. Jeg kjenner at dette er absolutt noe jeg har lyst til å fortsette med.

Jeg husker den første photoshooten jeg var på som om det var i går; jeg var 9 år gammel og det var for mitt nærmeste kjøpesenter, tema for shooten var skolestart og vi tok mange bilder i forskjellige outfits. Det var så morsomt å bare leke foran kamera, jeg husker vi hadde det så gøy og det var da jeg innså at det var dette jeg ville. Selv om det ikke tok lang tid før jeg fikk høre ”du er for liten til å bli modell”, ”du kan jo ta voksepiller”, ” du er for lav”. Jeg hadde ikke tenkt å ”jukse” for å komme dit jeg ville, jeg vil ikke ta noe som ville tulle med mitt DNA, så jeg ga litt opp på drømmen. Det var også en av grunnene til at jeg var litt usikker på å melde meg på Miss Norway 2018. Men høyde skal ikke ha noe å si om du er ”vakker” eller ikke. Du er vakker akkurat som du er, uansett høyde, vekt, kjønn, etnisitet, etc.

Om bare et par uker blir noen av oss valgt ut til semifinalen og konkurransen kommer bare til å bli enda hardere. Jeg håper selvfølgelig at jeg kommer til å bli en av de heldige utvalgte, men hvis ikke har det vært en ære å kunne være med så langt. Dette er så utrolig morsomt og har hjulpet meg til å bli mer utadvendt, gjort at jeg har fått bedre selvtillit og fått meg til å innse at det virkelig er denne businessen jeg virkelig vil jobbe innenfor. Det er så mange flotte deltagere med i år, så uansett hvem som går videre så vet jeg at de har fortjent det. I tillegg er det jo et catwalk-kurs neste helg hvor vi alle endelig skal få møte hverandre, jeg gleder meg utrolig mye til å bli enda bedre kjent med dem!

Et nytt år har startet og jeg føler jeg har mye jeg vil fortelle dere, så gjør dere klare for mange nye blogginnlegg av meg!

:Foto: Fotograf BT Stokke As (gjelder alle bildene i innlegget)
H&M: Nadia Helena

Har du lyst til å bli min samarbeidspartner. Eller kjenner du noen som er interessert?
Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du kan også kontakte meg på mine sider på sosiale medier:
Instagram: Nadiahelena95
Facebook: Official Nadia Helena

 

Kisses, Nadia Helena!

 

Gi stjerner til dette innlegget:
Red Lipstick Look – How I Wear It
Falske konkurranser og svindel
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på