fbpx

BEAUTY DAYS!

BEAUTY DAYS!

//Annonse// 

Hei hei alle! 

Håper det står bra til med dere.  

Jeg har vært så utrolig travel i det siste. Mange kule ting på gang både hjemmefronten og ellers. Men nå begynner ting å roe seg litt ned. Noe som gir meg tid til å blogge litt igjen. I dag vil jeg nemlig fortelle dere om en utrolig kampanje! 

Artimis Medical Beauty på Bygdøy allé på Frogner kjører nemlig Beauty days nå!  
Det vil si Artimis signaturbehandling (min favoritt) som består av 4 behandlinger (Ordinærpris 9100Kr), til kun 5600Kr!  
 
Så signaturbehandlingen består av:

  • Kjemisk peel
  • Mesoterapi
  • Medisinsk Dermapen
  • LED lys

Og dette hjelper med å stramme huden, minsker porer, jevner ut hudtonen samtidig som den forbedrer hudkvaliteten på kortest mulig tid. Selv er jeg helt forelsket i behandlingene til Maryam hos Artimis. Spesielt den kjemiske peelen. Den hjalp meg så mye med å få tilbake huden min etter en periode med mange urenheter. Og det er ingen hemmelighet at jeg elsker meso. Så de av dere som har vurdert behandling eller konsultasjon hos Artimis så burde dere gripe sjansen nå! Kampanjen varer til 16. Juni! 

 
(behandling med kjemisk peel hos Artimis, bilde 2 er to dager etter behandlingen når huden begynner å flake av)

NYE favoritter! 

Ellers har jeg også fått en ny favoritt til sminkepungen min. Nemlig min ny foundation med solfaktor 50+ fra Innoaesthetics. Den kommer i en nydelig liten beholler med speil og matchende svamp, og selve produktet blender så fint inn i huden og levner en gylden farge. Elsker denne! 

 Jeg har også begynt å bruke en spesiell hårkur + serum for hårvekst etter en hår/hodebunnsanalyse fra Artimis. Jeg har naturlig tynt hår, men disse produktene skal hjelpe meg med å forbedre håret samt hjelpe det med å vokse lengre og tykkere. Jeg startet med disse for ca 1 mnd siden, og merker allerede en forbedring spesielt i vikene og ved babyhårene i panna. Men forventer enda bedre resultater om et par mnd. Produktene er av Rebeca Doran og er levert av Artimis Medical Beauty. 

Dere finner mere info om behandlinger og priser HER
Alle produkter finner dere hos Artimis Medical Beauty som ligger på Bygdøy Allé 55, i Oslo (Tlf:22555999/ 93926120)

Så alle! Husk å ta tid til selvpleie og ta vare på huden deres. Finnes ikke bedre investeringer enn dere selv. Jeg skal jobbe litt videre nå. Men nå som jeg har mer tid, så blogges vi snart igjen!  

PS: Ikke lenge igjen til Beauty Camp med missene og organisasjonen i Oslo. Gled dere til mange kule poster/bilder fra dagen.

 

-Isabel

 

 

 

  2360 Hits
2360 Hits

Podcast med Spillrådet!

meg-to-

God morgen alle sammen!

I går var en utrolig morsom dag. Jeg var nemlig med på min første podcast! Jeg har verken prøvd radiointervju før eller podcasts. Men herregud for en kul opplevelse.
Jeg ble invitert av Coolbet til å være med på podcasten Spillrådet som kjøres av Christian Brevik og Thomas Måleng. Jeg må ærlig si at gutta er noen av de morsomste jeg har møtt. 

Spillrådet er en podcast som dreper myter fra spillverden og viser frem det som rører seg bak kulissene i Spill-Norge. Jeg er visst favoritt til å vinne Miss Norway på oddsen til Coolbet. Og i den anledning ble jeg invitert med på neste episode.
Vi snakket litt om Miss Norway, hva som skjer videre i konkurransen og selvfølgelig litt fotball!😂 ( aldri en dag uten fotball). Det ble til og med litt TikTok etter innspillinga. Absolutt en episode verdt å høre på.

