Eksamenstid/Jul

Heihei

Nå er det bare 3 dager til jeg skal ha første eksamen..kan si jeg gruer meg litt, men samtidig gleder jeg meg til å bare bli ferdig. Og endelig ta meg ferie, også er det bare to uker igjen til jeg får tatt bilder. Gleder meg utrolig mye! Har vært ganske hektisk siste tiden, en del ting å tenke på. Men trøster meg litt med at det nærmer seg slutten av semesteret. 

Har ikke vært hjemme på en god stund nå, så blir veldig deilig å få kommet seg hjem. Endelig se familien sin, samt slappe av i juleferien. Jeg vil si jeg er klar for nyåret, og så klart skal jeg komme tilbake enda sterkere. Det er det som er målet mitt hvert år. Aldri gi seg uansett hvor tungt det eventuelt kan bli til tider.

En annen ting er at det faktisk bare er to uker igjen til bursdagen min! Haha, huff..føler jeg begynner å bli gammel. Men liker heller å si jeg er "ung voksen", inntil jeg nærmer meg 30 åra, hehe!

Dere får alle ha en fin dag videre! Og husk, stå på! U got this <3 

Klem fra meg, så høres vi snart igjen!

Mailen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. gjelder fortsatt, om du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg!

  250 Hits
250 Hits

Jordskjelv i Albania

God kveld

Dette innlegget handler ikke personlig om meg. Men så er det sånn at det er andre ting som også kan være viktig å dele med dere!

Natt til i dag, så var det nemlig et jordskjelv i Albania. Jeg har hatt utrolig mye å gjøre i dag, rakk å ta en liten titt på VG på vei hjem fra praksis. Et jordskjelv med styrke 6,4 rammet Albania, ca 18 mistet livet og 600 personer ble skadet..

Det stemmer det er nabolandet til Kosovo, i tillegg så pratet jeg litt med mamma. Som fortalte meg at familien vår i Kosovo opplevde at bakken ristet.. Jeg vil takke gud for at det ikke var noe mer som skjedde med dem, men samtidig så føler jeg sterkt med de i Albania som mistet en familiemedlem. Kan fortelle dere at dette er første gang Albania/Kosovo opplever jordskjelv på flere flere år, altså før jeg i det hele tatt ble født. Jeg føler at dette er påminnelse til alle oss mennesker om å sette pris på alle de vi har rundt oss, fordi i dag er de der. Men i morgen kan den personen være borte for alltid.

Jeg så en video på instagram der det var en liten gutt som var fast klemt og ropte "ikke ta på meg", jeg får gåsehud av å skrive dette innlegget. Men så klarte jeg ikke la være heller. Det er så utrolig trist, av egne erfaringer så vet jeg at det er utrolig vondt å miste en familiemedlem. Så til alle i Albania, vil jeg bare si en ting! Vær sterk! 

Og til alle oss andre. Vi må virkelig begynne å sette pris på alle vi har rundt oss som bryr seg om oss, og elsker oss!

Dere får ha en fin kveld videre!


Pray for Albania 

 

 

 

Påminnelse om noen vil samarbeide, send mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

  247 Hits
247 Hits

Livet som student

Hei

Vil starte med å fortelle dere litt om studentlivet, hva jeg hadde trodd om det før jeg startet og hvordan den egentlig er.

Det å være student er faktisk ikke lett i seg selv. Det inneholder så mye mer enn man hadde trodd, alt fra miljø på skolen/klassen, tiden man bruker med skolearbeid samt praksis i visse studier. Jeg så ikke for meg at studentlivet skulle være helt som den er, men nå mener jeg ikke bare negative sider. Det er så mye positive sider å. Jeg forventet at det var litt mer krevende, men samtidig så trodde jeg det i seg selv ville være ganske avslappende typ. 

Men noen perioder er mer krevende enn andre periode, og med dette mener jeg at alle vi har et personlig liv i tillegg til skole. Og iblant så kan det føles ut som det blir litt for mye på engang. Jeg velger å stå fram og innrømme at jeg selv har opplevd det, det tar mer energi enn man hadde trodd. Men samtidig så vil jeg stå frem og si at jeg føler meg utrolig sterk, for det å håndtere skole samtidig som privatlivet sitt til tider er ikke alltid så lett. Jeg har satt meg et mål, som er og ikke la noe komme i veien for skolen. Jeg vil ikke si jeg er perfekt, det er ingen av oss. Men det å faktisk stå på/holde ut, tenke at det kommer gode tider å er en annen side. Nå nærmer det seg eksamen, og vet dere hva? Eksamen er faktisk det verste jeg vet om, grunnen til det er fordi jeg rett og slett stresser en del i forkant. Alle individer har forskjellige måter å takle hektiske tider på. Jeg gjør mitt beste, og for meg så er det mer enn nok. Livet har lært meg en ting, og det er å gjøre ting først for deg selv før du gjør det for andre. Jeg hadde en periode i livet der jeg følte at jeg måtte gjøre folk stolte osv, men med tiden så lærte jeg at jeg vil gjøre ting for fremtiden min og det å gjøre meg selv stolt.  

Så husk alle sammen gjør ting som gjør deg glad/stolt, og tenk på hvordan du vil at fremtiden din skal være!

Vil beklage for at jeg ikke har hatt muligheten til å ta photoshoot enda, men kan si at det ikke er så veldig lenge til før det er på plass å. Jeg gleder meg utrolig mye, en annen ting jeg gleder meg til er å endelig ha ferie. Hehe!

