EVENT // M.A.M.B OSLO SS18

På tirsdag var jeg på et event hos M.A.B.M / OSLO som er et norsk ready-to-wear sko og kles merke opprettet av Me and my Brothers fashion agency. Det ble først opprettet i desember 2014 med kun skokolleksjon, men i august 2015 kom de også med en kleskolleksjon. Gjennomgående i alle klærne er det vibes av den urbane kulturen i Oslo, men samt et klassisk fokus på hvordan klærne sitter på kroppen. Jeg er helt in love med SS18 kolleksjonen og vet allerede hva jeg skal sikre meg så fort det kommer i butikkene til våren. Absolutt alle klærne er bare så utrolig komfortable, så det å ta på seg skjørt og føle du går i joggebuksen liker jeg virkelig.

Alt i alt var det en utrolig hyggelig kveld sammen med Insp jentene og M.A.M.B, og ikke minst tusen takk for den dødskule goodiebagen!!

XX

Gi stjerner til dette innlegget:
Hello Form The Big Apple!
ABOUT ME
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på