Uansett! En morsommere gjeng skal man lete lenge etter. Det var jovial stemning i studio, og mye tullprat mens mikrofonen var av.
Alt i alt en fantastisk dag, mye latter og til og med litt dansing🙈
Jeg skal selvfølgelig blogge med en gang podcast episoden kommer ut, slik at dere alle får høre den. Men dere kan også finne podcasten på Spotify og Apple Podcast. 
Ønsker alle en trivelig Fredag videre.

Klem

-Isabel  

Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å bli min sponsor, kontakt meg gjerne på mail eller Instagram!

Stem på meg ved å sende "MISSU 9" til 1963! Kr.20 per sms stemme.

  902 Hits
902 Hits

Nytt presseoppslag!

Nytt presseoppslag!

Hei hei alle! 

Go mandag! Håper dere alle har en fin start på uka.
Jeg våknet opp til strålende sol og humøret er på topp! I dag starter vi nemlig med kampanjen #MeatlessMonday. Dette er en kampanje vi skal kjøre helt til finalen og forhåpentligvis lengre også. Hovedmålet med denne kampanjen er å vise hvor lett det er å være med på å redusere både klimautslipp og kjøttforbruk. Å kutte ut kjøtt en dag i uka er med på å gjøre en forskjell.

Jeg har også fått nytt presseoppslag i iFinnmark! Det er noen måneder siden sist jeg ble intervjuet av iFinnmark, og vi snakket litt om veien videre mot finalen, og om hvordan denne reisen har vært så langt.
Så gøy med støtte nordfra! Og spesielt når det kommer fra stedet jeg vokste opp på. Om dere har abonnement så kan dere lese artikkelen HER!

-Isabel 

Husk at dere kan stemme på meg via SMS.
Send "MISSU 9" til 1963! Kr. 20 per sms og man kan stemme så mange ganger man vil.

Foto: Studio Hodne

 

  672 Hits
672 Hits

Refleksjoner på 8. Mai '20

Refleksjoner på 8. Mai '20

Hei hei alle!  

Håper dere alle har hatt en fin dag, og har husket å flagge.

8. Mai 1945 kom freden tilbake til Norge etter fem år med krig og nazistisk okkupasjon. Og i dag markeres dagen 75 år. Okkupasjonsårene preget Norge stort. Mange nordmenn mistet noen kjære og mange ble sterkt preget av traumatiske opplevelser. Det var store ødeleggelser over hele landet, og kanskje spesielt i Finnmark og Nord-Troms. I juni 1940 ble Narvik totalødelagt etter Slaget om Narvik. Og mot slutten av krigen ble Nord-Norge hardt rammet, når tyske nazimyndigheter brente ned byer som mot-taktikk mot Sovjetiske styrker som kom for å befri Øst-Finnmark. I Kirkenes sto det kun 28 hus igjen til slutt og i Vadsø ble to tredeler av byen ødelagt. 25. Oktober 1944 befridde sovjetiske styrker Bjørnevatn nær Kirkenes, der ca3500 mennesker hadde gjemt seg i gruvetunnelen og bodd i ukesvis. Og de ble de aller første som heiste det norske flagget på et frigjort, norsk område. 

Jeg synes det er så viktig å huske på denne dagen, markere og reflektere over hva den egentlig står for. Slik tror jeg vi kan forhindre at noe lignende blir å gjenta seg. Det er også en påminnelse om at jødehat og antisemittisme var og er en reel ting. Og at hat kan drive noen mennesker til å utføre utenkelige handlinger. Derfor er det viktig at vi aldri glemmer den uretten som har blitt gjort, og at vi jobber for et samfunn der alle er inkludert og respektert.  

Vi må også huske på det positive. Denne dagen er også en påminning om hvor sterkt det norske folk er. Og det skal vi være stolt av. 

- Isabel 

Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å bli min sponsor, kontakt meg gjerne på mail, eller Instagram.

 

  681 Hits
681 Hits

Pangstart på Mai!

Pangstart på Mai!

Hei hei alle!

Håper dere alle har en flott helg og koser dere.