PS: Husk å send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg.

Følg gjerne siden min på facebook å: https://www.facebook.com/Donjeta-Deli-Miss-Universe-2020-100433771367045/?modal=admin_todo_tour 

Ha en fin kveld videre, alle sammen!

  357 Hits
357 Hits

Hva er Indoor running?

Heihei

I kveld tenkte jeg å prate kort om trening i og med at jeg studerer idrett. For tiden så trener jeg ganske mye, kan skylde seg at det nærmer seg eksamen å, hehe! I såfall så minsker trening eksamensstress, så anbefales om du/dere stresser pga eksamen, ta dere en pause og kom dere på trening! :D 

I dag har jeg faktisk gjennomført to økter, litt morsom faktisk. Kan starte med å forklare for de av dere som ikke vet hva det er/går ut på. Kort sagt så er indoor running 30 minutters effektiv løpetrening i gruppe. Men det som var greia var at jeg meldte meg på for ca 4-5 dager siden, men var på venteliste, nr 6 i køen. Så i og med at jeg idag tidlig ikke fikk melding, så regna jeg med at det var fullt. Da bestemte jeg meg for egentrening tidligere idag, i det jeg hadde kommet hjem og fikk gjort litt skolearbeid. Fikk jeg SMS, der det sto at jeg hadde fått plass. Heldigvis så trener jeg for det meste med hun jeg bor med, så da var det sånn at begge valgte å dra på det. Det varierer veldig fra uke til uke hvor mange minutter osv. I dag var det 2 min x 8 og 1 min pause, man bestemmer selv hastigheten. Men som regel burde det være på minimum 8, jeg valgte derimot å holde meg mellom 10 og 12.

Som avslutning er det ganske lurt å senke farten, for å så strekke ut mot slutten. I og med at jeg ikke rakk å spise nok før 2 økt, som dere ser på siste bildet mens jeg strekker ut så var jeg ganske utslitt faktisk, haha! 

PS: Om du kjenner noen som vil samarbeide med meg, så er det bare å ta kontakt på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Ha en fin kveld alle sammen! 

  339 Hits
339 Hits

11. Desember

Hei.

Jeg nevnte til dere igår, at jeg skulle åpne meg angående noe. 

Og det er faktisk om datoen 11. Desember. Jeg vil bare at dere skal først vite at det ikke er lett å åpne om noe som dette. Den dagen handler ikke om meg, men i løpet av en konkurranse så handler det også om å være sterk nok til å dele sine svakheter å. Dette handler om min storesøster som dessverre ikke lever lenger. Grunnen til at jeg velger å dele dette med dere er fordi den dagen påvirker dagen min hvert år. Nå tror jeg faktisk at familien min får litt sjokk også i og med at jeg ikke prater om dette med de heller. Men 11. Desember er faktisk bursdagen til min storesøster, hun forlot oss 1.5 år før jeg ble født så jeg fikk dessverre aldri møtt henne. Men jeg har en følelse som ikke kan beskrives, det gjør så vondt at man skulle tro jeg har møtt henne. Jeg vil fortelle dere en historie som skjedde i fjor 11. desember, jeg hadde hjemmeeksamen og jeg prøvde å holde meg sterk ved å konsentrere meg på eksamen. Men det var faktisk sånn at jeg valgte å dra på biblioteket i Drammen, for å gjøre eksamen. Men samtidig som jeg skrev eksamen så falt tårene i samme sleng.. Jeg kan faktisk ikke forklare, det er vanskelig å forklare og vanskelig å forstå. Jeg håper dere der ute minst mulig mister en familiemedlem, fordi uansett hvor lang tid det går. Så sitter såret inni deg resten av livet, spesielt den dagen den personen er født og datoen personen dro til det andre livet! Jeg prater sjeldent om henne, og det er faktisk fordi så fort jeg prater detaljert om det så klarer jeg ikke å holde tårene. 

 

Siste bildet er av søstera mi, og jeg må nesten bare si at man ser på øynene hennes at hun var en engel. Det som holder meg sterk, er tanken på at hun har det bedre der hun er nå. 

Jeg velger å avslutte innlegget her, og det fordi jeg klarer ikke gå noe mer inn i detaljer. Håper på forståelse. 

Dere får ha en fin kveld videre. 

Husk å sende mail om du/dere er interessert i å samarbeide med meg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Vi snakkes snart!

 

  380 Hits
380 Hits

5 ting dere ikke visste om meg!

God kveld alle sammen!

Da skal jeg fortelle om 5 ting de fleste/noen av dere kanskje ikke visste om meg!

1. Jeg er opprinnelig fra Kosovo, men født og oppvokst i Drammen.

2. Jeg har 3 brødre, og jeg er den yngste i familien.

3. Elsker dyr, selv om jeg ikke er en av de som har en!

4. Er egentlig ganske følsom person, men med tiden har jeg valgt å legge følesene til side!

5. Jeg er en av de få som faktisk liker å ha chilli i mat! (hehe) 

Okey dette var fem ting om meg, håper dere fikk svar på det dere eventuelt lurte på. Kommer et nytt innlegg snart, der jeg skal fortelle om en dag som er rørende for meg! 

Hold følge, så får dere med dere det også!

Ha en fin kveld videre. 

Husk å sende e-post om du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Gjerne lik siden min på facebook for lettere tilgang til innleggene mine! https://www.facebook.com/Donjeta-Deli-Miss-Universe-2020-100433771367045/?modal=admin_todo_tour 

  391 Hits
391 Hits
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på