fbpx

Oslo Helg!

God Torsdag alle fine lesere. Jeg sitter på bussen innover til Oslo. Her skal jeg være hele helgen. 

Jeg skal på catwalk kurs på lørdag med Klara Kristina, dette kommer virkelig til og bli helt fantastisk. Jeg gleder meg så mye til og møte henne. 

Er det noe jeg virkelig setter pris på med denne reisen i Miss Norway, så er det at man blir kjent med så mange fantastiske mennesker.  Mennesker med positiv energi som vil hjelpe deg frem og vil deg bare godt. Slike mennesker har jeg skrivd om tidligere, og dem er gull verdt. 

Jeg skal oppdatere dere løpet av helgen om hva som skjer! For dette kommer til og bli gøy!!! <3 

Jeg vil også bare si tusen tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på mine innlegg om psykisk og fysisk vold mot oss kvinner. 

Dere er så snille, og jeg setter så pris på meldingene deres. <3

Jeg er så takknemelig for at jeg får denne muligheten i livet. Å at jeg har så mange fantastiske mennesker rundt meg som heier på meg <3 

Dere er best <3 

Vi blogges <3 

Mange Klemmer <3

Amanda 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

2 dager til vi endelig møtes!
Sponsor kurs
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på