De siste ukene har vært helt utrolige. Kan ikke tro at vi allerede er i Mai, jeg ble 23 år i går (!) og jeg er i en finale i Miss Norway 2020! Tiden har gått så utrolig fort.  
Jeg var i Bodø å besøkte mamma når jeg fant ut jeg var i en finale. Og siden da har jeg brukt tid på fordøye nyhetene og reflektere litt. 

Det har også blitt skrevet mye de siste ukene om oss deltakere. Noe som er kjempe gøy! Vi ble nevnt i den kjempepopulære nettsiden Angelopedia, som skriver om skjønnhetsutøvere og konkurranser. Det er en av de største nettsidene innen missekonkurranser og tror de har flere millioner lesere. Så det er kjempe stas. Les posten om oss HER! 
Jeg er også nevnt som favoritt til å vinne krona på Coolbet's side. Personlig har jeg aldri hatt noe interesse for betting eller slikt. Men må si det er gøy å se uansett. Jeg setter så stor pris på all støtte jeg har fått i konkurransen. Det blir så spennende å se hva som skjer videre de neste månedene. 

PS: Tusen takk for alle gratulasjoner jeg fikk i anledning bursdagen min! Dere er best!

-Isabel 

Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å bli min sponsor, kontakt meg gjerne på Mail:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Instagram.

 

 

  902 Hits
902 Hits

Presentasjonsblogg!

Presentasjonsblogg! Foto: StudioHodne

Hei! 

Mitt navn er Isabel, jeg er 22 år og bor for øyeblikket i vakre Fredrikstad.
Jeg er Født i kirkenes, gikk deler av barneskolen i Fredrikstad og resten i Vadsø og Bodø. Familien min er flerkulturell. Og jeg vokste opp med både Norsk, Russisk og Dansk påvirkning.
Dette har gjort meg mer eventyrlysten og vekket mine interesser for både kultur, historie og språk. 
 
Jeg har blant annet tatt siste året VGS på Norsk-Russisk skole i Murmansk og bodd flere år i Frankrike.
I Frankrike gikk jeg blant annet på 
Novancia Business School, og brukte mye tid på oppleve Europa. Jeg er veldig glad i å reise og håper på å få reist mer de kommende årene. 

På fritiden bruker jeg mye tid med venner både i Norge og i Paris. Jeg er en veldig sosial person som elsker å networke og mingle. Og jeg trives godt på arrangement og kunstutstillinger.
Jeg er veldig glad i kunst og kultur, og maler selv bilder. Det har jeg drevet med i lang tid, og er en flott måte for meg å få brukt min kreative side.
Mens jeg bodde i Paris fikk jeg også prøvd meg foran kameraet. Fra ung alder av har jeg likt å være foran kamera, og nytt oppmerksomhet. Så da jeg fikk muligheten til å bygge egen portfolio med flinke fotografer, takket jeg selvfølgelig ja. 
 

Jeg er en jente som trives best i kreative miljø. Det er med på å inspirere meg og utvikle meg som person. Jeg er også glad i å lese bøker, og jeg er en person som lever etter The law of Attraction. Det å jobbe på seg selv, og videreutvikling både spirituelt og emosjonelt er en stor del av den jeg er.  
Jeg er også veldig energisk, og er glad i fysisk aktivitet. Og sammen med samboeren min som er fotballspiller, lever vi et sunt liv med fokus på kosthold, trening og sport.  

 

Foto: Studio Hodne, MUA: Tonje Bøe

Sponsor arbeid: 

Min sponsor i Miss Norway 2020 er Artimis Medical Beauty som er en medisinsk skjønnhetsklinikk basert i Oslo. Det har vært så morsomt, lærerikt og hyggelig å samarbeide med Artimis Medical Beauty og Maryam som eier klinikken.
Jeg har fått prøvd meg med markedsføring, noe jeg syntes var interessant allerede på Business skole. Og jeg har også vært så heldig å få flere behandlinger innen hud og kropp. Jeg har ikke bare inngått et samarbeid, men et vennskap. 
 
