Finn lykken i Goldwell

20930793_10211965463990147_1426678480_o

sponset

Goldwell er et hårproduktmerke som er produktspesifikke på stylingpolymerer og bambusprotein. Dette er med på å skape en hvilken som helst look og hjelper til med å holde frisyren naturlig og fleksibel. Alle produktene inneholder unik elastom og UV-filter som bidrar med å forhindre at hårfargen falmer og beskytter håret mot skader og slitasje. 

I det siste har jeg fartet rundt på mange fotoshooter som krever at håret skal være på plass til en hver tid. Ofte blir det at jeg styles/styler før fotoshooter, som gjør at håret skal holde ganske lenge. Da brukes det veldig mye hårspray. Når jeg har brukt Goldwell hårsprayen har jeg merket stor forskjell i fra de andre hårsprayene som er kjøpt på f.eks klesbutikker. Denne sitter lenge og holder på frisyren godt, samtidig som den er lett å gre ut igjen slik at jeg lett har endret frisyre under en og samme fotoshoot. Goldwell har mange forskjellige produkter, men jeg har blitt forelsket i hårsprayen, shampooen og balsamen. Når håret mitt blir mindre slitt, sparer jeg også penger på å gå til frisøren ofte, og har et sunt og langt hår lenge. 

Gå inn på nettsiden for mer info: http://www.goldwell.no

Takk til Goldwell!

Ønsker du og bli min oppdragsgiver? Kontakt meg på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
Å dele tanker kan hjelpe (Min hjertesak er psykisk...
Krevende forberedelser til Miss World
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på