fbpx

Beauty Solutions Norway - Sminke "på boks"

Heisann!

For en stund siden var jeg og prøvde ut Beauty Solutions Norways nye Airbrush makeup. Dette var helt fantastisk morsomt! Jeg hadde aldri trodd at en kunne spraye på sminke, men det kan man visst! Daglig leder og frisør, Victoria Emberland, viste meg hvordan man skulle bruke dette produktet og vi prøvde selv ut en del forskjellige looker. Desverre klarte jeg å miste disse bildene, så blir nødt til å bruke litt "google" bilder på denne bloggposten istedenfor de jeg tok selv. Airbrush makeup er noe jeg definitivt vil anbefale folk å prøve ut hos Beauty Solutions Norway. Den ligger lett og fint på huden, og er vannbasert - så null stress dersom du har fet hud. Dessuten holder den fint dagen ut. Du kan legge alt fra øyenskygge til rouge og "foundation" med denne (nesten) magiske sprayen. Det er litt tricky å bruke det selv i begynnelsen, og det er derfor at jeg anbefaler alle som ønsker å prøve det ut å gå til en profesjonell først.

Beauty Solutions Norway finner du i Østervåg 41, 4006 Stavanger. Dette er da i sentrum av Stavanger, kun et steinkast fra Geoparken. :)

 

Bildet hentet fra Google
//Sponset innlegg//

 

- Jennifer

Hotellnatt! /Clarion Hotel & Congress Oslo Airport
LINK til live Intervju kl 22:00

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på