Beautycamp

34394834_2073427836020414_5304618527087394816_n

Hei alle sammen.

I dag skal jeg hjem fra Oslo. Jeg har hatt en fantastisk opplevelse og vært så heldig med været da det var over 25 grader alle dagene. Finalen er rett rundt hjørnet. Finalen finner sted på Åpent Scene 28.Juli , gleder meg utrolig mye.

På Fredag var jeg , Ina og Madelen i lag på ettermiddagen , vi tok turen til en resturant å spiste en god kveldsmat og hadde det veldig morsomt. Senere på kvelden da vi kom til hotellet, begynte vi å ordne oss til beautycampen som vi hadde gledet oss til.

Lørdagen sto vi opp og gjorde oss klart til utsjekk på hotellet og kom oss videre til der vi startet med å spise frokost sammen med de andre på Grilleriet. Da vi ankom Grilleriet var det veldig godt å møte de andre finalistene.. det var så lenge siden jeg sist så dem. På grilleriet var det buffe så vi hadde stort utvalg av forskjellige typer mat vi kunne velge.


Klokken 10 begynte vi med å trene i høye hæler i flere timer og jeg var så fornøyd med hvordan jeg gjorde det takket være vår coach Klara som er utrolig dyktig. Vi ble også stylet av Studiosstyle som fikset hårfrisyrene våre. Veldig hyggelige og dyktige folk.

Vi fikk også utdelt flotte produkter fra Fred Hamilton Eyebrow Stylist , Renu28 , Gofit, Linn Nguyen PMU, Studiostyle og Goldwell.


Da klokken begynte å nærme seg 17:30 begynte vi å pakke ned og kle oss i klærne vi skulle ha på oss i paraden. Paraden startet fra åpen scene - Karl Johan - Grand Cafe. Oppmerksomheten vi fikk gjennom paraden var utrolig! Veldig fornøyd og veldig trivelige kommentarer fikk vi også!Til middag spiste vi på Grand Cafe der vi fikk servert en nydelig 3-retters. Grand Cafe hadde veldig stort og fint lokal.

Tusen takk til Miss Norway Teamet som gjorde denne dagen mulig for meg! Takk til Fjordårets deltakere som var sammen med oss og ga oss både tips og fortalte om egene erfaringer. Takk til Ole Jørgen Troøyen som filmet oss hele dagen. Gleder meg til bildene og videoklippene!

Jeg vil også si tusen takk til Public Security som var der for å holde oss trygge gjennom hele paraden. 
 

 

Photo : Knut Yrvin og Aksel Jahre Mustaparta

  

Husk å stem på meg som årets favoritt!
Da sender du SMS til 1963 med Missu 7.
(Tjenesten koster 20 kr)
Tusen takk til alle som heier og har stemt på meg!

Instagram min: Sandrasuka98
Jeg er ute etter noen sponsorer, om du og din bedrift/firma vil sponse meg er det bare å ta kontakt på epost for mer informasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.eller sende meg en melding på FB Klikk her

 

 - Sandra Afriyie Tito

Gi stjerner til dette innlegget:
Jeg bestod fagprøven!
Lærerikt bedriftbesøk og lunsj hos Bolt Communicat...
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019

Påmelding til Miss Norway 2019 fortsetter. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på