fbpx

31. Oktober

Hei

Foto: Roger Myrland

Nå er det en god stund siden jeg har fått skrevet et innlegg. Jeg har hatt en del ting å tenke på, og gjøre i løpet av siste tiden. Samtidig har jeg hatt behov til å ta ting litt rolig, for å være helt ærlig.

Men i løpet av den tiden har jeg også fått tatt noen nye bilder jeg har lyst til å dele med dere.

 

Som de fleste kanskje har fått med seg så har finalen nemlig blitt utsatt to ganger nå, men nå er finalen 31. Oktober. Kjenner på meg at jeg gleder meg utrolig mye, og det skal bli godt å få sett alle jentene igjen. Alle vi jentene har jobbet med konkurransen så godt vi har kunnet, og det har ikke vært særlig lett, i alle fall ikke etter Covid-19. Jeg vil tro og tenker at livet til alle mennesker har blitt litt snudd (opp/ned) med tanke på corona. Men samtidig så har det være en ny hverdag alle har måttet bli vandt til, rett og slett. Inntil vaksinen er klar og blir levert der ute for alle, så er det viktig at vi holder ut SAMMEN, og følger reglene som gjelder! Når man er i en tid som dette, får det alle folk til å tenke igjennom en del ting, hva som egentlig er viktig og hva som er mindre viktig. Personlig så håper jeg at vi alle klarer etterhvert å sette pris på ting vi har, for som man ser så vet man aldri hva fremtiden bringer. 

 

Også håper jeg og vil tro at alle har sine næmeste som har kan støttet dere, for det er utrolig viktig i en tid som dette. 

 

Igjen vil jeg bare nevne at det er rart å tenke på at det bare er 3 uker igjen til finalen. Jeg er både nysgjerrig og spent. Jeg er midt oppi eksamensperioden, så tiden min akkurat nå går ut på å gjennomføre eksamner og gjøre meg klar til finalen.

 

Wish me luck! :D 

 

Ønsker alle en god helg videre, og husk å ta vare på hverandre

 

Klem

Donjeta 

  1662 Hits
1662 Hits

Sommeren

Hei alle sammen

 

Foto: Roger Myrland

Nå er det en stund siden dere har hørt fra meg. 

Jeg har hatt behov til å ta ting litt rolig i noen uker, og grunnen til det er at de månedene fremover vil være litt hektisk. Det er viktig at man tar en liten pause, og tar ting litt med ro. Det jeg har gjort i det siste er å få tatt noen nye bilder, også har jeg vært med min familie og mine nærmeste. Også har jeg fikset noen små ting. 

Jeg har fått tatt noen nye bilder som jeg vil dele med dere. Vi fikk mulighet til å ta noen bilder inne. Roger er virkelig en flink fotograf. I tillegg så er han utrolig flink til å redigere bildene på en kort tid, selv om han har en del andre shoot å. 

Her har dere noen av bildene:

 

 


Husk at det fortsatt er mulighet til å stemme på meg, ved å sende

SMS- MISSU 7 til 1963 (20kr, per stemme)

 

  1463 Hits
1463 Hits

Presseoppslag hos H-A

Heihei

Nå er det en stund siden sist

 

 

For litt over 1 uke siden, så kontaktet H-a meg. Som hadde et ønske om å skrive om jobben jeg har fått som håndballtrener. Det takket jeg selvfølgelig ja til, så jeg var da på intervju på mandag. I tillegg så handlet intervjuet om Misse-konkurransen. Lyst til å lese artikkelen?

Her: https://www.h-a.no/2020/sport/miss-norway-finalist-er-ny-trener-i-storhamar/ 

Utenom det så går meste parten av tiden min på å trene, nå som treningssentrene har åpnet igjen! Nå er det bare to måneder igjen til finalen, og jeg gleder meg utrolig mye. Det blir spennende å se hvordan det kommer til å gå. 

Vil også takke absolutt alle som stemmer på meg. Hadde ikke vært her om det ikke var for all støtten jeg får fra dere, så igjen tusen takk. 

 


Det er fortsatt mulig å stemme på meg ved å sende SMS, MISSU 7 til 1963 (20kr, per stemme)

 

 

 

Om du eller en du kjenner har lyst til å samarbeide, send gjerne mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Ha en fin dag videre.

  1486 Hits
1486 Hits

Elucebeauty

Hei

 

//Sponset innlegg//

 

Som dere har fått med dere, er jeg så heldig å få samarbeide med Elucebeauty. Der jeg ble tatt imot med åpne hender, og selve Oda er den som fikser vippene mine. Vippeextensions finnes i forskjellige former. Oda er utrolig hyggelig kvinne, som tar hver enkelt kunde godt imot. 

