fbpx

Bare være deg selv- Eirin Tunheim

«Bare vær deg selv», er en setning du får høre mange ganger i livet. Men det er veldig upresis å si at vi skal være oss selv. Hva vil det bety? Er det så lett?

(Foto: Vennela Soosaiappo Lourddes, Pasient:Bushra Mohamed)

 

Før vi kan være oss selv må vi først finne ut hvem vi egentlig er. Finn ut hva som er drivkraften din. Oscar Wilde har sagt at «Be yourself, everyone else is already taken». Det høres morsom ut, men sannheten er der. Du kan ikke være deg selv hvis du ikke kjenner eller forstår og aksepterer deg selv. Det er de første punktene du må prioritere. 

 

Prøv å se hva du legger vekt på, hva som er viktig for deg. Bruk tid til å tenke etter hva som er det viktigste for at du skal være den du er. Men aller viktigst, prøving og feiling gang på gang. Erfaringene du får fra å gjøre feil er gull verdt.

 

Let etter din lidenskap og ignorer folk som tror det er feil. Å utforske kultur, språk, religion eller råd fra andre interessante mennesker, er verdifulle metoder du kan benytte.  Det grunnleggende her er at du fortsetter til du virkelig finner ut hva som motiverer deg. Om din lidenskap ikke er lik andres betyr ikke det at det er feil, vi alle er forskjellige, vi tenker forskjellig. Mennesker er ikke skapt like. Det er naturlig hvis du noen ganger eller ofte skulle tenke annerledes enn naboen din. 

 

Hva du har opplevd tidligere, vil ikke bestemme hva du skal gjøre i morgen. Ikke la det være årsaken til at du stopper å utvikle deg personlig og faglig. Tenk positivt og hold alle alle muligheter åpne slik at du kan fly avgårde. Ikke bare se andre fly, fly du også. Tilgi deg selv. Ta til deg kritikk, gjør noe med det. Ting skjer av en grunn. Den berømte Confucius har sagt at «Study the past, if you would define the future». Ikke vær for skeptisk til din egen fortid, lær av det. Livet forsetter videre.

(Nevøen min, Payathai Ravangkhornburi)

 

(Nevøen min, Payathai Ravangkhornburi)

(Krokstadelva, foto: Eirin Grinde Tunheim)

Med vennlig hilsen

Eirin Grinde Tunheim

 

Ønsker du samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg på facebook:https://www.facebook.com/eirintunheimveientilmissnorway2019/

Følg meg på instagram: https://www.instagram.com/eirin_tunheim/

Girl Child: The Unguarded
Min daglige morgenrutine- Eirin Tunheim
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på