fbpx

Presseoppslag hos H-A

God kveld!

Foto: Roger Myrland

Håper alle har hatt en fin helg! 

Da har jeg reist hjem til min kjære familie, og skal tilbringe noen uker med de. Men dere lurer kanskje litt mer på hva som har skjedd i det siste, og hva jeg egentlig har drevet med? 

Dagen min gikk ut på å få tatt noen nye bilder. Dere som bor i Drammen eller i nærheten, så vil jeg personlig anbefale dere å kontakte Roger for utrolig fine bilder! PS: Kommer flere bilder på bloggen!

Meste parten av tiden min har gått på å bli ferdig med eksamener, og nå er det bare siste som gjelder. Utenom det så var jeg en liten tur i Oslo på fredag, og om noen dager får dere vite hva jeg gjorde der!

I løpet av den tiden jeg var på Hamar, så ville nemlig H-A skrive om meg. Det koster bare 5,- for 5 uker, så ta gjerne opp din telefon eller PC.

Klikk på linken, så får du lese artikkelen: https://www.h-a.no/2020/nyheter/donjeta-23-vil-bade-bli-handballtrener-og-miss-norway-2020/  

 

 

Det er også enda mulighet for å stemme på meg!

 

SMS: MISSU 7 til 1963

 

(20 kr, per stemme)

 

Eid Mubarak til alle fine muslimer der ute!

 

Klem Donjeta 

 

PS: Om du eller en du kjenner ønsker å samarbeide, ta gjerne kontakt!

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

  113 Hits
113 Hits

17. Mai

Hei 

I det siste har jeg drevet med eksamen, og har nå siste eksamen igjen. I tillegg så venter jeg på to presseoppslag som skal komme i løpet av uka. 

17. Mai feiringen i går, ble til en litt annerledes feiring enn det vi er vant til. Men det var faktisk koselig, jeg dro til Oslo og møtte to venninner. Ved Aker brygge møtte jeg på en av deltakerne, det var hyggelig å se henne igjen. Det var utrolig koselig i Oslo, selv om det var en liten kontrast fra det vi er vant til. Men det handler selvfølgelig om å gjøre det beste ut av det, så kan mildt si jeg koste meg utrolig mye igår. Vi spiste på Aker brygge, og tok en del bilder rundt i Oslo sentrum, hehe!

Fremover blir det en del jobbing med konkurranse, og siste innspurt som er igjen av skolen. Det kommer til å bli en del ting for meg å gjøre fremover, og jeg skal selvfølgelig holde dere oppdatert.

 

 

Også vil jeg si tusentakk til alle som stemmer på meg, jeg hadde ikke klart dette uten dere! Setter utrolig stor pris på hver og enkelt stemme!

Send MISSU 7 til 1963, om du har lyst til å stemme på meg! 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Om du eller en du kjenner har lyst til å samarbeide med meg, send gjerne mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Ha en fin dag videre, alle sammen!

 

  236 Hits
236 Hits

Hva har åpnet?

Hei fine dere 

Nå har det kommet noe spennende ut i konkurranse, som nemlig er stemmingen. Den har åpnet, og nå kan dere alle stemme på meg. Poengene fra stemmene vil være med på å avgjøre vinneren til slutt. Derfor vil din stemme hjelpe meg meg utrolig mye videre i konkurransen.

 

For å kunne stemme på meg:

Send MISSU 7 til 1963 (Kr.20 per stemme).

Vil nevne at jeg setter utrolig stor pris på hver og enkelt stemme jeg får fra dere!

Dette er litt av en hektisk periode for meg, men samtidig en veldig spennende tid! Nå må jeg koble litt av, for å fortsette eksamen! Ønsk meg lykke til i den fronten å, hehe!

Ønsker alle en fin helg, og ta vare på hverandre!

--------------------------------------------------------------------------------

Ønsker du eller en du kjenner å samarbeide med meg, så send gjerne en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Instagram: https://www.instagram.com/donjetaa_de/ 

Facebook: https://www.facebook.com/Donjeta-Deli-Miss-Universe-2020-100433771367045/?modal=admin_todo_tour 

 

  328 Hits
328 Hits

Angelopedia?

