fbpx

Bra nok som du er

dm

Foto: Daniel Millan

I den verden vi lever i idag så er det fort gjort å sammenligne seg med andre mennesker, noe som egentlig burde vært helt unødvendig. Det er viktig å vite at vi alle er spesielle, og gode på hver vår måte. Min største oppfordring er å være seg selv. Du er bra nok akkurat som du er! Ha troen på deg selv og dine valg.

I samfunnet vi lever i er det mange som setter veldig høye krav til seg selv, og det kan føles vondt dersom du ikke når opp til de kravene eller forventningene som samfunnet setter. Det er viktig å vite at dersom du gjør ditt beste, så er det mer enn bra nok. Ingen kan forvente noe mer enn det.

Jeg har så lenge jeg kan huske vært en jente med egne meninger, og ikke nødvendigvis gjort det de alle andre har gjort. Jeg er veldig glad for at jeg valgte å melde meg på Miss Norway på nytt, ettersom det var noe jeg hadde lyst til. Gjennom Miss Norway får jeg så gode opplevelser og erfaringer som jeg er sikker på at kommer godt med videre i livet.

Foto: Daniel Millan

Kunne du tenke deg å samarbeide med meg? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosial medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - veien til Miss Norway

En litt personlig artikkel om meg i avisen
Hallo fra Abu Dhabi!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på