fbpx

Appreciate Every Day

Appreciate Every Day Foto: Studio Hodne
God mandag alle.
 
I dag tenkte jeg å blogge litt om et tema jeg tenker mye på. Som jeg har nevnt før i bloggen er jeg ganske opptatt av karma, energi og law of attraction. Uavhengig om man tror på det eller ikke, så hjelper det meg til å reflektere og verdsette det jeg har. Og noe av det jeg legger størst vekt på er det å vise takknemlighet ovenfor livet.
De siste døgnet har vært ganske preget av nyhetene om dødsfallet til basketlegenden Kobe Bryant. Så tragisk som det er, er det en påminnelse om hvor dyrebart livet er. Og jeg tror vi alle kan lære litt av dette. Livet til basketlegenden var vel kanskje det vi ofte tenker på som ideelt og perfekt. Med en vakker partner, flotte barn og nok av penger på konto. Et liv fylt med opplevelser, talent og status. Men på slutten av dagen er vi alle bare mennesker.
Jeg tror denne tragiske ulykken har gjort et så stort inntrykk på folk og media fordi vi ofte tenker vi er litt "urørlige" om vi oppnår en viss suksess. Men livet er en dyrebar gave vi ofte tar litt for gitt. Det er viktig å leve i nuet og sette pris på alle øyeblikk. Det gjelder å se det positive i alle situasjoner. Selvfølgelig er det vanskelig i starten, om vi er vant til å fokusere på det vi ikke har. Men med litt øvelse kan vi se verden mer positiv. Det er mange som ber og drømmer om det vi tar for gitt, som et tak over hode, mulighet til utdanning eller mat på bordet.  Så sett pris på livet slik det er i dag. Si takk til kjæresten eller vennen din for at de er der for deg. Vær takknemlig for små gleder i hverdagen. Og lev livet fullt ut. Søk på drømmejobben, spis det du vil, følg drømmene dine og aldri la noe gå usagt. Livet er en gave. Viktigst av alt er å alltid vise takknemlighet.
 
-Isabel 
 
 
Topp 10
This happens further!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på