fbpx

86 av verdens vakreste i bikini (live-feed)

86 av verdens vakreste i bikini (live-feed)

I ettermiddag holdes en "Preliminary competition" i Miss Universe. Dette er et show som arrangeres som en oppkjøring mot finalen lørdag 9. november. Her skal alle 86 deltakerne opp på scenen i Crocus City Hall i Moskva, hvor de skal vise seg frem i bikini og evening gown (aftenkjole). Et panel av dommere skal bedømme jentene basert på stil, sjarm, fysikk, gange og hvor sikkert de presenterer seg og beveger seg på scenen.

Mari Ekeløf Chauhan (24) fra Norge er spent, men motivert foran det nest største arrangementet hun skal delta i gjennom de 3 ukene konkurransen varer. Mari har deltatt på kurs hos Miss Universe Norway i show-walk, samt at hun har trent og trent i ukesvis, noe som gjør henne sikker i sin presentasjon.

Se deltakerne live i denne YouTube-feeden

This is the night!
Pressekonferanse i Bangkok for Miss Grand
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på