Jeg er allerede godt i gang med å lete etter flere sponsorer, og håper jeg kommer til en finale, slik at jeg kan fortsette med sponsorarbeidet. 

 

Foto:ShotbyMbu

Veldedig Arbeid: 

Under min deltakelse i Miss Norway 2020 har jeg valgt å samarbeide med Frivilligsentralen Fredrikstad. Dette har jeg valgt fordi under Frivilligsentralen får jeg muligheten til å fysisk hjelpe andre mennesker og få være med på å gjøre noe godt for andre. Uavhengig om det er språk-kafe, leksehjelp, som besøksvenn eller om det er trening for eldre. Sistnevnte er noe jeg har et spesielt forhold til, ettersom jeg til vanlig selv kjører trening for eldre. Det gjør jeg vanligvis hver mandag på et lokalt eldresenter. Dette er noe jeg synes er spesielt moro da jeg får ta del i å holde eldre frisk og motivert, samtidig som det gir meg glede og energi i hverdagen.  

Eldrepolitikk og eldreomsorg er noe som betyr mye for meg. Og jeg har et ønske om at alle eldre skal ha et støttesystem, noen å snakke med og noen som gir dem omsorg. Selv har jeg bare en besteforelder igjen, og hun bor i Russland. Min bestemor er heldig som har oss, men det å se hvordan eldre har det i land uten ordentlig eldreomsorg har gjort meg ekstra oppmerksom på akkurat dette. Derfor er det viktig for meg å motivere andre unge til å bli med i sin lokale Frivilligsentral og bli besøksvenn.  

Jeg er også opptatt av mange generelle samfunnssaker, der i blant både dyrevelferd. Jeg deler hyppig innlegg på Facebook og andre sosiale medier der jeg snakker om dyrevelferd og urett mot dyr. Slik kan vi belyse problemet, og bidra til endring av holdninger. Dette er noe som er viktig for meg, da jeg mener alt levende fortjener respekt og et verdig liv.  

Miljø er selvsagt også et viktig tema jeg brenner for. Noe jeg har fått fra min far, som var med på å starte en miljøorganisasjon for å rydde Oslofjorden fra tapte tegner. 

Foto: Studio Hodne, MUA: Tonje Bøe

 

Hjertesak: 

Min hjertesak er kampen mot mobbing og jantelov.
Fra ung alder av ble jeg utsatt for mobbing og utfrysing. Og dette hadde en stor innvirkning på min barndom samt hvordan jeg følte meg. Jeg hadde gode venner og familie som støttet meg, men allikevel tok det lang tid for å få tilbake selvtillit og troen på meg selv.
Derfor er det viktig for meg å advokere for et samfunn og kanskje viktigst, en skolehverdag for unge uten mobbing. Jeg mener dette kan forhindra det økende tallet av unge som opplever både psykiske problemer og angst. Hvis jeg vinner Miss Norway, ønsker jeg å spre budskapet, og besøke skoler rundt i landet. Slik dele mine erfaringer og kunnskap om hvordan få troen på seg selv tilbake. 
 

 

Presentasjonsvideo


Media/ Presse: 

 FB: 
https://www.f-b.no/isabel-22-er-i-hjemmekarantene-etter-gran-canaria-besok-det-var-helt-kaos/s/5-59-1801195 

https://www.f-b.no/nyheter/miss-norway/ffk/miss-norway-deltaker-isabel-22-flyttet-til-fredrikstad-med-ffk-kjaresten-jeg-har-blitt-skikkelig-fan/s/5-59-1636749 

 

S24.by: 

https://www.s24.by/48236/ 

https://www.s24.by/42673/ 

 

Dagsavisen/ demokraten: 

https://www.dagsavisen.no/demokraten/amine-og-isabel-kjemper-om-miss-norway-tittelen-1.1623225?paywall=true 

Finnmarken: 

https://www.ifinnmark.no/isabel-22-er-deltaker-i-miss-norway-2020-jeg-haper-a-vise-at-man-kan-ha-noe-mellom-orene-og-fortsatt-drive-med-slikt/s/5-81-1083109 

 

Klem 

-Isabel 

 

  828 Hits
828 Hits
Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på