fbpx

Beauty Solutions Norway - Sminke "på boks"

Heisann!

For en stund siden var jeg og prøvde ut Beauty Solutions Norways nye Airbrush makeup. Dette var helt fantastisk morsomt! Jeg hadde aldri trodd at en kunne spraye på sminke, men det kan man visst! Daglig leder og frisør, Victoria Emberland, viste meg hvordan man skulle bruke dette produktet og vi prøvde selv ut en del forskjellige looker. Desverre klarte jeg å miste disse bildene, så blir nødt til å bruke litt "google" bilder på denne bloggposten istedenfor de jeg tok selv. Airbrush makeup er noe jeg definitivt vil anbefale folk å prøve ut hos Beauty Solutions Norway. Den ligger lett og fint på huden, og er vannbasert - så null stress dersom du har fet hud. Dessuten holder den fint dagen ut. Du kan legge alt fra øyenskygge til rouge og "foundation" med denne (nesten) magiske sprayen. Det er litt tricky å bruke det selv i begynnelsen, og det er derfor at jeg anbefaler alle som ønsker å prøve det ut å gå til en profesjonell først.

Beauty Solutions Norway finner du i Østervåg 41, 4006 Stavanger. Dette er da i sentrum av Stavanger, kun et steinkast fra Geoparken. :)

 

Bildet hentet fra Google
//Sponset innlegg//

 

- Jennifer

Hotellnatt! /Clarion Hotel & Congress Oslo Airport
LINK til live Intervju kl 22:00
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på