 

Elucebeauty ligger i underetasjen av VOLO. Det de har å tilby er: Klassisk, lett, volum/mix, megavolum og normal volum. 

Dere lurer kanskje på hva fordelen er å ta vipper akkurat der? En av grunnene er at de tilbyr flere former for vipper, og i tillegg setter de på primer før vippene settes på. Det vil si at man i løpet av sommeren kan bade samme dag som man har satt på vipper, selvfølgelig så er det en anbefaling på 24T. Men det trenger ikke være tilfelle. 

Jeg anbefaler alle mine nærmeste som ønsker seg fine vippeextensions, om å ta turen innom Elucebeauty.

Vippene dere får, er vipper som ikke begynner å falle av ca to dager etter. De varer faktisk 3 uker, og holder seg godt til, til ca da.

Personlig så er naturlig look det jeg er mest glad i, og er utrolig fornøyd med mine mix-vipper. 

Adressen er Parkveien 25, Oslo. 

 

Lyst til å finne ut mer, eller kanskje du kunne tenkt deg å prøve vippeextensions? Klikk på linken under:

https://eluce.no 

 


 

Det er fortsatt mulighet til å stemme på meg. SMS: MISSU 7 til 1963

(20kr, per stemme)

Setter utrolig stor pris på hver og enkelt stemme jeg får fra dere

 

Og det er mulighet til å stemme mer enn 1 gang!

 

Ha en fin dag videre alle sammen

 

Klem Donjeta 

  1911 Hits
1911 Hits

Masse bilder fra Beauty Camp

Hei

 

Håper alle har det fint om dagen.

Tenkte jeg skulle vise dere noen flere bilder fra Beauty Camp. Nå er det noen uker siden, og må nesten innrømme at jeg savner det allerede. Det var utrolig koselig å se jentene igjen! Savner de allerede, de er virkelig en herlig gjeng. 

Ord kan ikke beskrive følelsen av å være finalist. Det er utrolig hva man kan nå i livet ved å ikke gi opp bare, og derfor er det utrolig viktig at man setter seg sine mål og står på til de er nådd!

Det er 3 måneder igjen til finalen, noe jeg gleder meg til samtidig som jeg er veldig spent. 

Bildene er tatt av både Daniel Millan og Knut Yrvin

Nå har treningssentrene endelig åpnet igjen, så fokuset fremover blir mye på det! 

Ta vare på hverandre! Så får vi alle håpe at ting sakte men sikkert blir som før.


 

Det er fortsatt mulighet til å stemme på meg ved å sende SMS - MISSU 7 til 1963 (20kr per stemme) 

Setter utrolig stor pris på hver og enkelt stemme jeg får fra dere

 

Ha en fin dag videre 

 

 

 

Klem Donjeta

  1208 Hits
1208 Hits

Beauty Camp 2020

Hei!

Foto: Roger Myrland 

Nå har det vært en stund siden dere hørte fra meg.

Eksamenstiden er over, som vil si at nå er det endelig sommerferie.

Det har faktisk vært en del ting som jeg har måttet fått gjort, som innebar konkurransen! På fredag var jeg i Oslo for å ta påfyll av vipper (kommer et innlegg om det snart), senere på kvelden kom ene deltageren som overnattet hos meg til søndag. På søndag hadde vi Beauty camp. Det var utrolig koselig å få sett jentene igjen, og få pratet med selve Miss Norway 2019 utrolig hyggelig og koselig jente må jeg si. 

Campen varte en hel dag med mye forberedelser til finalen, stemningen var på topp. Det var utrolig godt å kunne sosialisere seg med andre mennesker igjen, og jeg gleder meg til ting blir litt mer til det vanlige. Treningssentrene åpnes på mandag, og det er en ting jeg gleder meg utrolig mye til. 

Utenom dette, så har jeg tilbrakt tid med familien min og hatt veldig mye fokus på konkurransen.

 

Ta vare på hverandre!

 

Det er fortsatt mulighet for å samarbeide med meg, og ta gjerne kontakt på mail:

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 


Stemmingen er fortsatt åpen! Setter stor pris på alle stemmer jeg har fått hittil

Hvis du har lyst til å stemme på meg

SMS: MISSU 7 til 1963 (20kr, per stemme) Det er mulig å stemme flere ganger!

Ha en fin dag videre!

 

 

  1705 Hits
1705 Hits
Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på