fbpx

I morgen er den store dagen

I morgen er det endelig catwalk-kurs! Det blir utrolig hyggelig å se de andre deltagerne for første gang, og utrolig morsomt å se at de flyr inn til Oslo fra hele Norge. Og hvor gøy er det ikke med catwalk-kurs? Jeg er sendt på hvordan opplegget fungerer, men er sikker på at vi er i veldig gode hender hos vår instruktør Klara Kristina.

Ser for meg at det blir en lang, men givende dag. Kan ikke huske sist jeg hadde på meg 13cm stiletter i 8 timer+. Tror faktisk at det må være 10 år siden! Men, la oss igjen krysse fingrene for at gamle-dagers danseerfaring kommer meg til nytte. 

Her har jeg forøvrig prøvd meg på flotte krøller som Monroe, og det gikk jo som dere ser ikke helt etter planen. Så, alle frisører der ute; ikke nøl med å ta kontakt for samarbeid! Kanskje jeg til og med kan plukke opp noen tips og triks her og der!

 

Smil, Julie

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

God Morgen!
På vei inn til catwalk kurs i Oslo!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på