fbpx

31. Oktober

Hei

Foto: Roger Myrland

Nå er det en god stund siden jeg har fått skrevet et innlegg. Jeg har hatt en del ting å tenke på, og gjøre i løpet av siste tiden. Samtidig har jeg hatt behov til å ta ting litt rolig, for å være helt ærlig.

Men i løpet av den tiden har jeg også fått tatt noen nye bilder jeg har lyst til å dele med dere.

 

Som de fleste kanskje har fått med seg så har finalen nemlig blitt utsatt to ganger nå, men nå er finalen 31. Oktober. Kjenner på meg at jeg gleder meg utrolig mye, og det skal bli godt å få sett alle jentene igjen. Alle vi jentene har jobbet med konkurransen så godt vi har kunnet, og det har ikke vært særlig lett, i alle fall ikke etter Covid-19. Jeg vil tro og tenker at livet til alle mennesker har blitt litt snudd (opp/ned) med tanke på corona. Men samtidig så har det være en ny hverdag alle har måttet bli vandt til, rett og slett. Inntil vaksinen er klar og blir levert der ute for alle, så er det viktig at vi holder ut SAMMEN, og følger reglene som gjelder! Når man er i en tid som dette, får det alle folk til å tenke igjennom en del ting, hva som egentlig er viktig og hva som er mindre viktig. Personlig så håper jeg at vi alle klarer etterhvert å sette pris på ting vi har, for som man ser så vet man aldri hva fremtiden bringer. 

 

Også håper jeg og vil tro at alle har sine næmeste som har kan støttet dere, for det er utrolig viktig i en tid som dette. 

 

Igjen vil jeg bare nevne at det er rart å tenke på at det bare er 3 uker igjen til finalen. Jeg er både nysgjerrig og spent. Jeg er midt oppi eksamensperioden, så tiden min akkurat nå går ut på å gjennomføre eksamner og gjøre meg klar til finalen.

 

Wish me luck! :D 

 

Ønsker alle en god helg videre, og husk å ta vare på hverandre

 

Klem

Donjeta 

Shoot del 2
Spør mer! Sammen skaper vi mer åpenhet
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på