Hei 

Foto: Daniel Millan 

1 Mai fikk både jeg og resten av jentene i finalen et oppslag i Angelopedia. De har mer enn 2 millioner følgere på Facebook, i tillegg til flere millioner lesere daglig. Var utrolig gøy at de valgte å skrive artikkel om oss, det er dette som er en av de spennende situasjonene i en konkurranse. Der ting skjer veldig fort, flere legger merke til deg.

Er veldig takknemlig at de valgte å skrive om alle oss. Dette er rett og slett en opplevelse som ord ikke kan beskrive. 

Denne uka kommer jeg til å jobbe med hjemmeeksamen, skal bli godt å bli ferdig. Samtidig er jeg veldig nysgjerrig og spent på hvordan oppgaven er satt opp:D Dere får ønske meg lykke til, hehe!

Under er linken til artikkelen:

 

https://www.angelopedia.com/news/Miss-Norway-2020-Finalists-Top-16-Contestants-Delegates-Miss-Norway/51055 

 

Dere får alle ha en fin kveld videre.

Om du eller en du kjenner er interessert i sponsorsamarbeid ta gjerne kontakt på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Du kan også ta kontakt på min facebook-side: https://www.facebook.com/Donjeta-Deli-Miss-Universe-2020-100433771367045/?modal=admin_todo_tour 

  369 Hits
369 Hits

Support from Albania

God dag

Med tanke på at noen steder fikk åpnet på mandag, så dro jeg for å sette på vipper i går. Må nesten innrømme at jeg har lengtet etter det i ca 1 måned nå, hehe!

Som jeg fortsetter fokuset litt ekstra med skole i disse dagene, fikk jeg en melding på facebook. Fra en Journalist i Albania, som ville skrive kort om målet jeg nådde som er selve finalen. Det er utrolig hyggelig å vite at man faktisk får støtte fra sin opprinnelig befolkning også. Linken under, vil være for dere som forstår albansk som vil lese artikkelen: 

https://alb-spirit.com/2020/04/29/23-prill-2020bukuroshja-shqiptare-donjeta-deli-shkon-ne-finale-mesazhi-per-mbeshtetesit/?fbclid=IwAR29Xk-aLCSL-xWIsWfFhmcgwqpH9Tz52C_EXx3EDnUR3M5wlb3MqPchUlU 

Jeg gleder meg til å få tatt nye bilder og vise dere dem. 

Om du eller en du kjenner vil samarbeide, send gjerne en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Følg meg gjerne på instagram og på offentlig facebook-siden min: 

https://www.instagram.com/donjetaa_de/ 

https://www.facebook.com/Donjeta-Deli-Miss-Universe-2020-100433771367045/?modal=admin_todo_tour 

 

Dere får alle ha en fin dag videre, så høres vi snart igjen!  

  368 Hits
368 Hits

26.04.20

Hei

Hvorfor er denne dagen spesiell?

I dag skal jeg tilbringe tiden med min familie, og feire min kjære mor. 

Nemlig fordi i dag er det bursdagen til kvinnen jeg ser opp til, gratulerer så mye med dagen til verdens beste mamma! En så sterk kvinne som henne, er det ikke overalt å finne! Jeg vet at til tider så kan det kanskje virke som at jeg ikke setter pris på visse ting. Men vil bare gjøre det klart og tydelig at jeg setter pris på hver minste ting du har gjort for meg og gjør. Ord kan ikke beskrive deg, og det fordi ord er ikke nok! Du fortjener det beste, og vil takke deg for all støtten du har gitt og gir meg! Jeg hadde ikke vær der jeg er i dag om det ikke hadde vært for deg. Elsker deg mer enn alt annet her i verden! <3 

 

 

Husk alle sammen ta vare på hverandre!

 

Husk å send meg en epost om du eller en du kjenner har lyst til å samarbeide med meg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Ha en fin søndag alle sammen!

  402 Hits
402 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på