fbpx

God Morgen!

God Morgen!

Nå er klokken 8:30, og jeg holder på å gjøre meg klar for Catwalk kurset! Kurset starter kl 9:30, og varer til 17:00, så det blir 7 timer med høye heler! Jeg gleder meg veldig til kurset, og til å møte alle som kommer! Nå har jeg jo vært gjennom alt før, og er vant til å gå på høye heler. Derimot er det mye jeg kan lære, og mye å bli bedre på!

Jeg har prøvd å følge med på hovedsiden, og det er ganske kult å nå lese innlegg etter innlegg om at de andre jentene er på vei til Oslo. Det vil jeg si er noe som er helt unikt med Miss Norway, at det blir en måte å samle jenter fra hele landet. Jeg er heldig som allerede bor i Oslo, og slipper å reise langt for å kunne delta.

Idag har meg og samboeren min vært sammen i 4 år også, så dagen skal avsluttes med feiring på Resturant! Det blir også veldig koselig. Det blir en lang dag idag, men en veldig fin en som jeg ser frem til!

 

Om du eller noen du kjenner kunne vært interessert i å jobbe med meg, eller vil vite mere om meg, ikke nøl med å sende meg en melding! Du kan sende meg en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på mine SOSIALE MEDIER:) 

Instagram og Tiktok: @Lillysoee

Facebook side med alle oppdateringer fra deltagelsen min: Facebook side

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Catwalk kurs
I morgen er den store dagen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på