fbpx

En litt personlig artikkel om meg i avisen

Jeg ble nylig intervjuet av lokalavisen her hvor jeg bor, i forhold Miss Norway konkurransen. Dette var helt nytt for meg, men veldig morsomt. Må innrømme jeg hadde litt blandede følelser når artikkelen kom ut da den var litt personlig, men syns også det var veldig spennende, og gøy at de ville skrive om meg. Journalisten som intervjuet meg var veldig hyggelig og lett å prate med, og vi snakket litt om hvorfor jeg hadde valgt å melde meg på Miss Norway 2020, og litt om hvordan konkurranse forløpet gikk. Vi snakket også om noe som er ganske personlig, og litt sårt for meg; nemlig at jeg ble mobbet da jeg var yngre. Dette var noe som foregikk mens jeg gikk på barneskolen og ungdomsskolen. Vi gikk ikke så mye i detalj under intervjuet, men dette er kanskje noe jeg kommer til å skrive litt mer om på bloggen senere når jeg føler meg klar for det. 

Uansett, det var litt tøft at det skulle komme på trykk så alle kunne se, men samtidig tenker jeg at det er viktig at vi snakker om dette, og at folk kan tørre å være åpne om det. For helt ærlig, mobbing er virkelig ikke greit! Uansett om det foregår på skole, i arbeidslivet, på internett eller noen andre steder. Vi må slutte å være så slemme med hverandre, og heller løfte hverandre opp. ''Om du ikke har noe pent å si, så ikke si noe i det hele tatt.'' Jeg syns jeg stadig leser forferdelige historier om barn som blir mobbet, og at det til og med går så langt noen ganger at de ikke ser noe glede i livet lenger. Jeg syns det er bra at det kommer mer frem i lyset, at flere tørr å gå ut med historiene sine, så vi kan få tatt tak i det. Dette med mobbing er noe som står meg ganske nært som dere kanskje skjønner, og jeg håper virkelig at det en dag blir slutt på dette. 

''Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always''
- Brad Meltzer. 

 

Link til artikkel i avisen, hvis dere vil inn å se: 

https://www.telen.no/notodden/nyhet/kultur/celeste-var-mobbeoffer-na-vil-hun-bli-miss-norway/s/5-75-342009

 

Hvis du/dere kunne være interessert i et samarbeid med meg, ta gjerne kontakt på:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: celesteross

 

 

London
Bra nok som du er
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på