fbpx

2 dager til vi endelig møtes!

Hei alle sammen!

Nå merkes det virkelig at konkurransen er i fullt spill! De siste dagene mine har gått til å planlegge og skrive blogg innlegg til denne bloggen, og å lage meg en plan for hvordan jeg ønsker å jobbe fremover. Videre er planen min å snakke mere om hjertesaken min, og å dele informasjon om bærekraftig utvikling til dere. Jeg har mye på hjertet, og ønsker å dele dette med dere gjennom blogg innlegg. Jeg merker at jo flere innlegg jeg skriver, jo lettere blir det, og jo bedre får jeg delt det jeg brenne for. Så flere innlegg skal det skrives, slik at jeg får perfeksjonert innleggene mine.

Foto: Roger Myrland

Det neste på planen for Miss Norway deltagelsen er ett Catwalk kurs som skal holdes av organisasjonen 18.mars. Der skal blant annet vår dyktige runway coach Klara lære oss triks og tips for å gå i høye heler, slik at vi kan starte å forberede oss til finalen. Dette har jeg deltatt på før, samt har jeg de fleste grunnleggende teknikkene godt øvet inn. Men jeg gleder meg uansett til å vise Klara hva jeg kan, slik at hun kan hjelpe meg med å bli enda bedre. 

Dette blir også første gangen oss deltagerene får møttes! Jeg gleder meg masse til å endelig få møte dem, og å få sett jentene bak profilene. Det er mange som har imponert meg så langt, og jeg gleder meg til å høre hvordan deltagelsen har gått for de andre så langt. Samt blir det spennende å se hvem fra organisasjonen og av tidligere vinnere som møter opp. Nå er det lenge siden jeg har møtt ledelsen, det blir spennende å se både dem og de nyeste vinnerene.

 

 Om du eller noen du kjenner kunne vært interessert i å jobbe med meg, eller vil vite mere om meg, ikke nøl med å sende meg en melding! Du kan sende meg en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på mine SOSIALE MEDIER:) 

Instagram og Tiktok: @Lillysoee

Facebook side med alle oppdateringer fra deltagelsen min: Facebook side

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Tv og Radio!
Oslo Helg!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på