ABOUT ME

Hei dere - tenkte å skrive litt om meg slik at dere kan bli kjent med meg som person. Jeg er fra Ålesund, men flyttet til Oslo for 1 år siden for å starte på Handelshøyskolen BI med studiet eiendomsmegling. Er det noe jeg elsker så er det å jobbe sammen med andre mennesker, og ikke minst få utnyttet den utadvendte siden ved meg. 

Ellers driver jeg en blogg (HER) og jobber med sosiale medier. Jeg startet bloggen i april etter å ha blitt kontaktet av Nouw (plattformen), og etter bare tre uker var jeg på mitt første event. Det gitt altså utrolig bra på kort tid, men det var nok også fordi jeg gikk 100% inn for det og ga alt. Jeg får være med på så mye spennende innen mote- og skjønnhetsbransjen, og det har gjort meg bare mer og mer sikker på at denne konkurransen er midt i blinken for meg. Jeg trives så godt med å jobbe med sponsorer, samarbeid og være med på photoshooter. Jeg hadde en shoot til et magasin sammen med Escape Hairdressing og David Wyke i juni som kommer ut nå i september noe som blir utrolig spennende å endelig få se. Jeg trives rett og slett veldig foran kameraet og elsker å finne gjemte plasser for å shoote outfit bilder til bloggen og instagram.

Jeg hadde en shoot for L´Oréal i går som jeg gjerne vil dele med dere så fort alt er i boks så følg meg gjerne videre. Håper selvfølgelig jeg er såpass heldig og kommer videre for å konkurrere om å bli Miss Norway 2018!

XX

Gi stjerner til dette innlegget:
EVENT // M.A.M.B OSLO SS18
Å dele tanker kan hjelpe (Min hjertesak er psykisk...
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på